- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
deakpeti
tag
Errol a jatekrol nem is tudtam
-
Azt tudtam, hogy itt kirito rokonsaga van jelen, attol meg nem lesz jobb az AW. Konyorgom, vagy legyen komoly, vagy ne is probaljak meg komolyan venni magukat, mert az arcom kaparom a felemas szenvedestol. Mintha az eva shinji lenne egy nevetseges malacba oltva, csak itt meg a tortenet is egy kupac tragya.
-
Cythyel
senior tag
hát az AC az nekem olyan 1* megnéztem és fogtam a fejem hogy ezt most minek kellett...
a SAO sorozatot meg folytatni fogják amíg az író kiad újabb köteteket... mondjuk jelenleg valami SAO mozifilmről hallok ezt-azt, bár ez valszeg megint csak egy SAO II recap mozi lesz mint az első esetén...
SAO Hollow Fragment meg Vita után kijön normál ps-re is hamamarosan, úgylátszik hogy a Lost Song-ról egyenlőre lemaradtam... -
Inkabb az animet folytassak
-
VooĐoo
tag
Két Limited edition gép is jön a játék mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A PS4-re és PS Vitára érkező alkotás elsőként Japánban jelenik meg, de szinte biztos, hogy érkezik majd a nyugati kiadás is.
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest