Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaverShox
tag
Sziasztok!
A Camp helyek között lehet ugrálni?
iPhone 15 128GB Black - Playstation 5 Pro - LG OLED55C31
-
Nagynozi
aktív tag
Ahogy elnézem, mindent megkapott a PC-s verzióból a Definitive Edition, csak egy kicsit javítva ( lásd. tressFX ), jól gondolom?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Senki sem mondta, hogy ne tudnák megoldani. Csak kivel csináltassák meg? Leginkább Lara modelljét kell kicserélni, bevágni az SSS-t (ami azért nem olyan könnyű), meg a terepre szórni több objektumot (ami már kész van a konzolokból) és kész. De ezért nem éri meg elvenni a Nixxes idejét a Thiefről. Van nekik elég dolguk.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Shing
őstag
válasz WongFeiHong #21 üzenetére
Hagyjuk már azt az összehasonlítást. A másik topicban is leírtam, hogy azóta a PC-s verzióhoz jöttek grafikát növelő patch-ek. Majd ha kijön a játék lehet hasonlítgatni.
De láthatóan még a PS3-as verzióhoz képest se nagy durranás az egész.
-
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #33 üzenetére
totál bejön nekem is, irónia akart lenni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #29 üzenetére
ha türelmes az ember, megveszi használtan, végigpörgeti és eladja... legjobb esetben ki is hozhatja nullára
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #29 üzenetére
vagy még annyiba se
viszont elegem van Forza5-ből, hogy azt látom, hogy your next rival is Iambulika
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
wednesday
őstag
Nálam is több a tört boxos ismerős. Illetve van 1 aki nem, de ő meg nem vesz már játékokat. Ott szoktunk FIFA 13-al játszani offline, mert Live sincs. Jó ezek szubjektív szűk tapasztalatok, nem is akarok következtetni a nagy sokaságra.
Nem a warez miatt nincs 5 millió eladott példány PC-n, azért mert eleve nem játszanak ennyien PC-n a játékkal. Főleg ezekkel a hardcore ugra-bugra lövöldékkel (nem a Tomb Raiderre gondolok) Azt, hogy valaki meg letöllti...sokan seed miatt szedik le fel se teszik.
Sőt mondok jobbat, az eredeti vásárlók között is sokan vannak, akik nem is játszanak a megvásárolt játékaikkal, hanem csak gyűjtik őket. Nagyon sok Steam vásárló ilyen és nem csak a 80%-os leárazásnál.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Vistaboy
veterán
"Igen, mindig ez a mantra, hogy konzolon is van warez. Csak közben ott eladnak ötmilliót, míg PC-n ötszázezret. Ez a nem mindegy."
Addig ezt ne is csodálják, amíg az összes játékot csak szimplán átportolják konzolról PC-re, így semmi extrát nem nyújt azokhoz képest látványban a sokkal erősebb hardvereken. Pont emiatt van most a Definitive Edition is csak XBOX One-ra és PS4-re. Ha ugyanúgy nézne ki, mint PS3-on, ki venné meg PS4-re?
Mindegy, téma lezárva, erről lehetne vitatkozni oldalakon keresztül.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Chapel
addikt
Ugyan azt szajkózzuk mindketten, egy lapon vagyunk.
Értem én hogy 10x annyit adnak el, nem erről van szó. Hanem hogy ott ugyanúgy megy a warez, de mégis a pc-re van ráfogva, mint az örök érvényű jolly-joker indok. Na ez az ami bullshit.
(Menjen fel az ember bármely warez oldalra, pont ugyan úgy ott az összes game boxra is és ha lenne törve, akkor ps-re is ott lenne.)
Szóval igen, százszor jobban megéri konzolra, ezt csak a matematikával alapszinten sem tisztában lévő emberek vitatják, de nem fekete/fehér a világ ugye. (Meg a demo téma, amit Vistaboy is írt.)[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Mister_X
nagyúr
Igen, mindig ez a mantra, hogy konzolon is van warez. Csak közben ott eladnak ötmilliót, míg PC-n ötszázezret. Ez a nem mindegy.
@Chapel: nekem meg pont fordítva: minden PC-s ismerősöm warezol, konzolon meg senki sem. Nem Magyarországból, hanem a rendes felvevőbázissal rendelkező piacokat kell nézni, mert idehaza jó ha elkel százezer Xbox a világszintű többtíz millióból.
És még mindig nem az a kérdés, hogy hol warezolnak és hol nem.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Chapel
addikt
Ettől mindig falnak megyek....10 ismerősömből 10 tölti xboxra a játékokat, 1 db eredeti sincs nekik...miről beszélünk???
Nekem pc-sként csak steamen van vagy 70 játékom és nem vok milliomos vagy különösebben jól keresőOtt a Witcher, vagy Alan Wake stb. Vannak pozitív példák, mikor kap az ember tartalmat, jó áron akkor igenis kifizetődő tud lenni.
Def26: Oké, de én itt élek és ezt látom. Amúgy persze értem én, hogy nyugati fizetésből röhögve vesznek eredeti játékot, oké, de hogy ott is minden eladott mellé jön 1-2 warez verzió, az is biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
"Valamint az új konzolok nincsenek feltörve (remélem sose lesznek) a PC-n meg gyerekjáték a warez."
Igen, PC-n mindig is a warezra fogták, ha gyengébbek voltak az eladások, mint konzolokon. Pedig ott is van ám bőven warez, sőt, sokszor előbb fent van torrent oldalakon a konzolos kiadás, mint a PC-s...
Aki meg akarja venni, az megveszi PC-re is, ám azt be kell látnunk, hogy sajnos a mai világban - a be nem váltott ígéretek korát éljük - sokan előbb szeretnék "kipróbálni", mielőtt kiadnak 10-12K-t egy játékért, ugyanis egyre többször adnak ki félkész vagy instabil programokat - lásd BF4.
Véleményem szerint a csökkenő PC-s eladásokért magukat kellene hibáztatniuk elsősorban a készítőknek, hiszen ha színvonalas játékot adnak ki megfelelő támogatással - lásd: The Witcher széria (Ingyenes bővítmények, javítások, support, stb.) -, akkor lehetne bevételük a PC kiadásból is.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
gianni85
veterán
én 360on toltam ki, már ott is hatalmas élmény volt. Ezért a feltupírozott részért max 1-2ezer forintot adnék ki, mert ahogy ismerem magam, második végigjátszás felénél megunnám.
-
Psych0
őstag
Nem tűnik jobbnak a pc verziónál.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Bingisz
addikt
Szóval azért nem adják ki PC-re, mert ez gyakorlatilag a PC-s verzió grafikailag. Csak ezt gondolom nehéz leírni.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Def26
félisten
Egyébként meg egy xbox one ps4 összehasonlítást szívesebbe néznék meg.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
törölt tag
Kiszinezték, majd eladják újra. Jó üzlet
-
Mister_X
nagyúr
Sok értelme nincs a PC-s verzióhoz hasonlítgatni, mert ez azoknak készült akik még nem / csak prev genen tolták végig, ahhoz képest meg látható az előrelépés.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
keIdor
titán
Ez valószínűleg azért van, mert több bevételt várnak csak az Xbox One és PS4 kiadásból, mint a PC-sből, mármint ami eddig fogyott. Valamint az új konzolok nincsenek feltörve (remélem sose lesznek) a PC-n meg gyerekjáték a warez.
PC sosem fog már akkora figyelmet kapni, mint régen, tesznek rá magasról a kiadók/fejlesztők.
Ezért van ez a hozzáállás.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Televan74
nagyúr
Mi volt a bajuk a régi Lara arcával? Olyan mint ha egy kis plasztikai műtéten esett volna át.
Amúgy meg ezzel akarnak még több embert rávenni a vásárlásra. Pc az mindig Next Gen lesz. Kíváncsi leszek majd meddig lesz top10 -ben a Briteknél.
Mindenbe beleugatok!!!
-
WongFeiHong
senior tag
Kötelező vétel nekem, sokkal szebb mint az eredeti változat bármelyik platformon.
Pc-n bekapcsolt "haj" mellett nem volt 40 fps se, pedig aránylag jó gépem van...
Ja igen megtudnák ezeket lazán pc-re is csinálni, csak őszintén szólva sz*rnak rá, és ezért megy most a rinya mindenhol.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Ez semmi más, mint újabb bőrlehúzás. Kicsit feltupírozták a pc-s motort, én meg nem venném ezért még 1x, főleg nem teljes áron...
-
pzstm
titán
addig nextgennek hívják, amíg eleget el nem adnak a PS4/Xbox One párosból...emberek még nextgen, annak ellenére, hogy már megjelent....
-
mickemoto
őstag
Tényleg nem nagy szám, és a különbség a ps3-4 között szintén nem.Egyébként is a ps4 már nem next gen.Az majd az ps5 lesz,ugyanis akkor most öt évig ez nextgen marad?
-
Chapel
addikt
1200p maxon tressfx-el játszottam ki pc-n, de nem látom a látványbeli difit. Egy dolog a videó minősége, de semmi extra effekt, sem semmi más nincs, amit ne láttam volna pc-n. Még hogy a pc a "current gen", ez meg next...valami kamu dumával el kell adni az új vasat
Kiábrándító, hogy még csak szinte igazi nagy címek sincsenek, csak kap egy hd textúrát meg pár effektet a már egyszer kiadott játék és voálá, kész a next gen.
Továbbra is várom a korábban gameplaynek bemutatott állejtős játékokat, amik élőben is adják azt.
(Van pár, de szegényes a "next gen" felhozatal szvsz.)[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
pontosan.
Nekem a tavalyi év egyik ha nem a kedvenc játéka volt (mondjuk nem, mer a Ryse is tavaly volt )
Szerintem One-ra beszerzem, végigjászom majd eladom
Remélem ez csak amolyan ne felejtsük el Tomb Raidert
-
Vistaboy
veterán
Félreértés ne essék, szerintem sem nagy baj, hogy most a következő generációs konzolok tulajdonosai szebb grafikával élvezhetik a játékot. Elvégre ha ugyanúgy nézne ki, akkor mi értelme lenne next-gennek hívni, és akkor ki venné meg az új konzolt és a 60 eurós játékot?
Én inkább azt mondanám, hogy csinálják meg, tudják le a Definitive Editiont, legyen belőle jó sok bevételük - nem mintha eddig nem fogyott volna jól a játék -, majd feküdjenek rá a valóban következő generációs Tomb Raider elkészítésére, hogy ne kelljen rá annyit várni, mint erre a részre az Underworld után (Persze ne kapkodjanak, de haladjon a fejlesztés).
Ami engem zavar az az, hogy úgy beszél a PC-ről, mintha az nem lenne képes erre a látványra, mert "jelenlegi generáció". Megnéznék egy maximális grafikán, FullHD felbontásban futtatott PC kiadást egymás mellé téve a PS4 változattal. Állítom, nem sok különbség lenne, maximum a modellek részletessége, de az is csak azért, mert azt direkt nem csinálták meg PC-re (Szerintem ők már eleve úgy készültek, hogy jönnek a next-gen konzolok, azokra is kell egy kiadás a játékból, de ha nem lesz szebb, nem veszik majd, így picit kicsinosították, anélkül, hogy megerőltették volna magukat).
Szóval ez van, ettől függetlenül nagyon jó lett a Tomb Raider.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Nem akartam a cikkbe írni, mert ez egyéni véleményem, de én nem érzem akkora durranásnak a bemutatott újításokat, hogy azt PS4 és XBOX One mellett PC-n ne tudnák megvalósítani. Ráadásul a PC-t "jelenlegi generációnak" hívta, amit elég furcsa volt hallani. Mindegy, ők tudják, de azt azért remélem, hogy a következő generációs Tomb Raider játék nem lesz konzol-exkluzív, mert a PC-k - a "jelenlegi generáció" - már nem bírják el a látványt...
Ui.: Csak vélemény, no offense...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Jövedelem
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- PlayStation 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest