Tomb Raider - Gyűjtői kiadások és Steam elővásárlási akció

Számomra a Square Enix és Crystal Dynamics gondozásában megjelenő vadonatúj Tomb Raider epizód lesz 2013. legjobban várt játéka a BioShock: Infinite mellett. A kiadó tegnap leleplezte, hogy Amerikában, illetve Európában milyen tartalommal jelennek meg a gyűjtőknek szánt kiadások, amire szerintem minden Tomb Raider rajongó már rég elkezdte kuporgatni a pénzt (Klikk a nagyításhoz).

A normál kiadás mellett érkezni fog egy Survival Edition Package, melyben az alapjáték mellett egy mini képeskönyv, egy kétoldalas térkép (melynek hátulján egy poszter lesz), valamint egy Survival Pouch (Ránézésre mobiltelefontartó) található egy nagyon szép díszdobozba csomagolva. Extra digitális tartalomként pedig a játék zenéit és egy fegyverpakk DLC-t tölthetnek le a Survival Edition vásárlók.

Aki valódi Tomb Raider fanatikus, annak minden kétséget kizáróan a limitált példányszámban készülő Collector's Edition fogja megdobogtatni a szívét, már csak a hozzá kapott Lara Croft szobor miatt is. A legdrágább kiadásban minden megtalálható lesz, amit a Survival Edition tartalmaz, viszont adnak hozzá egy 8" (~20 cm) magas Lara Croft figurát is, mindezt pedig egy igényesen díszített fémdobozba csomagolva kapjuk kézhez. A Collector's Edition kétféle kiszerelésben fog készülni, a fentebb bemutatott lesz elérhető Európában, míg Észak-Amerikában az alábbi lesz kapható:

Az amerikai kiadás három dologban tér el az európai változattól: egyrészt a Survival Pouch (mobiltelefontartó) helyett 3 darab kitűző lesz benne, a mini képeskönyv helyett pedig egy litográfia. Valamint Amerikában nem jelenik meg PC-re a Collector's Edition, kizárólag csak PS3-ra és XBOX360-ra lehet megvásárolni azt. A Square Enix egy elővásárlási akciót indított a Steamen, így aki a dobozos kiszerelések helyett jobban preferálja a digitális terjesztést, annak érdemes már most megrendelni a programot. Ugyanis a leadott előrendelések függvényében a következő bónusz tartalmak oldódnak fel, amit a játék megjelenésekor minden előrendelő meg fog kapni:

A Tomb Raider című játék megjelenése 2013. március 5-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

Azóta történt

Előzmények