Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
az animációs cucc az profi de a többi elég szörnyű lett szvsz...
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
törölt tag
Hú bazmeg, az uccsó az mindent visz.
-
Darth_Revan
veterán
Bízom benne, hogy a háttérben okosan oldották meg a dolgot a tulaj engedélyével/illetve utána lemosták a festéket. Mert ha nem és csak úgy kimentek a vasúti töltéshez és rágraffitiztek a falra (hiába már tele van graffitivel), attól még a büntető törvénykönyv szerint rongálás vétséget követtek el, amiért 1 év szabadságvesztés jár.
3
2
1
.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én a másodiknak adtam volna az első helyezést, nagyon ott van...
-
davidsone
addikt
Az első kettő tényleg jó lett!
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
kopaszkutyas
csendes tag
válasz noPublicFG #1 üzenetére
Az első kapcsan nekem is a Mirror's Edge jutott eszembe.
KopaszKutyás
-
Shing
őstag
Hú, nekem nagyon cringe a legtöbb video, így nem bírom őket végignézni, de ebből a témából ezt lehet kihozni. Egyébként egész jónak tűnnek, ügyes jelenetekkel.
-
senior tag
Az első helyezett videóról a Mirror's Edge jutott eszembe. Ez számomra pozitív, mivel szeretem azt a játékot. (Szigorúan az első részt!)
A többi videó is meglepően jó. Hihetetlen, hogy a kreativitás és a "low-budget" mi mindenre képes.
Minden elismerésem a készítőknek.
plus ça change, plus c'est la même chose
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest