Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
anulu
félisten
tudom, csak a PC-mbe nem akarnék egy halom pénzt beleönteni VGA miatt, mikor ott az XO
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
-
Senya
csendes tag
Aki már nagyon nem bírja kivárni, az vegye meg az Assetto Corsa-t, ami hasonló (sokak szerint jobb) játék, mint ez.
Két hangya megy a sivatagban, már majdnem éhenhalnak... Erre szomjanhalnak.
-
Teasüti
nagyúr
Korai hozzáférésben már régóta játszható, bár nem követtem a fejlődését.
Három kérdésem volna.
1. Ripityára lehet törni a kocsikat?
2. Csak nekem tűnt fel, hogy a kocsi és a pálya grafikai részletessége közel sincs egy színvonalon?
3. Mi olyat tud ez nyújtani, amit nem tud akármelyik szimulátor? Nyilván a grafikai előrelépést leszámítva.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Sokat nem érnek ezek a videók, mert köze nincs a valós játékmenethez.
May the Force be with you!
-
macy
addikt
Ezeket a videókat nézve néha úgy érzem mintha valami mással játszanék.
-
Raysen623
addikt
A végén még visszakérem a kormányomat
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Sicilian
addikt
válasz Penge@Borisz #4 üzenetére
Én már Pc-n nem játszok..
nothing is true everything is permitted..
-
Chapel
addikt
Asszondja, az úgy volt hogy PC, más semmi.
Aztán, na jó lesz next genre is...aztán nagy jó lesz minden létező platformra.
Most meg úgy állunk, hogy PC felirat már nincs is, csak a konzol lógok után oda bigyesztve egy windows 8 ikon...?
Én érzem csak úgy, mintha gyökeres változáson ment volna át az egész kiadói hozzáállás?Mindegy, megvárom. Ha jó, jön mellé kormány is.
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
ferensz
senior tag
Még nincs itt cyberkind, hogyaszongya szomorú, meg nem is érti, hogy miért kell ilyet kiadni, mert úgy is egy szar lesz
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
doooo
veterán
Az a szürke Clio az elején.. gyönyörű játék lesz, ha még ebben az emberöltőben kijön..
-
XuChi
addikt
Jöjjön mááááááááár
Napról napra jobban várom
-
Sicilian
addikt
Az első játék, aminél elgondolkodnék új konzol vásárlásán !
nothing is true everything is permitted..
-
anulu
félisten
pici kiegészítés: SteamOS is majd valamikor, Steam oldalon egyelőre csak a Windows logó látható platformnál
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest