2018. július 23., hétfő

Gyorskeresés

Watch Dogs 2 - Rövidfilm-pályázat indul

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

A PlayON egy friss pályázatot indított, amelynek nyertesei többek között látogatást tehetnek a magyar Digic Pictures stúdiójában.

Hirdetés

Az Ubisoftos játékok itthoni reklámozása már a korábbi években is különlegesnek számított és úgy tűnik, hogy ez a jövőben sem fog változni. A Watch Dogs 2 magyar megjelenéséért felelős PlayON egy rövidfilm-pályázatot indított a minap, amelynek győztesei különleges nyereményekkel lesznek gazdagabbak. Lentebb a hivatalos sajtóközlemény olvasható.

"A PlayON Magyarország, a Ubisoft videojátékok hazai forgalmazója kisfilm-pályázatot hirdet a novemberben megjelenő Watch Dogs 2 játékhoz kapcsolódóan. A pályázóknak egy, a Watch Dogs 2 videojáték hangulatát visszaadó 2-7 perces rövidfilmet kell alkotniuk, akár élőszereplős film, akár animáció formájában. A nyertesek értékes ajándékokban részesülnek; a fődíj például egy látogatás a Digic Pictures animációs stúdióba, egy Extreme Digital ajándék kártya 150.000Ft értékben és egy Watch Dogs 2 ajándékcsomag . Nevezési határidő: 2016. november 10. éjfél.

Bővebb információ és részletes részvételi szabályzat: www.playon.hu/wdpalyazat"

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.