Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elvileg igen, gyakorlatilag senki nem tudja.
(#47) Gergosz2
Igen, erre gondoltam én is. A kiállított verzió amúgy simán elképzelhető hogy pc-n futott, max egy devkit-en, mert ugye a nextgen gépeket nem mutatták még be,így nem is futhatott azokon hivatalosan. Mostani boxra meg eléggé necces ez a grafika. Már ha tényleg gameplay volt, és nem csak egy videó.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
mrhitoshi
veterán
Szóval idén megjelennek az új konzolok.
PS4
-
Gergosz2
veterán
amúgy az E3 videón a játék nem egy high-end PC-n futott?
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
törölt tag
GTA:IV ENB-vel is nagyon jól nézett már ki de ez a grafika kb. a mostani Hitman környékén lehet. Szinte minden GTA jól nézett ki mikor kijött és minden GTA a középkategóriás gépeket kiakasztotta. Nem lesz ez másképp itt se és a GTA:V-nél se szvsz
-
BiP
nagyúr
OFF: A hír nem Te voltál, konkrétan erre gondoltam. De mindenképp köszi.
Amúgy értjük, miről van szó, de magyarul ez a direkt fordítás nagyon furán, sután hat, ezért fogalmaznék máshogy, főleg egy cikkben/hírben. Fórumban amúgy még úgy -ahogy elmegy szerintem, csak a fenti cikk miatt hoztam fel. Korábban ilyen formában sosem olvastam, és most Te is így fogalmaztál. -
BiP
nagyúr
Hát ez jó kérdés. Mert a jelenlegi konzolokon ebben a látott formájában nem megvalósítható, az biztos. Nem kihozni rájuk (tehát csak az újra) meg vétek lenne.
OFF: "kurrens genre" - ez valami beidegződés mostanság? Nemrég egy Rayman-es hír is jött ugyanilyen címmel. Alapból tök magyartalan, azon belül is hunglishnak hat kicsit. Én meg ráadásul mindig félreértem első olvasatra, mindig a genre (értsd: zsáner) ugrik be elsőre.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Biztos jó játék lesz, mondjuk én a stílusát nem annyira komálom. GTA sorozattal sem játszottam. Viszont arra kíváncsi vagyok, hogy ha még kurrens genre is kijön, akkor mennyire lesz lebutítva a grafikai részletesség. Mert mint tudjuk és láttuk, lehet gyönyörű játékokat kihozni pl boxra is. (Lásd Halo 4) de valamilyen téren kompromisszumokat kell kötniük a készítőknek. Pl: kevesebb ember lesz itt az utcán, vagy alacsony fps-el játszhatunk majd vele...
Live-Die-Respawn
-
Prof01
veterán
2013-as év legjobban várt játéka nálam!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
gianni85
veterán
nagyon várós játék, mindegy hogy mai, vagy next konzolokra, vagy PC-re
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
-
TESCO-Zsömle
félisten
Még idén, minden otthoni konzolra
Falira is?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Taposo
aktív tag
A játék biztos marha jó lesz ezért elismerésem, de soha többet nem vásárolok Ubis játékot még akkor sem ha ők adnák ki az új Halo-t vagy HL-t
-
waithEard
őstag
Ígéretesnek tűnik. Remélem pc-re is lesz.
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
gyuromoj
veterán
"Biztosat persze egyelőre ez ügyben nem lehet tudni, hiszen sem a Microsoft, sem a Sony hivatalosan még nem árult el semmit következő generációs konzoljairól."
Leghamarabb szerdán tudunk meg valamit a PS-ről, XBOX-ról pedig legkésőbb az E3-mon.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
alratar
addikt
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
csaabz
őstag
Csak jó legyen a járművek fizikája, irányíthatósága...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Chiller
őstag
Ha tényleg idén jön a 2 nextgen konzol (ami ugye eléggé esélyes), akkor simán lehet nextgen cucc.
Amúgy pedig valóban kijöhet x360/ps3-ra is, csak minek, ha szarrá lesz butítva a grafika.szerk: bár végülis marketing szempontból így tökéletes, kiadják az übervideókat, shoppolt képeket, aztán mindenki előrendeli, a játék meg egy 20fps-es randaság lesz
[ Szerkesztve ]
-
Halfer
tag
Szerintem a trailerben látott szabadság akár egy Hitman féle szabadságot is jelenthet, ami nem túl nagy ha a bejárható teret nézed. Persze a választások a játékos kezében vannak, de simán lehet, hogy az autókázást kivéve nem járhatod be az aktuális pályát, csak a küldetés helyszínét.
-
$p@rr0w
őstag
válasz BlackTreff #13 üzenetére
Mivel elvileg AMD alapúak lesznek és közelítenek a pchez, a mostaniakhoz képest elvileg jobbak lehetnek, gyakorlatilag meg lehet hogy mégjobban leszarják a pc-t (mondjuk ennél jobban nem tudom hogy lehetne...).
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
őstag
Nagyon szép a grafikája,mintha filmet néznék,remélem jön majd pc-re is
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
BlackTreff
tag
Ha Ubisoft, akkor szerintem már most borítékolható, hogy később jön PC-re!
Azért arra kíváncsi leszek, hogy az optimalizáltság a next gen játékokban, hogyan lesz jelen PC-n! Volna hova fejlődni ezen a téren is, de sajnos van egy olyan érzésem, hogy új generáció néven továbbra is "szarnak a lecsóba" és veheti mindenki az új hardvert!/OFF]
-
alratar
addikt
Még idén??? Ezt kicsikét túlzásnak találom! Inkább 2014- elejére tenném!
De mindegy, ha az ACIII grafikáját kapom, nekem jó!Inkábbb a traielrben látott hatalmas szabadság megvalósítása miatt agodok!
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
törölt tag
válasz danikollar #9 üzenetére
Ha ezt a látványt tudnák a mai konzolok, hogy adnának el a nextgen-ből majd?
-
danikollar
őstag
Ezt a látványt csak a nextgen konzolokon tudja majd hozni (pc-n kívül), a jelenlegieken nem hiszem!
Ha meg is jelenik ps3-ra meg xbox360-ra, akkor butított lesz gondolom.[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
Hát, az E3-as videón látott minőséget nem is fogjátok a mosatni konzolokon látni... Ez nem függ össze azzal hogy kiadják a régire, elvégre már 3DS játékokat is szokás portolni erősebb gépekre...
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
törölt tag
Jöhet minden ami Sandbox
-
Gergosz2
veterán
már kezdett feledésbe merülni a játék, de látom előrukkolnak azért néha egykét infóval.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Tankos5672
tag
Nagy játék lessz emberek. Én kívárom, remélem, nem fogok csalódni!
Nekem dudálsz, kisautó?
-
v!ct0y
veterán
Kézi konzolokra azért még odébb van ez a grafika
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest