Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
az animációs cucc az profi de a többi elég szörnyű lett szvsz...
-
törölt tag
Hú bazmeg, az uccsó az mindent visz.
-
Darth_Revan
veterán
Bízom benne, hogy a háttérben okosan oldották meg a dolgot a tulaj engedélyével/illetve utána lemosták a festéket. Mert ha nem és csak úgy kimentek a vasúti töltéshez és rágraffitiztek a falra (hiába már tele van graffitivel), attól még a büntető törvénykönyv szerint rongálás vétséget követtek el, amiért 1 év szabadságvesztés jár.
3
2
1
. -
törölt tag
Én a másodiknak adtam volna az első helyezést, nagyon ott van...
-
davidsone
addikt
Az első kettő tényleg jó lett!
-
kopaszkutyas
csendes tag
válasz
noPublicFG #1 üzenetére
Az első kapcsan nekem is a Mirror's Edge jutott eszembe.
-
Shing
őstag
Hú, nekem nagyon cringe a legtöbb video, így nem bírom őket végignézni, de ebből a témából ezt lehet kihozni. Egyébként egész jónak tűnnek, ügyes jelenetekkel.
-
Az első helyezett videóról a Mirror's Edge jutott eszembe. Ez számomra pozitív, mivel szeretem azt a játékot. (Szigorúan az első részt!)
A többi videó is meglepően jó. Hihetetlen, hogy a kreativitás és a "low-budget" mi mindenre képes.
Minden elismerésem a készítőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A PlayON által szervezett feladatra rengetegen jelentkeztek, közülük került ki az első három dobogós, valamint egy különdíjas alkotás.
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest