Véget ért a Watch Dogs 2 rövidfilm pályázat

Ahogy az első rész esetében, úgy a Watch Dogs 2-nél is különleges promóciót kapott itthon a játék, köszönhetően a PlayON-nak. A szeptemberben indított rövidfilm pályázatra nagyon sokan jelentkeztek, a zsűri pedig a következő alkotásokat választotta ki a rengeteg videó közül.

A verseny győztese Ádám Gergő és Sum Dávid „animált képregénye” lett, mely a zsűri véleménye szerint egyszerre hatott modernnek – zenei körítésének, beállításainak hála –, és nosztalgikusnak a 80-as évek demo szcénáját idéző megvalósításának köszönhetően. A nyertes kisfilm alkotói részt vehetnek egy egynapos látogatáson a Digic Pictures (www.digicpictures.com) stúdiójában, valamint egy Extreme Digital 150.000Ft-os ajándék-kártyával és egy Watch Dogs 2 ajándékcsomaggal lesznek gazdagabbak.

Második helyezést ért el Thompson Miklós és csapata a Loading című alkotással, mely effektjeivel és kiemelkedő dinamikájával jól hozta a hacker-világ hangulatát.

Harmadik lett Szabó Gergő, aki kisfilmjében remekül elkapta a technikaközpontú városunk atmoszféráját, van benne spiritusz, kraft.

A zsűri különdíjjal jutalmazta Szilágyi Szabolcs alkotását, mely a mezőnyhöz képest egészen új megközelítést alkalmazott, egyedi hangulatot teremtve a filmhez. A nyerteseknek a szervezők ezúton is gratulálnak.

Előzmények