Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
deakpeti
tag
Errol a jatekrol nem is tudtam
-
Azt tudtam, hogy itt kirito rokonsaga van jelen, attol meg nem lesz jobb az AW. Konyorgom, vagy legyen komoly, vagy ne is probaljak meg komolyan venni magukat, mert az arcom kaparom a felemas szenvedestol. Mintha az eva shinji lenne egy nevetseges malacba oltva, csak itt meg a tortenet is egy kupac tragya.
-
Cythyel
senior tag
hát az AC az nekem olyan 1* megnéztem és fogtam a fejem hogy ezt most minek kellett...
a SAO sorozatot meg folytatni fogják amíg az író kiad újabb köteteket... mondjuk jelenleg valami SAO mozifilmről hallok ezt-azt, bár ez valszeg megint csak egy SAO II recap mozi lesz mint az első esetén...
SAO Hollow Fragment meg Vita után kijön normál ps-re is hamamarosan, úgylátszik hogy a Lost Song-ról egyenlőre lemaradtam... -
Inkabb az animet folytassak
-
VooĐoo
tag
Két Limited edition gép is jön a játék mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A PS4-re és PS Vitára érkező alkotás elsőként Japánban jelenik meg, de szinte biztos, hogy érkezik majd a nyugati kiadás is.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest