Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Kb 3 egeret nyirtam ki a nagy TIE fighterezesek alatt, maig kedvenc jatekaim egyike! Johetne Mac-re (vagy konzolra) is!
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
SunMount3r
nagyúr
Én is ezek miatt vettem anno egy Lenco (gyak. noname) Joystick-ot, mert a billentyűzet csapkodás nálam is kezdett kicsit elfajulni, egérrel nem volt az igazi. És nem volt egy pitefutam játék, főleg a Tie Fighter még Joy-al sem, de az ember mindig várta a küldetéseket összekötő animációkat, mert azok ugye Star Wars és az ugye WÁÁÁÁoooouuuuu! Hát igen akkoriban még nem voltunk elárasztva a médiával mint manapság, bár ha valami SW témájú újdonság van az ma is ritkaságszámba megy, főleg a játékpiacon...
[ Szerkesztve ]
-
zsoltti
senior tag
kígyózó lézer sugarak, de régen láttam már ezt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Squirrel
őstag
válasz viharhozo #14 üzenetére
Tenyleg, az egeret allandoan pucolni kellett, mindig rarakodott a gorgokre a kosz :-) Emlekeim szerint egy billentyuzet belehalt, mire Top Ace lettem.
Szerintem ha kiadnak az eredeti sztorit az eredeti kuldetesekkel de pl. Star Citizen grafikaval, rendes zenevel (nekem nagyon tetszik a TIE Fighter introjaban levo zene, mikor kergeti egy TIE Interceptor az X-szarnyut - [link] - 2:38-nal, meghallgatnam zenekari feldolgozassal) piszok sokan megvennek. Csak ne valtoztassanak a jatek nehezsegen!!!
De ez szerintem csak alom marad.
[ Szerkesztve ]
-
nextman
aktív tag
Androidra kene ezeket kihozni, de jo lenne
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz J.Hetfield #3 üzenetére
Nalam a joy adta meg magat anno Az egerrel meg nem bantam annyira "ugyesen" anno, a joyt jobb szerettem.
-
Z_A_P
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Polllen
nagyúr
válasz kameraman77 #4 üzenetére
Azért 42"-s fullHD tv-n már nem olyan az élmény, mint anno a 14"-s monitoron ilyen felbontásban.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Meglivorn
aktív tag
Akkor pedig vegyél egy 386-ost egy 14"os CRT monitorral és játsz azon DOS alól, az eredeti darabról. Mert különben bizony ez csak "olyan, mintha".
-
nobela
senior tag
Én is öreg motoros vagyok, de valahogy mégis jobban esett a Broken Sword vagy a Monkey Island játékokat felújított grafikával végigjátszani!
2014 van, ne kelljen már méteres pixeleket bámulnom, láttam olyat eleget.
[ Szerkesztve ]
AZ ÉV AJÁNLATA! Szinte új Sennheiser HD650 ezüstözött KáCSa szimmetrikus kábellel eladó: 109.900.-
-
kameraman77
tag
Miért kellene grafikailag hozzányúlni? Úgy jó, ahogy van! úgy lett klasszkus, igazi klasszikus játék! Ha belenyúlnak akkor már nem az ami akkor volt! Akkor az már nem az a játék mely milliókat ültetett a gép elé, hanem egy új - a mai csőnacisoknak kifeljesztett valami.. DE nem az x-wing!
Sajnos ez igaz a mai világra, a sok wannabe senkire! olyanmintha cipőkben járkálnak, olyanmintha órákat hordanak! nekik ez elég! hát számomra nem! Nem veszek fel másolatot, hiszen hordhattam az eredetit! 80-as évekbeli formájú cipőt minden vegyek fel? az csak olyan mintha!!! minek vegyek fel olyan órát? az csak olyan,mintha!
Így minek játsszak egy szétcseszett grafikájú programmal, ami NEM az eredeti!
Én örülök, hogy újra kiadják! Változatlanul! Mert így lett kult-klasszik!
[ Szerkesztve ]
-
J.Hetfield
aktív tag
Hú, mennyit játszottam x-wing-el, a billentyűzetem annyira nem örült neki.
-
sTERNI
senior tag
Egy HD verziónak sokan örülnének.. amúgy odadobhatnák a sor végére az X-Wing Alliance-t is.
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
Squirrel
őstag
Mennyit jatszottam ezekkel :-) Orultem volna, ha hozzanyulnak egy kicsit a grafikahoz es a zenehez/hanghoz is. Mondjuk igy gondolom elbirja az ultrabook HD4000-es GPU-ja is...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest