Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz
Hunpriest #20 üzenetére
5700XT nem ismerem, de ez elég meredek difi a két eredmény között.
Nálam is high minden, de nem is ezek a nagy droppok a legrosszabbak hanem az akadás.
Még ha le is veszem és megvan kiírva a fix 60fps akkor is mikrolaggol mint a fene...no mind1 a 3. részt Nálad továbbra sem értem; nekem előtte 4790k volt az illetve anno a 1060 nem adta ki a max graf+60fps-t, de a 1080-al már igen, i9-el meg ugye pláne. -
VinoRosso
veterán
Towelhead nanosuit, csodás. A nuke robbantásnál meg nyilván elhangzik egy-két allahu akbar is
</sarcasm>
-
Chapel
addikt
válasz
Hunpriest #12 üzenetére
Hmm...nálam (összes eredeti, nem célzás, csak hogy biztos ami biztos egy lapon legyünk) semmi gond a 3.-al. 1080 i9 9700k, 32gb ddr4... stb. ahogy írtam az első remaster katasztrófa, 20fps rögtön az első pályán néhol, hagytam is a fenébe, de a 3. az fix 60fps maxon 1080p-n.
Milyen vas? Kíváncsi vagyok.
oriic: Szenvedek épp eleget még 1080p-n is egy relatív igen erős géppel, tehát eszem ágában sincs konzolt leszólni, de ahogy pc-n is kínszevedve megy a 4k/60-120fps, úgy még mindig nehéz elhinnem ezt konzolokon. Hallottuk már ezt ps4-nél meg a pro-nál is és én még nem próbáltam semmi olyat ami ne droppolna/folyamatosan vagy meg lenne a 60fps 4k vagy sem. Illetve bár az nv tartotta volna úgy a szavát az ár és ellátottság tekintetében ahogy sony szokta az új konzoloknál.
Inkább optimalizálási téma lesz ez mint mindig.
(isztelet az igen-igen kevés kivételnek) -
RaZroX
addikt
Ha már Crysis akkor már inkább egy teljes reboot valami f@sza multival egybekötve jöjjön. Folytatás annyira nem kell szerintem.
-
GreatL
őstag
Egy Ryse - Son of Sparta jöhetne... ötször jobb volt mint akármilyen Ass-hülyeség.
-
-
D.Va
őstag
Crysis 2-3-nak minek remaster? Ma is üt az a grafika
Főleg a 3...
-
Chapel
addikt
Most azon ügyködöm hogy a 3.-at sikerüljön Oculuson tolni; ThVR-nak pár éve ment és csak elképzelni tudom milyen érzés lehet.Nem értem a gyűlöletet az első remaster után, sokkal szebb lett ,a vegetáció, a textúrák, én szívesen toltam végig...volna ha nem akad fix 60fps-el is. Talán patch egyszer...vagy nem. Btw szebb és hát fizika ugye; sok mai AAA ubi stb futószalag címet ver a mai napig. Nekem persze.
Ja egy állejtős 4. rész kéne, ötvözni ami a eddig jó volt, új suit fícsöröket (nem kell erőltetni, inkább 1-2,de jó) és maradjon meg az első rész órási terei. Imádtam hogy ha akartad elsunnyoghattál a harcok nagy része elől, just for fun jó poén és végre nem volt rámerőltetve minden egyes rohadt harc. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
antikomcsi #6 üzenetére
Remaster, nem remake.Gondolom PS4-5re, meg Xbox One-ra Series X-re jönne 4K60FPS vagy 120FPS móddal.
-
-
aginor
veterán
Kivángathatod itt a Crysis4-et, de okkal nem kezdtek bele
, mert az nagy meló, amit úgy látszik, hogy egyelőre nem akartak felvállalni. Lehet, hogy ezekkel a remasterekkel akarnak neki (pénzügyileg is), megalapozni, de az is lehet, hogy csak simán az könnyű zsé lebeg a szemük előtt.
-
kurta9999
tag
Remélem az csak valami vicc, hogy a 2-es és a 3-ast remasterelni akarják.. Azok még túl újak ahhoz. Inkább legyen Crysis 4
-
aginor
veterán
Az első rész remasternél jöttem rá, hogy mennyit változott a játékvilág, mennyit változunk mi. Ugyan a maga idejében is csak a grafika miatt tartottam kiemelkedőnek, de simán végig tudtam játszani, most viszont 20perc után töröltem a fenébe az elviselhetetlen MI miatt. Viszont a 2 és harmadik részt idén év elején végigjátszottam és tök élvezhetőek még mai szemmel nézve is. Viszont ha nem tudnak beletenni vagy plusz tartalmat vagy álleejtős -de elfogadhatóan optimalizált- grafikát, akkor nem sok értelmét látom, leszámítva, hogy megpróbálnak -a nosztalgia hullámot meglovagolva- keresni némi extra gempát..
-
GodGamer5
addikt
Ha csak ilyen igénytelen remasterekre képesek, akkor inkább ne erőltessék a 2-3 felújítását. A Crysis BR meg egyenesen szánalom, hogy csak ennyire futja a Crytek-nél is...
Egyedül a Ryse 2 ami egész jó lehetne, ha vennék a fáradtságot és odatennék magukat végre.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp A zsarolóvírusokkal foglalkozó Egregor által közzétett információk szerint nem csak battle royale és VR címet várhatunk, de a 2. és 3. rész Remaster kiadásai is jönnek.
- Politika
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- The First Berserker: Khazan
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Interactive Brokers társalgó
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest