Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
deakpeti
tag
Errol a jatekrol nem is tudtam
Ha mar megtisztellek azzal hogy radirok akkor tisztelj meg azzal hogy viszza irsz!ugyan igy forditva is!koszonom:)
-
veterán
Azt tudtam, hogy itt kirito rokonsaga van jelen, attol meg nem lesz jobb az AW. Konyorgom, vagy legyen komoly, vagy ne is probaljak meg komolyan venni magukat, mert az arcom kaparom a felemas szenvedestol. Mintha az eva shinji lenne egy nevetseges malacba oltva, csak itt meg a tortenet is egy kupac tragya.
Everybody lies.
-
Cythyel
senior tag
hát az AC az nekem olyan 1* megnéztem és fogtam a fejem hogy ezt most minek kellett...
a SAO sorozatot meg folytatni fogják amíg az író kiad újabb köteteket... mondjuk jelenleg valami SAO mozifilmről hallok ezt-azt, bár ez valszeg megint csak egy SAO II recap mozi lesz mint az első esetén...
SAO Hollow Fragment meg Vita után kijön normál ps-re is hamamarosan, úgylátszik hogy a Lost Song-ról egyenlőre lemaradtam... -
-
veterán
Inkabb az animet folytassak
Everybody lies.
-
VooĐoo
tag
Két Limited edition gép is jön a játék mellé.
PSN: Neon--Skyline
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest