Több új Crysis projekt is készül, visszatér a Ryse?

A zsarolóvírusokkal foglalkozó Egregor által közzétett információk szerint nem csak battle royale és VR címet várhatunk, de a 2. és 3. rész Remaster kiadásai is jönnek.

Az elmúlt hónapok egyik leginkább megérdőjelezhető szivárogtatását láthattuk a napokban, amikor az Egregor csapata (Zsarolóvírusokkal foglalkoznak) bejelentette, hogy több száz gigabájtnyi adatot szereztek meg többek között a Crytektől. Ezekben több kényes információkat is találtak, ugyanis ezekben a cég több, be nem jelentett projektje is látható. Állítólag a fejlesztők olyan játékokon dolgoznak, mint a battle royale Crysis Next (Ehhez kaptuk a lentebb látható képet), a Crysis VR, a Ryse Next (Ami egy folytatás), a Robinson: The Journey 2 és a mobilokra készülő Hunt: Showdown.

Mindezek mellett az is kiderülhetett, hogy a Crysis Remasteredet külsős céggel csináltatták, valamint jön a 2. és 3. rész új kiadása is, de a multiplayer módok nélkül. (Warheadről nem esik szó) Nyilván a fentieket érdemes fenntartásokkal kezelni amíg azt hivatalos úton megerősítik, vagy megcáfolják az illetékesek. Ti mit szólnátok hozzá, ha ilyen formában térne vissza a népszerű FPS sorozat?

Azóta történt

Előzmények