Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyP3b0y
senior tag
válasz seawolf570 #41 üzenetére
Lehetne úgy, mint LFSben, az se teljes a maga 0.6B verziójával. Ott reg. után van demo licence-d 1 pályával és 3 autóval és lehet venni S1 illetve S2-t(be is vásároltam S2-re...). Addig nem szeretnék egy árva petákot sem rászánni, míg azt nem mondom saját tapasztalatból, hogy "Ez igen, erre vártam!".
Na de majd esetleg ha meg lesz a kormány
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
HyP3b0y
senior tag
válasz seawolf570 #39 üzenetére
Ohh, az pont van, már csak a játék kéne Tényleg csak úgy van lehetőségem kipróbálni, ha minimum junior tag vagyok 10€-ért?
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Bjørgersson
félisten
válasz seawolf570 #37 üzenetére
Dehogyis baj, nem azért mondtam, csak megjegyeztem. Épp most játszok a második részével és nagyon bejön.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
HyP3b0y
senior tag
válasz seawolf570 #34 üzenetére
Olyan megoldás, mint LFS-ben, hogy egérrel kormányzol nincs? Csak mert kormányom (amivel érdemes lenne kipróbálni...) sajnos még nincs
-
v!ct0y
veterán
válasz seawolf570 #30 üzenetére
Rfactort is azzal toltam
-
v!ct0y
veterán
válasz seawolf570 #27 üzenetére
Erre gondoltam kösz! Lehet benevezek én is egy 10 eurósra. Bár egyenlőre csak billel tolnám
-
v!ct0y
veterán
válasz seawolf570 #13 üzenetére
Nálad, hogy fut a játék ?
-
Chapel
addikt
válasz seawolf570 #18 üzenetére
Driving Force GT
Még a végén meglesem azt a bétát!
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
grunge
addikt
válasz seawolf570 #18 üzenetére
zsirság, köszi! akkor szereti a cuccosom! Marhajó ez az RGT, csak ajánlani tudom.
159 SW 1.9 jtdm <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest