Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
Az igazat megvallva számomra az UC volt a mélypont .Azzal alig játszottam de ellenben a PS még mindig fenn van a gépen....remélem ez zsír lesz
-
Tituka
senior tag
Skizofrén vagyok, és én is...
-
nap
addikt
Aszittem, hogy jon a carbon2, de nem, ez a nfs grid. Vagyis a prostreet2.
Ebbe is lesznek rendorok?.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
zed1983
őstag
Ha ilyen lesz mint a képeken, akkor tényleg nem lesz csúnya
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Nunder
őstag
Az Undercoverrel is gondok voltak a futtatás miatt pedig az nem nézett ki így. Ez nagy grafikai fejlődés, de azért megkérdőjelezném azt, hogy ebből mennyi fog megvalósulni a játékban. Kép az kép, de nem állóképpel játszik az ember.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
printf
csendes tag
Hát mostmár tényleg jo lenne ha valamit le is raknának az asztalra mert az elmult idoszakban azt hiszem, hogy a szánalmas jelző boven rájuk illik. Annak ellenére, hogy hangsulyozom szeretem a gamet.
Azért illetem ilyen kemény kritikával mert hát lássuk be van egy rakás bug a motorjukba amik hogy hogyse valahogy hiába jon ki uj verzio nem akarodzanak kijavítodni. Milyen éééérdkees??? Nem ezt szokás copy-paste programozásnak hivni????:X
Vagy lehet h az MS is beszált az nfs fejlesztésbe[ Szerkesztve ]
A ROOT én vagyok!!!
-
ZeUS2140
aktív tag
és nyitrózni fogunk a kanyarokban, mint ahogy az NFS-eknél már megszokhattuk?
Ennyi munkát belefektetnek, meg tényleg szép egy valami, de miért nem lehet menüben átkapcsolni, hogy falon fordulós arcade, vagy féktávon vicsorgok sim legyen a fizika?
Nem értem. Két autós réteget fognának meg egyszeri ráfordítással.hülye ember nincs, csak keveset kérdez...
-
addikt
Nekem nem jön be.Grafikailag sem üt nagyot és az irányítás az se kedveltem az NFS-ben.
Talán kipróbálom,de már uncsi -
félisten
A kosz is texturaként kerül(t) fel.
Azt kifogásoltam, hogy iszonyat gyenge felbontású. Látszik, hogy míg a viszonylag függőleges részénél még valóban kosznak néz ki, a tetején ugyanaz elkenődik. Valszeg nem tököltek a mappolással, csak rádobták.
Inkább azt hiszem, hogy nem volt idejük, mert ha a többi része ilyen szép, akkor ez csak hiba lehet. Ráadául egy fényfolt is van a talpa alatt, tehát itt kellene lennie árnyéknak is. Ez megintcsak időhiányra utal.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
bpx
őstag
előző nfs-eknél is kaptunk már pár photoshop-pal felturbózott képet, szóval egyelőre nem mondok semmit
-
O_L_I
őstag
Én nem szeretem azt, hogy minden pályán két (max 3) kör alatt kell végigrongyolni a mezőnyön. A TOCA 3-ban egyrészt volt kvalifikáció másrészt be lehetett állítani, hogy hány körös legyen a verseny. A grid-ben csak az irányítás volt szimulátor szerű a játékmenet abszolút arcade és ez az alapvető bajom vele (de attól még jó)
-
O_L_I
őstag
Ha a karrier módot nem gridesre csinálják, ha ki lehet kapcsolni a mósön blőrt és jó lesz az irányítása akkor
-
Csabee.
nagyúr
Grid feeling, én már várom nagyon! Szeretem az NFS-t mindet végigjátszottam legjöbbak
Üdv: Csabee.
-
félisten
A 12-es képen érdekes a textura a visszapillantón.
Ráadásul, mintha csak odab@szták volna. Az hagyján, hogy a talpa túl szögletes, de nincs árnyék körülötte, se ambient occusion, se semmi.
Remélhetőleg csak azért ilyen, mert gyorsan kellettek a képek, és a marketingesek sürgették a grafikusokat.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
_Toka_
senior tag
Nos, a megjelenő 4-ből csak talál magának mindenki 1-2 jót... Ez pl. legalább is nem lesz csúnya...
-
Misi 007
őstag
Hát egy autó listának jobban tudnék most örülni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest