Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
icon
senior tag
No be is esett a cuccos 1 nappal korábban, mint kértem az online boltból... minden oké amúgy
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
icon
senior tag
No én a progame-nél tettem meg előrendelésem a CE-re, vissza is igazolták, aztán másnaptól már "kifutott termék"-nek sorolták be.
Remélem csak hozzá fogok jutni...
Azért mondjuk fura, hogy se az 576 se a cdgalaxis nem árulja...
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
zseko
veterán
-
ViiiiktorOC
senior tag
Jó lenne ha tarolna a játék! Akkor talán reménykedhetünk egy 3. részben a mozikba!
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
zseko
veterán
A simát már elő lehet rendelni ahogy láttam. Viszont most, hogy rendes pc-n is megnéztem (eddig mobilról olvastam), a kidolgozásra hááát, nem tudom mit mondjak... Ezzel a mozgatható kezekkel és lábakkal egy olcsó, piaci, fröccsöntött műanyag 'G. I. Joe' katonára hasonlít
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
kovpeter
csendes tag
Az a Collector's Edition kell nekem!
Remélem kapható lesz Magyarországon... -
oriic
HÁZIGAZDA
Hát az a figura nekem nem begyere. A karja főleg...
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Még lehet reménykedni, hogy az Amazonra, e-Bay-re, mit tudom én Vaterára () tesznek fel külön figurát, de ha így csupa nagybetűvel kell, akkor azt hiszem a reménykedés nem alternatíva és kénytelen leszel megvenni az egész cókmókot.
A régieket én is szívesen látnám Steamen. Nekem ez a kiadás van meg (tavaly még szállítással együtt is megállt 8500 forintból), de megmondom őszintén a torrentes verziót használom, mert úgy egyszerűbb és disznó módon nem akarom koptatni a CD-ket sem.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Ohhh, most nagy dilemmába kerültem, KELL a Lara figura , viszont Steamen szeretem tudni a játékokat, most vegyem meg kétszer? Mondjuk az eddigiek -az újak- is megvannak dobozosan is és Steamen is Remélem jönnek a régiek is Steamre
HR24.hu
-
dante0425
tag
Egész pofás kis csomag lett
-
Ilsyde
őstag
Elorendelok megkapják a Lara Croft and the Guardian of the Light játékot ami egyébként is ingyenes. Micsoda ajándék
-
Fáraó
őstag
Az évek folyamán egyre kisebb Lara ... khm ... egy bizonyos része. Öregszik? Szálkásít?
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Vistaboy
veterán
válasz westcoastog #16 üzenetére
Ezért veszem dobozosan.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz westcoastog #13 üzenetére
Magára a különbségre gondoltam, nem a full árra.
(#14) K!LLeR: Nem baj, megéri...
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz westcoastog #11 üzenetére
Steamen 8 EUR a két digitális változat között a különbség, szerintem ezzel kalkulálhatunk dobozosnál is.
-
Vistaboy
veterán
Konzolok Szervizénél már előrendelhető mindkét változat, sajnos árat egyelőre nem tudni, de a 60 GBP-s CE árból kiindulva 20K környékén várható az ára. Annyit szerintem megér a figurás kiadás. Majd kiderül.
-
keIdor
titán
Nálam is ez 2013 egyik legjobban várt címe, szintén a Bioshock Infinite és a GTA V mellett. Meg még a Watch Dogs lesz marha érdekes, de az lehet 2014 meg lehet új konzolokra lesz már.
Szokás szerint... nekem elég lesz a sima kiadás, nem kell nekem könyv meg bábú.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
fasirTTT
őstag
úh, nekem csak az a kis Laras szobor kellene az nagyon baba
-
DrTroglodyte
tag
Amerikaiak már egy képeskönyvet is képtelenek elolvasni, vagy mifene?
-
westcoastog
veterán
Várós, meg van már mire kuporgatom a pénzem ac3 után.
-
Vistaboy
veterán
Személy szerint én is jobb szeretem a dobozos kiadásokat. Kíváncsi vagyok, mennyi CE-t gyártottak és mennyibe fog nálunk kerülni. Mert 30K-t nem adok érte, egyszerűen nem fér bele a keretbe. Viszont a másik, olcsóbb kiadás csomagolása nagyon tetszik, remélem hogy megfizethető áron fogják adni, a babáról lemondanék, de az a doboz nagyon tetszik.
-
törölt tag
Én is kíváncsi leszek rá, de hogy kb. fél évvel előre pénzt adjak egy olyan programért, amelyről csak remélni tudom, hogy jó lesz, az kizárt.
Majd megjelenés után mérlegelem dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X 1tb eladó 2025.05 ig garanciális!
- ZTE A31 dual SIM telefon, új állapotban
- Limitált Xbox one X project scorpio eladó!
- NinkBox Raspberry Pi 4 Model B 4GB RAM + 64GB SD starter kit (ház, táp, hűtés, SD kártyaolvasó...)
- 3db Norstone Jura hdmi. Újszerű állapotban eredeti fém dobozában várja új gazdáját,az Oktogonnál.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest