Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Távolítsd el a plugint, és rakd fel az új verziót, ha szükséged van rá.
-
nagyúr
hmmm, nekem a Thunderbird is szólt, hogy letiltaná az uborkás plugint. nagyon úgy fest (biztos csak én voltam eddig tudatlan), hogy a firefox és a thunderbird közös plugin-rendszert használ - akkor ezek szerint az E-mailjeimre is veszélyes ez a derék uplay?
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
L_ajos
őstag
válasz Hedgehanter #18 üzenetére
Ece: BF3
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
Hedgehanter
őstag
Miert telepit egy jatek web plugin-t?
-
addikt
Operát kell használni, ahhoz nincs plugin, nincs exploit.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
scope2007
addikt
ez nem semmi.
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
S0m30n3
aktív tag
Nekem fent van IE9 és Chrome, de egyikben sem találtam Uplay-es bővítményt.
Ugyanakkor egyre jobban kezdem megutálni Ubisoftot, meg ezt az egész dolgot, miszerint minden kiadó csinál magának külön rendszert, Origin, Uplay, GfWL... elég lett volna egy közös, de neeeeem. EA játékot már egy jó ideje nem veszek, de ha az Ubisoft így folytatja, azt sem fogok többet.
-
Agyzuzo
addikt
Érdekes, nekem van fenn Chrome, IE9 és Firefox is, de csak a Firefox alá települt a plugin (amit pont nem is használok, csak fenn van, mert miért is ne).
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Ez már lassan terített betli lesz az Ubisofttól...
https://www.coreinfinity.tech
-
WonderCSabo
félisten
A Firefox már fel is hívja a figyelmet a veszélyre, és automatikusan felajánlja a bővítmény tiltását.
-
Amantius
senior tag
Volt már olyan kiadó a közelmúltban (több is), aki a békesség kedvéért ejtette az ilyen elcseszett másolásvédelmeket, mert azonkívül, hogy csak egy kicsivel ért többet a semminél, csak a vásárlók szopták be. A Ubisoft ennyire magas lovon ül, hogy nem tud hatni rájuk a játékostársadalom (sem)? Azért ez a suttyomban, csúnyán elbaltázott plugineket telepítés (ami nélkül rohadtul elvoltam korábban is) már több, mint felháborító. Ilyenkor hol az a sok jogvédő? Megint csak a multinak van joga velem cseszekedni? Olyan ez az egész DRM-esdi, mintha minden egyes bevásárlásomkor a TESCO-ban, hátba vernének egy szívlapáttal, utána kiborítanák a tárcám, elolvasnák minden személyes adatom, eldöntenék, hogy amit vásároltam az végül is az enyém lesz-e vagy sem, majd egy nagy rúgással kipenderítenének, hogy holnap is szeretettel várnak.
[ Szerkesztve ]
Nagy gáz, kis szerencse!
-
nagyúr
hmmm, azt hiszem, lassan megköszönöm a Ubisoftnak az eddigieket, és a jövőben elkerülöm a nevükkel fémjelzett játékokat. óvatlanul megvettem a From Dustot, és a Uplay "szolgáltatás" installációs kínlódása már eleve maradandó élmény - ezek után kiderül, hogy suttyomban browser-plugineket pakol a gépre, amik (az ilyenkor bevett gyakorlat szerint) biztonsági réseket kreálnak. lassan kezdenek a fiúk a starforce-ra emlékeztetni...
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Mukorka
addikt
válasz TESCO-Zsömle #6 üzenetére
No Shit!
Tudom, csak poénkodtam
(#8) TESCO-Zsömle:
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
ViharVadász
őstag
"Az alábbi játékok érintettek a dologban, aki valamelyiket is telepítette már, az tiltsa le a plugineket." Irigylem azokat, akik az AC 3-at már feltelepítették
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Youri
veterán
-
Mukorka
addikt
Nekem nem rémlik ez a plugin pedig több game is megvan eredetiben a listáról. Mondjuk sose raknék fel ilyet ha eldönthetem hogy települjön-e.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
walkmanboy
tag
"Prince of Persia: The Forgotten Sands"
Ez nekem is megvan eredetiben. Érdekes hír, jobb lesz vigyázni !
A nők szerint a szülni a legnehezebb.. Vajon BF-eztek e már 220-as pingel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3490 14" FHD IPS érintőIntel Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ThinkPad L13 - 13.3" FHD IPS, I7-10510U, 16/256, type-c +SZLA! +GAR!
- Gorenje Side by side hűtő
- Asus Pen 2.0 SA203H Active Stylus