Új hozzászólás Aktív témák
-
metaa
tag
nem fogom az egekbe magasztalni, ugyanis biztos vannak nála sokkal szebb hangzással rendelkező fülesek ennyi pénzért, de online versenyszintű játékra nekem tökéletesen elég a hangzás amit nyújt... a cikkben szereplő Pro X-től viszont ennyi pénzért már elvárható a jó hangzás, még nem volt szerencsém meghallgatni a vezetékes verziót sehol
a 7.1-et viszont el kell felejteni, abszolút parasztvakítás, sose használtam mert borzasztó amit kínál
[ Szerkesztve ]
-
MeszesKPT
őstag
Szuper, hogy jár hozzá velúr párna is, én csak azt nem értem, hogy miért használna helyette bárki is műbőrt. Gyakorlatilag nulla szellőzés és pár év után garantáltan lepereg.
-
borbastomi
csendes tag
Nekem van két Sennheiser fejhallgatóm, amik közül a bluetooth-os kb 2* annyiba került, mint a 2.4GHz-en működő (ami ráadásul vagy 3 évvel idősebb is), mégis a Bluetooth-osnak van rosszabb hangminősége, ugyanis egyszerűen a Bluetooth codec-ek annyival kisebb bitrátával tudnak csak dolgozni, hogy fizikai képtelenség elérni velük ugyanazt a minőséget.
Némi részlet:
- RS 160-ban lévő 2.4GHz-es rádiós Kleer technológia: 2.37 mbps
- LDAC (viszonylag ritka Bluetooth codec): 990 kbps
- aptX HD (elterjedőben lévő Bluetooth codec): 576 kbps
- PXC 550 által támogatott aptX (már elterjedtebb Bluetooth codec): 384 kbpsPersze sok ember nem veszi észre a különbséget, illetve minden fejhallgatónak megvan a maga karakterisztikája, amitől valakinek tetszik/nem tetszik a "hangja", de elméletben nem sok esélye van hangminőség terén egy Bluetoothos eszköznek egy megfelelő/hasonló árú rádióssal szemben.
-
Yany
addikt
Gyakorlatilag minden(!) wireless füles ilyen fos. Ez van, valamiért a visszafele irányt nem dolgozzák ki minőségre. Én még a vezetékest is gyengének tartottam, amikor a youtube videókat csináltam, játékhoz persze már elég jókat is találni a vezetékesek között.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
CptAdamica
veterán
Szuper, hogy ehhez is csináltak vezeték nélküli verziót, nekem a vezetékes van és nagyon kényelmes cucc és a hangzása is szuper!
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Mr Cube
tag
Nem vágom mi történhetett, gondolom a vezetéknélkülisége ront ennyit rajta, ugyanis a vezetékesnek ha nem is kiemelkedő, de teljesen normális minősége van és ugyanúgy Dmitry tesztelte. Még youtube-on is tisztán hallatszik, hogy óriási a különbség minőségben, pedig elvileg ugyanaz a kettő.
[link]Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
-
törölt tag
Már ha létezne ilyen. Mert ugye BT2.0 óta változatlanul az van, hogy vagy használod sztereóban A2DP protokollon a fülest, amikor is kaphatsz normális hangot a megfelelő kodekkel (bár a low-latency kodekeknél ez a hangminőség rovására megy valamennyire), vagy ha olyan játékot tolsz, amiknél kell a mikrofon is, akkor marad a HSP, ami 64kbps sebességet képes produkálni, beszédhangra optimalizált kodekkel.
Azért használ mindenki ebben a szegmensben saját megoldást, mert ott egyrészt nem feltétlen kell fizetni a jogdíjakat az implementációért, másrészt meg így jobb minőséget tudnak elérni, ha már a tisztelt Bluetooth SIG úgy 15 éve csücsül a seggén és képtelen ezt megoldani.
-
Felesbandi
senior tag
Mit jelent szamodra a szamottevo lag?
Ez egy felsokategorias gamer headset amit "e-sportólókkal együttműködve készítettek".Nem szemelyeskedni akarok, ne ertsd felre, de szerintem azok a jatekosok, akik komolyabban uzik a kompetitiv jatekokat (fullos PC-vel, 144hz-es monitorral, meg hasonlo high end gamer cuccokkal) gyanithatoan szamottevonek ereznek a lanyod olcso bt fulesenek a laggjat.
En pl. a bluetooth fulesemmel es headsetemmel is erzem minimalisan a laggot annak ellenere, hogy sok mindennek vagyok elmondhato, de a kompetitiv gamer biztos nincs koztuk.
[ Szerkesztve ]
-
-
Yany
addikt
Nekem szimpi, de a mikrofonja sajnos ennek sem kivétel: https://www.youtube.com/watch?v=pjbxhuciLEc
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
titán
Valami komoly gebasz van ott. Lányom olcsó bt sonyja nem produkál számottevő lagot, gond nélkül működik pcn, és azzal játszik inkább, mint a drótossal (cod, csgo, fortnite, valorant stb). Cserébe viszont nem egy tömött sávon küzd analóg rádiós átvitellel.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Csandi
őstag
Jobban működnek a nem bluetoothos wirelessek, a logi lightspeedje meg főleg. Gamer fejesnél kell a minél kisebb válaszidő. Játszani volt 100ezres wireless steelseriesem, most van egy hasonló árú bluetoothos bose-om, ezt rá se lehet csatlakoztatni a gépre, de amúgyis 150-200ms válaszideje van. Célra gondolom egyértelmű, hogy melyik a jobb.
-
titán
Még mindig bohóckodnak az ezeréves rádiófrekvenciás megoldással? Pff
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Ukrajnai háború
- Epson nyomtatók
- Sorozatok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook