Új hozzászólás Aktív témák
-
szokelaszlo
tag
Sziasztok kb 1 hónapja ha 3G hálózaton szeretnék beszélgetni Viberen a hívás félépülésétől számítva kb 6-15 másodperc és a hívás rossz-gyenge hálózati viszonyokra hivatkozva szétkapcsol,de nem csak vibernél ,hanem skype,gtalk-nál is.1,2Gb-os csomagom van a T-Mobilnál, ismerőseimmel való kapcsolattartás ezeken a formákon csak wifin-keresztül megoldott.Felhívtam a szolgáltatót hosszas várakozás után elmondták hogy nincsen semmiféke korlátozás a hálozatukon ezen tipusu hivások alkalmával. Ujrainditattam a szolgáltatásomat de ez sem oldotta meg a problémát.Több telefont kipróbáltam és 2 előfizut is és a hiba még mindíg megvan.A hálozati viszonyok minden hivás alatt elvileg megfelelőek voltak,teszteltem! Más tapasztalt ehez hasonló korlátozásokat?
-
szokelaszlo
tag
Sziasztok másnak sem működik a viber mobilnettel? Üzeneteket küldeni lehet wifiről tökéletes, de mobil hálozatról blokkol a rendszer.1,5 gb os net csomagom van és nem vagyok kotlátozva (t-mobile) de a 4gb-os üzleti net csomag is blokkolásra került (t-mobile) de vodánál is ez a tapasztalat.Bár ott alapból 1gb alatt korlátozva van a voip(ezért lett rendelve 2gb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest