Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
L623
csendes tag
válasz quailstorm #10117 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond. Nem vagyok benne a témában (nem értek hozzá), de a rendelésnél figyeltem arra, hogy az eladó által tett követelményt teljesíti-e a telefonom(valamilyen számnak kellett egyezni, de már nem emlékszem pontosan). Mindenesetre a telefonnal meg vagyok amúgy elégedve úgyhogy míg bírja, marad.
Isten megteremtette az embert, mert a majomban csalódott. Aztán inkább felhagyott a kísérletezéssel.(Mark Twain)
-
L623
csendes tag
válasz quailstorm #10084 üzenetére
Köszönöm a választ!Közben amikor az lcd-t rákötöttem kiderült hogy valami nem stimmel mert az látszik hogy áram van benne, de nem mutat semmit(fekete). Lehet visszaolvasok mi lehet a gond, de inkább így használom aztán csere.
Isten megteremtette az embert, mert a majomban csalódott. Aztán inkább felhagyott a kísérletezéssel.(Mark Twain)
-
L623
csendes tag
Üdv!A múltkor eldöntöttem,hogy a Thor repedt kijelzőjét kicserélem,néztem is hozzá videót,ám amikor leszedtem a hátlapot,valamit láttam amit a szétszedős videóban nem.Van az a kis kábel ami végigfut az oldalán,és az ahol találkozik az usb töltőegységgel egy csíkkal le van ragasztva,amely csík valahogy rögzítve van az LCD panel fém részéhez.Nem mertem onnan leszedni(másképp nem tudnám cserélni),nem tudom ennek mi a funkciója,leoperálhatom-e onnan?
-
L623
csendes tag
Üdv!
Egy tapasztalatot szeretnék megosztani,hátha valakinek ez segítséget nyújt.A fiamtól örököltem a Thort,és néhány probléma miatt(mobilnetet nem lehetett bekapcsolni) frissítettem a 7-es androidra.A problémákat megoldotta,ámde a második frissítés után nem lehetett feltölteni,csak kb.80%-ra.Próbáltam a lemerítés-feltöltés ciklust,de nem vezetett eredményre(ahogy töltött,egyre hoszabb időt becsült a teljes feltöltésig,78%-nál több mint 11 órát).Bőszen olvasgattam(ahol értem)a kalibrálásról,rendeltem új akksit is,és nem sok reménnyel de letöltöttem a play áruházból egy akkumulátoros programot,hátha segít(Akkumlátor mágikus orvos-Magical Apps GmbH).Teljes lemerítés után csodák csodájára feltöltötte 100%-ra.Nem állítom,hogy ez mindenkinek segíteni fog,de egy próbát megér.persze az is lehet hogy véletlen,és amúgy is feltöltött volna.Isten megteremtette az embert, mert a majomban csalódott. Aztán inkább felhagyott a kísérletezéssel.(Mark Twain)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Logitech Z906
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest