Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Szívesebben hallanám azt a hírt, hogy új engint kap a játék és nem egy ősrégire építkezik.
[ Szerkesztve ]
-
janeko
őstag
jövöben? na ne már, elveszik teljesen a cod feelinget , mert nekem a cod az = világháború
-
<NewL>
addikt
-
<NewL>
addikt
válasz Sirandrish #44 üzenetére
ja,a partraszállás tervét,már álmomból felkeltve is le tudnám rajzolni
There's an app for that
-
Sirandrish
legenda
annyi game készült már a 2. VHról hogy minden csatát 20szor végigtolhattál már különböző gamekben..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
<NewL>
addikt
válasz Sirandrish #42 üzenetére
Várom is nagy erőkkel !
Had legyen másnak is egy kis boldogsága,de én hozzám a vh áll a legközelebb.
A Q3at ,UTet meg egy ilyen lézeres vackot szerettem.There's an app for that
-
<NewL>
addikt
válasz Sirandrish #3 üzenetére
m1,én a call of duty névre gondoltam,nem arra ,h melyik csinálja.
Igazad van tényelg,megunják az emberek. De azért 2-3 évente egy világháborusat is kiadhatnak majd.There's an app for that
-
MaTTeS
senior tag
válasz Sirandrish #38 üzenetére
lusta voltam végig olvasni xD
-
Sirandrish
legenda
ez már leirtam fentebb..a 2-t és a 4et az IW csinálta ami között 3 év telt el..és a következő amit az IW csinál az a 6 lesz...amire szintén 2 évet várni kell a 4 megjelenése óta...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MaTTeS
senior tag
Gondolkozzatok!!!
aki megnézi rájön hogy tavaly az infinity csinálta idén meg más adja ki, jövőre megint az infinity... szóval nem 1 év alatt összetákolt szar, hanem minimum 2 évig csinálhatták... -
Sirandrish
legenda
ami változott, azok a helyszinek,fegyverek, játékmenet(gondolok itt multinál pl a perkekre stb), zene meg ebbe már futni is tudsz meg ugye multiban magadnak rakod össze a fegyot..ala red dot vagy éppen ha hangtompitós fegyoval van kedved menni akkor azzal mész...vagy amit gondolsz...plussz mindegy melyik csapatba vagy választhatsz akármilyen fegyot..plussz a KP-kból is azt választod amelyiket akarod egyszóval (legyen 2) szinte minden változott... ami nem...
hát nemtudom..nem tetszik neked a cod4,gondolom játszottál vele vagy 10percet de mindent megfigyeltél
de tegyüük fel..a katona ugyanugy óbégat....ezen kivül a név azonos még (ugye COD) meg most hogy így eszembe jut ebben is le kell lőni az embert...bitang nagy rókabőr[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
válasz Sirandrish #32 üzenetére
Ami változott, az a helyszín. Meg egy elég nagyot léptünk előre az időben. Minden más maradt. Még a hangok is, ahogy az emberek jajjgatnak, mikor tökön lövöm őket.
-
Sirandrish
legenda
nekem a 2 is nagyon tetszett de így a 4 után már nemtudnék visszaszokni a 2re..
Néha néha Pubolok vagy warozok 1et 1et a cod2-be de pl hogy nincs benne futás..már megölJah és zsear az "UJ" izlésed
-
feka007
veterán
Igen, összességében tetszett, de igazán csak a 4. jött be nekem. 2-vel még nemrég is játszottam otársakkal, de igazából szar, unalmas szvsz, kb két hétig tudott lekötni engem, marhára nem értem, hogy nem unják meg egyesek ugyanazokat a 20mx20m-es mapeket 3 év után... Szval csak a 4-gyel játszottam több ideig, az tényleg jó lett.
-
Sirandrish
legenda
róka negyedik bőrét
azon kivül hogy COD a neve szinte semmi sem ugyanaz egyik részben sem DE!
Jól-van...rend-ben!
Ugy van ahogy te mondod![ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
válasz Sirandrish #30 üzenetére
Multira kihegyezett játék? Hol? Multira is kihegyezett. Ez már ok. Nem nyújt többet egy átlagos fps-nél, se szingli, se multi módban.
Az, hogy kinek tetszik, kinek nem, az nem a szimszen múlik. Én speciel utálom a szimszet, a 4 mégse jött be igazán... majd meglátjuk az 5-öt, a róka negyedik bőrét. Aztán jöhet a lézerpisztoly meg a szuperpajsz... -
Sirandrish
legenda
Eladásait tekintve olyan nagyon sokan nem utálják
Jó persze aki 10 éve simsezik annak nem fog bejönni de ugyértem akik szerették a cod2-t azoknak általában bejön a 4 is..vannak akiknek nem..ez egyértelmü.Az meg hogy valaki egy multira kihegyezett gamet a Single része miatt vesz meg az nem az IW és a game hibája...
ez a lv meg barmság megintcsak..vannak PAM modos szerok aki mindneki lv 1 ráadásul a 55(max)ös LV-vel rendelkező egyének 80%a olyan fegyoval megy ami már lv 10en elérhető amit egy hiperláma sd-n max 1 óra game alatt elér
-
Sirandrish
legenda
akkor nem trágya de a COd jobb ugyhogy ne hajazzon a BF-re a kövi cod és ez a lényeg
-
feka007
veterán
válasz Sirandrish #7 üzenetére
"trágya"
Max neked nem jön be, de nem trágya... Nézd meg hányan tolják a BF2-t még ma is, pedig lassan már őskövületnek számít az is. Két gyengébb rész a Vietnám meg a 2142 volt, előbbire én is azt mondom, hogy trágya, de a 2142 nekem speciel bejött. De CoD-ban is volt gyengébb rész, az UO nekem nem tetszett, meg 5 is elég szarnak tűnik. Nekem eddig az 1, 2 és 4 jött be, a 4 lett mgasan a legjobb -
athomi
veterán
Nagyon szeretem a Cod2-őt a mai napig, igaz nem a single miatt, hanem a multi miatt.
A Cod4 nekem kicsit csalódás volt. Grafikailag alapjaiban ugyan az, csak fel van újítva, de ugyan azok a bugok vannak benne mint a Cod2-ben, ráadásul agyon van szkriptelve. Tulajdonképp az egész játék ugyanaz, csak új helyszín, idő, fegyverek, stb. Egyes pályákon látszik a gyors, átgondolatlan tervezés, melyet számtalan patch után sem voltak képesek kijavítani. Fizikában sem hozott semmi újat.
Most ugyanezek a hibák várnak ránk az 5. részben is.
A Cod sorozat is rátért a hányszor húzzuk még le a rókabőrt ösvényre.[ Szerkesztve ]
-
munky
őstag
jövőben játszódó? na ne...
mondjuk az lehet 2011-is... az is a jövő...
-
Skizz
addikt
válasz Sirandrish #21 üzenetére
CoD2 idején még nem volt elterjedve a fizika. A CoD4 sem aratott osztatlan sikert. Pont ugyanannyian gyűlölik, mint ahányan szeretik. Aki szereti, az a multi miatt szereti, aki nem, az pedig azért nem, mert a szingli unalmas, semmi újítás, és talán nem csak, vagy egyáltalán nem a multi miatt vett meg egy játékot, mert mittudomén hány lvl-es nagyágyúk között esélye sincs. A szingli pedig azért lett volna jó, mert ha az ember egy kicsit játszani akar, akkor nem kell felba**nia a sok csíter és egyéb finomságok miatt. Összességében, nem mindenki bukik a multipléjerre.
Azzal a pezsgőbontogatással pedig én még várnék (CoD6), mert az már egy teljesen más játék lesz, a leírtak szerint. Gondolom új motort is fog kapni a játék, ha végre eltakarodunk a második VH-ból -
Sirandrish
legenda
a CoD2-t is az IW csinálta..nem rombolható a környezet mégis hatalmas siker még ma is...most csinált egy modernkori gamet ahol szintél nem rombolható a környezet amitől mindenki félt mégis bombasiker lett...
most ugyanugy fél mindenki a jövőfegysoktól de már előre boritékolható annak a sikere is..Persze hogy lehetne jobb..persze hogy lehetne szebb...de ez nem erről szól..a ahangulat számit ami igencsak ottvan a toppon..kivéve ha az ellen szétcsalja az agyát de melyik játékba nem csalnak?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
en szemely szerint mar utalom a vh-s jatekokat, van csomo fajta, unalmas
a modern warfare-nek ugy orultem, mint majom a farkanak
ha ez is lesz olyan, mint a 4, akkor -
Skizz
addikt
válasz Sirandrish #17 üzenetére
Nem feltétlenül. Ha az IW-s srácok próbálkoznának, akkor lehet, hogy évek alatt, de alkotnának egy olyan 2. VH-s játékot, ami TÉNYLEG leköti az embert. Ahol viszonylagos szabadság, rombolható környezet és jó grafika mellett játszhat az ember. Akinek pedig nincs hozzá gépe, az lejjebb veszi a felbontást, a részletességet. Ennyi.
-
subpixels
tag
Kiváncsi vagyok, mi sül ki az egészből. Szerintem ha sci-fi is lenne a COD akkor csak max 10 mennék előre időben, mint Frontlines: Fuel of War. Gondolom egy kicsit másképp.
-
Sirandrish
legenda
a COD sorozat sose a Single Playerről szólt...az 1 se a 2 se a 4 se és az ezután megjelenő részek sem arról fognak..
az tényleg igaz hogy a motor rége de nincs is nagy gépigénye...
Mindenben van rossz és van jó...
Persze a Cod sorozatnak is vannak hibái..de melyik játéknak nincsenek?a Rombolható környezet már alapba enné a gépet..mittomén kocsit itt is fel lehet robbantani...a falon is átlehet lőni..de komplettt házakat termnészetesen nem lehet lerombolni..és ez jó is így...
[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
válasz Sirandrish #15 üzenetére
Szerintem itt a többség az alapokkal nem barátkozott meg. Quake3 motor agyonszkriptelve, ráadásul egy ilyen jellegű játékhoz dukál a rombolható környezet. Ettől lenne igazán ütős, meg egy igazi AI-val. De minden maradt a régiben, ergo kapunk egy feljavított grafikát, minden más pedig maradt a régiben. Csak új hadszíntérre költözünk, meg lesznek új fegyók. A 6 pedig azé' ne mennyen át 2020-ba, mert a lézerpisztoly meg a szuperpajzs nem méltó a CoD névhez. Ez olyan, mintha a GTA4-be fénykarddal lehetne nyomulni, vagy a GRID-ben nanosuitot kapna minden autó. Vagy mittudomén...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nemtudom miért beszéltek pénzlehuzásról..a 2 nagyon is jó game ami a mai napig az egyik legsikeresebb online FPS...a 4 meg rá 3 évre jött...teljesen uj környezettel/fegyverekkel...modern harctér stb...az 5 megint visszamegy a 2. VH-ba a 6 meg a jövőbe játszódik..semmiféle rókabőr efektus nincsen...semmi lehuzás..én nem értem...
-
Misi 007
őstag
válasz Eugene Roe #6 üzenetére
Ott a pont!
Szerintem ha az összes COD második világháborús lett volna akkor is letudták volna húzni a népet lével ugyanúgy! -
-
Daveedka
tag
ki se jött még az 5, de már a 6-ról beszélnek
-
Skizz
addikt
Meg dobjanak alá egy új grafikai motort, meg mondjuk a rombolható környezet sem lenne ám veszteség. Ezek nélkül csak annyit kétdeznék, hány bőre van még a rókának.
-
Sirandrish
legenda
a Modern fegyberektől is félt mindenki mégis rengeteg emberkének tetszik
-
malwy
senior tag
Sci-fi Cod fasza XD Hát én először megvárom aztán majd véleményt alkotok XD
-
Sirandrish
legenda
hát inkább legyen olyan mint eddig mint hogy a BF-re hasonlitson...fu nah az még egy trágya
-
Eugene Roe
őstag
A COD1 és kiegészítője óta úgyis sz@r mindeggyik, szóval...
Mondjuk inkább legyen egy kicsit Battlefield 2142... mint az előzőkből még-1.
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Sirandrish
legenda
Kell bizony...5-8éven és 4-5 játékon keresztül nem mehetek kar98al...
-
copin
őstag
válasz Sirandrish #3 üzenetére
Ebbe döglött bele a Commandos is. Kell az új környezet, fegyverek és játékmenet.
-
Sirandrish
legenda
mé 10havonta?
az 5öt em az IW csinálja...a 4 meg 2007 végén jelent meg..a 6 meg 2009ben fog...az 10 hónap?a másik..lehet hogy neked Garand meg kar98 elég a boldogsághoz csak néhány...millió ,embernek uncsi...
Énis szerettem a cod2-t és szeretem is...de az már picit uncsi lenne ha a 4is 2. WH-s lenne meg az 5 is meg a 6 is....a kutya nem venné meg...ugyanazt a gamet kapnád évről évre csak ujabbnál ujabb grafikával...az 5 szvsz amugyis bukás lesz..
[ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
Úristen kinek kell ez. Könyörgöm ezek mostmár 10 havonta fogják kidobni a cod-okat,egyik szarabb lesz mint a másik. Egyébként is ,kinek kell lézerpuska? garand kell meg kar98,ennyi
There's an app for that
-
Skizz
addikt
Jövőben játszódó? Na arra se leszek kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Portal 23 hónap garanciával, dobozával eladó! Euronics vásárlás. Garancia 2026.11.25-ig!
- Intel Core I7-9700K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE E-sim okosóra 43mm, ezüst szürke Új állapotban eladó
- LEGO 71798 / Nya and Arin's Baby Dragon Battle
- Pioneer SC-LX86 9.2-es ClassD felsőkategóriás THX-es házimozi erősítő.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest