Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Távolítsd el a plugint, és rakd fel az új verziót, ha szükséged van rá.
-
hmmm, nekem a Thunderbird is szólt, hogy letiltaná az uborkás plugint. nagyon úgy fest (biztos csak én voltam eddig tudatlan), hogy a firefox és a thunderbird közös plugin-rendszert használ - akkor ezek szerint az E-mailjeimre is veszélyes ez a derék uplay?
-
L_ajos
őstag
válasz
Hedgehanter #18 üzenetére
Ece: BF3
-
Hedgehanter
őstag
Miert telepit egy jatek web plugin-t?
-
Operát kell használni, ahhoz nincs plugin, nincs exploit.
-
scope2007
addikt
ez nem semmi.
-
S0m30n3
aktív tag
Nekem fent van IE9 és Chrome, de egyikben sem találtam Uplay-es bővítményt.
Ugyanakkor egyre jobban kezdem megutálni Ubisoftot, meg ezt az egész dolgot, miszerint minden kiadó csinál magának külön rendszert, Origin, Uplay, GfWL... elég lett volna egy közös, de neeeeem. EA játékot már egy jó ideje nem veszek, de ha az Ubisoft így folytatja, azt sem fogok többet.
-
Agyzuzo
addikt
Érdekes, nekem van fenn Chrome, IE9 és Firefox is, de csak a Firefox alá települt a plugin (amit pont nem is használok, csak fenn van, mert miért is ne).
-
Ez már lassan terített betli lesz az Ubisofttól...
-
WonderCSabo
félisten
A Firefox már fel is hívja a figyelmet a veszélyre, és automatikusan felajánlja a bővítmény tiltását.
-
Amantius
senior tag
Volt már olyan kiadó a közelmúltban (több is), aki a békesség kedvéért ejtette az ilyen elcseszett másolásvédelmeket, mert azonkívül, hogy csak egy kicsivel ért többet a semminél, csak a vásárlók szopták be. A Ubisoft ennyire magas lovon ül, hogy nem tud hatni rájuk a játékostársadalom (sem)? Azért ez a suttyomban, csúnyán elbaltázott plugineket telepítés (ami nélkül rohadtul elvoltam korábban is) már több, mint felháborító. Ilyenkor hol az a sok jogvédő? Megint csak a multinak van joga velem cseszekedni? Olyan ez az egész DRM-esdi, mintha minden egyes bevásárlásomkor a TESCO-ban, hátba vernének egy szívlapáttal, utána kiborítanák a tárcám, elolvasnák minden személyes adatom, eldöntenék, hogy amit vásároltam az végül is az enyém lesz-e vagy sem, majd egy nagy rúgással kipenderítenének, hogy holnap is szeretettel várnak.
-
hmmm, azt hiszem, lassan megköszönöm a Ubisoftnak az eddigieket, és a jövőben elkerülöm a nevükkel fémjelzett játékokat. óvatlanul megvettem a From Dustot, és a Uplay "szolgáltatás" installációs kínlódása már eleve maradandó élmény - ezek után kiderül, hogy suttyomban browser-plugineket pakol a gépre, amik (az ilyenkor bevett gyakorlat szerint) biztonsági réseket kreálnak. lassan kezdenek a fiúk a starforce-ra emlékeztetni...
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #6 üzenetére
No Shit!
Tudom, csak poénkodtam
(#8) TESCO-Zsömle:
-
ViharVadász
őstag
"Az alábbi játékok érintettek a dologban, aki valamelyiket is telepítette már, az tiltsa le a plugineket." Irigylem azokat, akik az AC 3-at már feltelepítették
-
-
Mukorka
addikt
Nekem nem rémlik ez a plugin pedig több game is megvan eredetiben a listáról. Mondjuk sose raknék fel ilyet ha eldönthetem hogy települjön-e.
-
walkmanboy
tag
"Prince of Persia: The Forgotten Sands"
Ez nekem is megvan eredetiben. Érdekes hír, jobb lesz vigyázni !
Új hozzászólás Aktív témák
gp A francia kiadónak nincs szerencséje a DRM megoldásokkal. Ezúttal egy komoly biztonsági részt fedeztek fel az egyik Uplay által felrakott pluginben.
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest