Új hozzászólás Aktív témák
-
gyáliSanyi
őstag
-
logaritmus
tag
válasz gyáliSanyi #46 üzenetére
Mi a helyzet az AC4-el, arról kb minden nap van valami videó, az gondolom nem annyira gond
-
gyáliSanyi
őstag
Annyira nem érdekel ez a játék. Már annyi előzetest meg cikket kapunk belőle, hogy néha azt hiszem, hogy ez már egy pár hónapja megjelent játék.
Live poor, die rich.
-
gianni85
veterán
válasz danikollar #44 üzenetére
nem jött be a téma, nyomasztó volt. Alapvetően nem szeretem a poszt-apokaliptikus játékokat. Abbahagytam a Rage-et is, a Fallout-okat is (Metro-ba már bele se kezdtem). De ettől még jó játékoknak tartom őket. A könnyedebb téma jön be... pl. zombis játékokból is csak a Dead Rising jött be.
-
gianni85
veterán
az kimaradt, a Dishonored nagyon nem jött be így a hasonló stílus miatt az Infinite-ot se mertem még kipróbálni. Last of Us jó volt, de felénél meguntam, túl nyomasztó volt. Én elég elfogult vagyok a GTA-val de azt is belátom persze hogy mindenkinek szubjektív ez a goty dolog. A WD-al azért vagyok szkeptikus, mert az UBI az AC2 óta tucatjákékokat ad ki.
-
gianni85
veterán
válasz - = Zk = - #39 üzenetére
Én, ha fogadni kellene, rá merném a legtöbb pénzt tenni. Nem törvényszerű, hogy csilivili nextgen cím zsebel be több díjat. De mind1 is, a WD is fog pörögni a boxomban
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #39 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
maga azt csak szeretné
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Rexcor
őstag
válasz danikollar #37 üzenetére
Mármint most az összehasonlításban csak a graf-ról volt szó. Nyilván nem csak ez számít. C3 is nagyon jól néz ki a sp része mégis egy nagy sz@r lett.
Amúgy meg ha lenne PC-n GTA 5 akkor azt várnám jobban. -
Rexcor
őstag
válasz Bjørgersson #35 üzenetére
Számomra logikus. A legszebb látvány számít nekem és mivel a gta csak konzolos ezért azzal tudom csak összehasonlítani.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Végülis teljesen logikus a PC-s és konzolos grafikát összehasonlítani..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Rexcor
őstag
válasz Bjørgersson #31 üzenetére
A konzolok nem érdekelnek és mivel PC-n fogok játszani a WD-vel és a GTA 5 pedig csak konzolon lesz ami ugye már egy nagyon gyenge hardware ezért én így néztem. De lehet hogy konzolon a WD is le lesz butítva grafikailag rendesen és kb. egy szinten lesz a GTA-val.
Remélem azért ha nem is mostanában, de lesz a GTA is PC-n. -
Bjørgersson
félisten
Igaz konzolon még egyikkel sem játszottam, de PC-n szerintem látványban nincs számottevő különbség mondjuk egy Assassin's Creed II és egy GTA IV között. Azért ezt a két részt hozom fel, mert ezek jelentek meg időben a legközelebb egymáshoz, de pl. egy Brotherhood vagy Revelations viszont már egy babacseppnyivel szebb lehet szerintem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Mister_X
nagyúr
válasz Bjørgersson #31 üzenetére
Szimplán a grafikus motor fejlettebb és úgy néz ki, hogy az Ubisoft nagyobb hangsúlyt fektet az optimalizációra. Azt azért én sem merem kijelenteni, hogy szebb lesz, mert nem vagyok jós. De ha csak korabeli játékokat veszünk, akkor ott van az Assassin's Creed a GTA IV ellenében. Minden esetre én is nagyon kíváncsi vagyok már.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Bjørgersson
félisten
-
Blitz23
tag
Míg ti megjelenéskor(és utána) is egymást tépitek én addig játszok mindkettővel
Szerintem nem lehet összehasonlítani a kettőt,mindkettő fantasztikus élményt nyújt majd.A war meg a fejlesztők között "legyen" ne közöttetek -
Rexcor
őstag
Grafikában, látványban biztosan a WD a jobb. GTA grafikailag már elèggè elavult. A GTA-t is nagyon szeretem de box-ot elvből sem fogok venni és ha nem jelenik meg PC-re ami elég valószínű akkor marad nekem a WD.
-
gyuszaa
őstag
válasz Bjørgersson #27 üzenetére
Mielőtt megnyitottam volna a cikket, már tudtam ez fog várni.
-
Bjørgersson
félisten
-
myckie2
őstag
A GTA-t és a W_D-t nem lehet összehasonlítani. Ez olyan harc lenne mint a CoD vs Battlefield pedig mind a kettő teljesen különbözik egymástól, a közös, hogy fegyverekkel játszuk mindkettőt.
-
Psychopeti
senior tag
Ez jó lesz már alig várom Végre FHD a videó is
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
-
KisDre
senior tag
Én is várom már a WD-t, főleg a hangulata miatt, de szerintem logikus hogy miért úgy jön ki a GTA ahogy, inkább kapjunk később jobbat, mint korábban rosszabbat (ugyebár a 4-es PC-s port)
Amúgy ami durván másabb lesz a 2 játékban, az a hangulat. Ha filmekben akarnám mondani, akkor a Nolan féle Batman a WD, és a Vasember a GTA. (Ha tudtok jobb példát a Hangulat beli különbségekre, nyugodtan javítsatok ki )
Amúgy meg, aki látta a Célszemély sorozatot, avagy PersonOfInterest-et, és tetszett, annak szerintem a WD még inkább bejövős nem csak hangulatban, hanem a világában is.
[ Szerkesztve ]
KisDre.artstation.com
-
addikt
-
törölt tag
válasz danikollar #14 üzenetére
Szerintem meg sandbox mind a kettő de más világ ,így jól meg fog férni egymás mellet.
Nem vitázni kell hanem mind a kettőt megvenni és kipörgetni -
wertigo1984
őstag
Azta mindenit de varom mar!
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
.LnB
titán
válasz Jeanne d'Arc #1 üzenetére
Ha tetszik neked, akkor nem mindegy, hogy az év játéka címet megkapja e?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Freiherr
őstag
Hát nem tudom...,én ezt konkrétan sokkal jobban várom,mint a GTA-t.
Back to the future
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MCBASSTION #6 üzenetére
Hja a háttérben meg kiderül hogy az NSA csinálta a játékot.
Live-Die-Respawn
-
Bambalazs
senior tag
GOTY, nem kérdés. GTA5 akkor lenne az, ha nem csak 2 platformra jelenne meg idén, hanem 6-ra, mint Watch_Dogs-nál. Ez a nem mindegy.
-
MCBASSTION
aktív tag
ezt most pont jokor fogjak megjelentetni az NSA-s botranyok kozott
windows7sins.org
-
Logen88
aktív tag
Sztem esélyes az év játéka címre a WD. De amúgy meg nem ez a lényeg, hanem, hogy jó legyen.
btw ütős kis trailer lett. Azt hiszem nem ártana egy vga csere.The Last of Us is a masterpiece.
-
törölt tag
Majd meglátjuk!
Azért reménykedek mert a Max Payne 3-at kiválóan optimalizálták, és ugyna az a motor hajtja.
És igen egy fanboy vagyok, mondhat akárki akármit. Az meg kcisit túlzás hogy a GTA-nak leáldozott. .WD trailerek: 2 és 10 millió
GTA trailerek: 7 és 20 millió megtekintés.No de ennek itt nincs helye!!
Ez is tutira baromi jó játék lesz!
Üdv.:Egy GTA Fan.
-
Sqveeze
tag
A Watch Dogs lesz az év játéka, a gta 5 max az év trailer manipulátora lesz. A trailer mindig jól néz ki a játék meg egy bughalmaz mint a gta 4. A 3 évvel későbbi pc generációk tudták csak futtatni maxon. A gta nak leáldoztak aki még isteníti az fanboy.
GeTreKt!.hu - Magyar Teamspeak Közösség
-
törölt tag
válasz Jeanne d'Arc #1 üzenetére
az a GTA lesz
-
addikt
Húú de ütős nem semmi. Lehet év játéka esélyes?
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest