Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Nem a grafikával volt gond,vagy a 3D vel,hanem egyszerűen a story lett egy rakat sz@r,és az ellenfelek ,meg a parázás,hogy minden lőszernek meg volt a helye....és a négy az volt az igazi hulladék ! Ez egy fasza írás a 4 ről.
-
satee76
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #15 üzenetére
Persze... meg még esetleg rögzített kamerás terek...minek is a 3D....Szerintem az 5 is zsír volt. Nyilván már más, de hát a régi részeket visszasírókkal ellenben a játék fejlődött (na ezért most szétszedtek)...követte a kor követelményeit. Hisz konzolra készült. Mint a legelső is. Ennyit a konzol lobbyról...
-
robogo81
senior tag
Szeretem a Resit én is,a 4-5 az elment az akció irányába,de ez is jó(nekem).
Valamilyen szinten visszatérhetnének,az első 3 + CVX által nyújtott túlélő-horror felé.
Én örülnék annak is ha a 2-3 meg a Veronica X-nek is lenne egy jó feldolgozása,mint az elsőnek,persze a kornak megfelelő grafikával.
Mondjuk a 4 is átirat volt,az összes kiadás közzül a legrondább,gamecubon a legszebb,de így is végigjátszottam jópárszor.
A 4-hez az összes hivatalos és rajongói textura packot felraktam(táj,fegyver,karakter,hangok),így már nagyot ütött a játék kinézete.
Az irányításhoz meg van gémpadom,igy viszonylag jobban irányítható.redmi note 8 . psn:robert_warior
-
codnameLeon
csendes tag
Én nem nevezném a 4 -5 se bukásnak . Ős fanoknak lehet nem tetszik , de azt is vedd figyelembe , hogy attól nem rossz , hogy más embereket célzott meg . Azokat akik könnyebben ijednek meg kevésbé szeretnek félni . Én személy szerint nagyon kedveltem a 4. részt pedig pc-n valami iszonyat otvar portal játszottam olyan rossz volt az irányítás hogy bár lehetet szerezni egy módot hogy egérel játszhas mivel tele volt ilyen gomb kombinációkkal amik miatt folyton kellett a billentyűzet ezért még így is élveztem . Szerintem eltalálták a 4 et mert új volt az 5 el az volt a gond , hogy coop és ez elrontotta eléggé , bár megvolt ennek is az előnyei én azt is kitoltam párszor ennek hála . Én nem nevezném bukásnak egyik részt se , lehet mentek le minőségbe ,de valjuk meg a nagyon jó játékokba tartoztak régen most az igen jó ba . Én látom esélyét , hogy ez jó rész lesz aztán meglátjuk , lehet bebukik mint az FF 13 ( mekkora csalódás nekem így széria rajongónak ... ) .
Kamikaze_Hun nagyon kinevetteti magát itt a hazugságaiban érdemes megnézni :) http://hardverapro.hu/apro/homefront_3/hsz_1-50.html
-
wikings2
őstag
Amiben van Racoon City az rossz nem lehet.
Felejtsük el az utolsó 2 bukást és térjünk vissza a jó kis 2-3 zero és egyéb eltalált részekhez
Nem olvastam a cikket el teljes részletességében mert nincs időm, de ez Capcom gyártmány lesz?Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
robotjatek
tag
Remélem visszatérnek a gyökerekhez, vagy legalább közelítenek feléjük, különben felejtős
-
- = Zk = -
félisten
remélem, elzártam a gázt!
meglessük, mil esz ez
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Mr.Csizmás
titán
reméljük nem lesz se parasztlázadás (á'la dózsa - resi 4), se nem ku-klux klán favorit (resi5)....idiot konzol lobby...visszatérhetnének az 1-2-3-CVX által kijelölt stílushoz.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
hazai
tag
én várom remélem megnyeri a tetszésemet!
Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Crytek
nagyúr
Remélem majd jön pc-re is!
Next PC Upgrade: 2022
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest