Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burwor
tag
válasz #74018560 #9654 üzenetére
Én egy darabig nem tudtam 50% fölé tölteni, aztán megcsináltam a kalibrációt egy honlap alapján (teljesen lemeríted, visszakapcsolod, hogy tovább merüljön, aztán kikapcsolt állapotban feltöltöd, aztán még rátöltesz, ez az egész procedúra 2x) Ez részben segített, mert onnantól fel tudtam tölteni 100%-ra, viszont 50-60% körül kikapcsolt a francba és totál lemerült és ez volt egész ünnepek alatt, mindig 50% fölött jelzett és nem ment az alsó sávba, csak kikapcsolt.
Ma sikerült a kettőt egyszerre produkálnia:
Ha nem nyúlok hozzá, akkor olyan délután 4-5 körül kikapcsol, ha használom, akkor még délelött.
Megoldása van valakinek?
Összes eladó cuccom: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=burwor
-
User64476
őstag
-
azbest
félisten
válasz #74018560 #9641 üzenetére
Azért nekik is sikerült hirtelen halált implementáni [link], amit ideigelenesen dátum visszaállítással lehet hátráltatni, hogy a javítást le tudja tölteni a telefon, sok varázslással
De valóban, sokszor nem csak maga a készülék, a vas, amiért kérik az árat, hanem a terméktámogatásért is. Javításokért, frissítésekért.[ Szerkesztve ]
-
rzoli
senior tag
válasz #74018560 #9630 üzenetére
Még mielőtt más is félreértené... Nem 24 órát játszok a telefonon egyfolytában..., hanem kibír a telefon úgy egy napot, hogy használom, navigálok, válaszolok az üzenetekre és egy kis játék is belefér.
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
rzoli
senior tag
válasz #74018560 #9622 üzenetére
Egyrészt az akku kijelzés 30% alatt megbízhatatlan. Úgyhogy a 22... az lehet csak 8. Másrészt a 2800 sincs állítólag annyi. Bár az egy napot nekem bőven hozza még játékkal és navigációval együtt is.
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
Acesanyi
tag
válasz #74018560 #9210 üzenetére
Én tipp-nek annyit tudok mondani, hogy ha vkinek van lementve hivatalos 6-os droidja akkor az ad egy linket onnan letöltöd és felteszed SD kártyára onnan pedig frissítéssel ujra rakod ahogyan azt a vernee oldalán is leírja.
Bár én visszafelé nem léptem, nem is biztos hogy így megy de rem valaki kijavít aki már visszalépett tiszta módszerrel
Lényeg , jó tanács rom csere előtt és után is csinálj gyári visszaállítást.Nekem van letöltve 6-os droid csak nem tettem fel felhőbe, de ha estig nem jön segítség akkor este megosztom veled
Jut eszembe ezzel a módszerrel én is visszáb léphetnék a 7-esben mert az is le van töltve. -
Acesanyi
tag
válasz #74018560 #9208 üzenetére
Látod azt még nem próbáltam de meg fogom próbálni!
6-ra azért én nem szeretnék visszatérni, de ha te szeretnéd visszatenni akkor itt tudunk segíteni benne neked!
Nem nagy dolog, ha csak nem root- oltad és nem tettél fel valami "custom" ROM-ot, valamint más recovery-t ?!Most próbáltam, nekem elmenti a névjegyzéket !
[ Szerkesztve ]
-
-
Bferibörs
addikt
válasz #74018560 #9055 üzenetére
Keresővel próbálkozzál, volt aki vett ( ha jól emlékszem nem sokkal ólcsóbb mint ha szervizben cserélik,ott kb. 18 ezer pénz ) és egy vidó is szerepel itt valahol a cseréről/szétszedésről.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
szp1
addikt
válasz #74018560 #7856 üzenetére
Rendkívül misztikus jelenség, a feleségem Thor-ján is előfordult egyszer.
Kiderült, hogy piszkálta a "kapcsolatok" beállításban a "megjelenítendő névjegyek"-et ( összes-ről átállította SIM-re - ott meg nem volt egy sem ). Persze lehet hogy ez egyedi eset...Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
NeverGone
tag
válasz #74018560 #7803 üzenetére
„Az elmúlt években persze nőtt a külső behatások elleni védelem, az üveg anyagszerkezetéből adódóan azonban inkább a könnyű megkarcolódást sikerült kiküszöbölni, semmint a becsapódásból adódó hajszálrepedéseket.”
https://mobilarena.hu/hir/bemutatkozott_a_gorilla_glass_4.html
-
Bferibörs
addikt
válasz #74018560 #7852 üzenetére
ez érdekes, ilyesmiről eddig nem olvastam itt
7-es van fent ? frissítetted, csináltál utána FR-t ?milyen címjegyzéket használsz - most pl. sim-et írsz , a telefon mire van állítva, mit mutasson ?
nem lehet, hogy valamit elrontasz valahol-tényleg nem volt ilyan panasz addig senkinél semja és a google címjegyzék szinkronizálása néha kiakad , ilyen esetben meg lehet próbálni kézzel bekapcsolni, van , hogy az sem segít -várni kell és megcsinálja a szinkront
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz #74018560 #7729 üzenetére
Nem hiszem, hogy jobb, csak sokunknak a teló által felajánlott frissítés 6x%-nál megállt. Letöltött zip fájlból meg felpakolja a teló 10 perc alatt. Ha neked megy alapból akkor szerintem úgy csináld.
A vélemények zöme (szerintem) az, hogy a 7-es frissítést érdemes felrakni. Akksi idő növekedés és jobb ujjlenyomat olvasó funkció a legtöbbet említett hozadéka.
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Bferibörs
addikt
válasz #74018560 #7729 üzenetére
passz nem tudom igazán, nekem pld. az akksi idő jobb lett mint OTA-ról, meg még pár apróság, nem igazán emlékszem rá, itt olvastam a topikban , hogy érdemes OTA-s után is ezt kézzel felteni , és valóban jobb lett.
[ Szerkesztve ]
-
-
azbest
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest