Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
senior tag
válasz bulikavagyok #7 üzenetére
Jön a Dirt konzolokra is. (bár lehet h csak az új gépekre...)
-
nagyúr
-
D.Va
senior tag
válasz bulikavagyok #5 üzenetére
Ha igazán jót akarsz szerintem az új Dirt Rally-t vedd meg, az új rész már most nagyon brutál! Grafikában is, de igazi rally feelingje van! (ha még nem próbáltad...) A leab meg a wrc az eddigi videók alapján nem túl meggyőző...
-
nagyúr
Köszi, ezt nem tudtam! Igazság szerint annyira nem kísérem figyelemmel ezeket a rallys játékokat, csak eddig úgy tudtam, h a Loeb Rally lesz a WRC helyett. Valamelyiket megveszem majd, mert valamennyi még megmaradt a régi rally rajongásomból..
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
D.Va
senior tag
válasz bulikavagyok #3 üzenetére
A Loeb Rally EVO-t asszem át tolták 2016-ra! (Gondolom a Dirt Rally sikere / és minősége miatt)
-
nagyúr
Idén a Sébastien Loeb Rally EVO mellé érkezik egy másik rallys játék is? Akkor a rajongók el lesznek kényeztetve! Remélhetőleg minőségben is, nem csak mennyiségben..
Élni és élni hagyni
-
D.Va
senior tag
Van egy olyan érzésem hogy a vezetési élmény most sem lesz az igazi... Persze játszottam az előzőkkel is de mindig olyan érzésem volt mintha egy autó helyett egy üres raklapot terelgetnék jobbra-balra...
Ez az engine meg elég gáz egy NFS meg egy Dirt Rally mellett. Olyan mint valami 4-5 éves engine.. semmi áll leejtős dolog csak iparos munka. Persze mindez nem érdekelne ha a vezetési élmény.... well... tényleg élmény lenne... -
1tom
aktív tag
Eddig minden rész megvolt, ezt sem hagyom ki.
Bunkók kiméljenek! Amiga rulez always!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- AliExpress tapasztalatok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest