- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Hát igen, az exkluzívok ellen sok mindent nem lehet felhozni. Na meg a problémamentesség is.. Egyébként mint volt pc -és, nekem kifejezetten tetszik az új irányzat, hogy kicsit bevonnak minket a dolgokba alfákkal bétákkal, amiért nem kell fizetni előre ugyanúgy.. Na de ez már más történet.
PC -vel az a baj, hogy az előbb általam összegányolt konfig, vagy amit te írtál az elméletben elég (lehet) éppen az ekvivalenciára vagy kis főlényre. Csak itt meg is álltunk. DirectX -el (na meg azért a jelenlegi Mantle -vel is..) ennyi volt, elmélet és nem több. Jóval mélyebbre kell kotorászni a pénztárcában-zsebben, hogy mindig, minden problémával és dájrektikszel együtt hozza amit elvárunk. -
haddent
addikt
Lezárva vagy nincs, játszottam, ott voltam. HD7970, GTX670, R9 270X, HD7950, GTX770 ezek mind megfordultak nálam sok játék alatt egy i7 3770 és 16gb kiséretében. Ne akard megmagyarázni azt, amit tapasztaltam. A következő szigorúan egyéni vélemény és nagyon de nagyon minimalistán pénzszükösen raktam össze, de én ez alá nem adnék ha "ps4 -es konfigot" akarnék építeni: http://goo.gl/j3I3Xu
Ez alaphangon, csomó hiányossággal 150k. Egy kicsit is igényesebb egyén ebből röhögve varázsol 200k -t a hiányosságok alapvető pótlásával. Valóban, nem olyan rossz a helyzet, de vegyük figyelembe, hogy ez most van így. Itt a support megáll, ez nem fog fejlődni sehova. PS4 pedig "szépülni" fog, köszönhetően a tervezett időtartamnak és az exkluzív fejlesztőknek.
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
Ezt megint nem azért írom le, hogy félreértsd, de egyébként a konzolos 30 fps általában sokkal folyamosabb és stabilabb, mint a PC-s 30fps... Ne kérd, hogy ezt most elmagyarázzam...
Jó az a kártya, főleg ár/érték kategóriában, nem akarok én érvelgetni melyik a jobb, nem erről van szó![ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
Már bocs, de akinek egy 750 Ti kártyával stabil a FC3 és C3, annak elég a konzol is bőven...
(#68) Cobra652: User error??? Hány youtube videót linkeljek, hogy bizony az ilyen konfigon sokszor beesik 60fps alá... Kinek mi a folyamatos... Ha beesik 60fps alá már nem lehet folyamatos a 60Hz-es frissítés miatt, de ezt már máshol,igen részletes kifejtettem...
(#79) b.: Félreértettél nem a kártyádat fikáztam...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Importvám az USA-tól, trösztellenes eljárás Kínától
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest