Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- EA Sports WRC '23
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 3
- Marathon (2025)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Hát igen, az exkluzívok ellen sok mindent nem lehet felhozni. Na meg a problémamentesség is.. Egyébként mint volt pc -és, nekem kifejezetten tetszik az új irányzat, hogy kicsit bevonnak minket a dolgokba alfákkal bétákkal, amiért nem kell fizetni előre ugyanúgy.. Na de ez már más történet.
PC -vel az a baj, hogy az előbb általam összegányolt konfig, vagy amit te írtál az elméletben elég (lehet) éppen az ekvivalenciára vagy kis főlényre. Csak itt meg is álltunk. DirectX -el (na meg azért a jelenlegi Mantle -vel is..) ennyi volt, elmélet és nem több. Jóval mélyebbre kell kotorászni a pénztárcában-zsebben, hogy mindig, minden problémával és dájrektikszel együtt hozza amit elvárunk. -
haddent
addikt
Lezárva vagy nincs, játszottam, ott voltam. HD7970, GTX670, R9 270X, HD7950, GTX770 ezek mind megfordultak nálam sok játék alatt egy i7 3770 és 16gb kiséretében. Ne akard megmagyarázni azt, amit tapasztaltam. A következő szigorúan egyéni vélemény és nagyon de nagyon minimalistán pénzszükösen raktam össze, de én ez alá nem adnék ha "ps4 -es konfigot" akarnék építeni: http://goo.gl/j3I3Xu
Ez alaphangon, csomó hiányossággal 150k. Egy kicsit is igényesebb egyén ebből röhögve varázsol 200k -t a hiányosságok alapvető pótlásával. Valóban, nem olyan rossz a helyzet, de vegyük figyelembe, hogy ez most van így. Itt a support megáll, ez nem fog fejlődni sehova. PS4 pedig "szépülni" fog, köszönhetően a tervezett időtartamnak és az exkluzív fejlesztőknek.
-
krx21
nagyúr
Ezt megint nem azért írom le, hogy félreértsd, de egyébként a konzolos 30 fps általában sokkal folyamosabb és stabilabb, mint a PC-s 30fps... Ne kérd, hogy ezt most elmagyarázzam...
Jó az a kártya, főleg ár/érték kategóriában, nem akarok én érvelgetni melyik a jobb, nem erről van szó! -
krx21
nagyúr
Már bocs, de akinek egy 750 Ti kártyával stabil a FC3 és C3, annak elég a konzol is bőven...
(#68) Cobra652: User error???
Hány youtube videót linkeljek, hogy bizony az ilyen konfigon sokszor beesik 60fps alá... Kinek mi a folyamatos...
Ha beesik 60fps alá már nem lehet folyamatos a 60Hz-es frissítés miatt, de ezt már máshol,igen részletes kifejtettem...
(#79) b.: Félreértettél nem a kártyádat fikáztam...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Spanyolországban házal a Naughty Dog a PS4-re érkező The Last of Us spéci kiadásával, innen szivárogtak ki részletek.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- VoLTE/VoWiFi
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest