Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Anyám borogass! Most gondolom egy vagy két hónapig azt fogjuk hallgatni, hogy mennyien töltötték le az új Angry Birds-öt.
-
wikings2
őstag
Ez most különösen jól sikerült. Elég régóta nem néztem rá a sorozatra, de ez tényleg jó ingyért
-
Ocarina
aktív tag
Tegnap, vagy tegnap előtt még fizetni kellett volna érte, most meg már elérhető.
-
Apika
addikt
A korábbi Angry Birds játékok ismertsége, illetve a nagy reklám megtette a hatását. Szép nagy számmal töltötték le...
[ Szerkesztve ]
-
Ocarina
aktív tag
Tényleg jó lett, tetszenek az újdonságok.
Sajnos azonban én egy óra játék után meguntam. :/Amúgy a harmadik világ, a Danger Zone, nem fizetősnek indult?
Mert én nem vettem meg, de mégis elérhető.[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
-
Szerintem ő a Chrome Web Store-ból származó, Chrome-on belüli verzióra gondolt....
-
kapeti07
senior tag
Gratulálok a fejlesztőknek
Jó kis játék lett, én is ezzel tolom mostanában. pedig már ráuntam az előző részekre. Ez kicsit más mégis az alapjáték köszön vissza benne. Mindenkinek csak ajánlani tudom akiknek az előző részek is bejöttek.
Remélem PC-re is kijön, hogy az anyukám is tudjon vele játszani a Chrome-böngészőben
-
Azdekemény... 1 milliárd...
Mondjuk én is besegítettem -
BigBlue69
őstag
De végre egy kis ujitás a sorozatban.. Jót tett neki szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az Angry Birds széria legújabb darabja is szépen indított, három nap alatt 10 millió letöltést ért el.
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- Eladó Gigabyst M34WQ - Ultrawide 3440x1440 144hz Gaming monitor!
- Új Lenovo Ideapad 5 Pro Ultrabook -35% 14" Bivaly RYZEN 7 6800HS 16/1TB 2,2K Radeon 680M 2GB
- DELL Latitude 7400 - Prémium üzleti / I7-8665U / 16GB / 256GB SSD / 14" FHD Szép állapot, jó akku
- Hp Elitebook 840 G6 - I7 - 8665U - 32GB RAM - 256GB NVME SSD - FHD - Prémium Üzleti laptop eladó
- Eladó Kingston 8GB SO-DIMM RAM 2666MHz
- G - i3 - i5 processzorok - S1155 - 6 hónap garancia - számla - több darab
- Samsung S25 Ultra, BONTATLAN, 512GB, Titanium Jetblack
- XBOX Series X csomag (konzol + 2 kontroller + media távirányító + új akkuk)
- Intel Core i7-6700 / i7-6700T / i5-7500 / i5-6500 / Xeon V5-V6 / garancia / számla / több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest