Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Pontos megjelenési dátumról tudni már valamit....nagyon-nagyon váom....mindenképpen musthave lesz
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
mephi666
nagyúr
ez poén... nadal is hétvégén úgy hanyattvágta magát a salakon, mint a srác... és majdnem én is, mert amikor rövidített játszmát játszottak épp, nagyon megugrott nadal szorzója sportingbeten én meg kissé illuminálva határozottan raktam rá egy kisebb összeget aztán csak bejött, de rizikós volt...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Óvatosan a Google Pixel 4a frissítésével!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gyúrósok ide!
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest