Új hozzászólás Aktív témák
-
HyP3b0y
senior tag
Sztem a rainbow6eket sem szabad kihagyni...viszont a hawx-t igen, na az az unalmas játék! far cry 2 nem rossz, csak lehetne változatosabb(én azért tiszteletből végigjátszottam ), AsC 1 meg ugyanezzel a problémával küzködött, unalmas. Színt kéne vinni a játékaikba és "mászthev"-k lennének!
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
zola0306
tag
Ő Ő ő...
Igen,mondta 1 haverom is h nagyon jó lett a 2!
Csak az a gondom vele h Ő rajongott az elsőért is...Szóval addig biztosan várok ameddig nemhallom 1 olyan emberől aki az elsővel is ugy volt mint én,de a második az nagyon bejött neki!
Vagy nemkapom Tőle kölcsön 1 kipróbálás ereéig...
De majd alakul!
Ha megtisztellek hogy írok neked elvárom ezt fordítva is!
-
Zolás
addikt
válasz real named #11 üzenetére
Tud úszni??? Nem mondod!!!
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
-
-
zola0306
tag
Hát,előre is bocs,hátha valakinek a lelkébe gázolok,de az Ubisoft-tól én még jó játékot nemláttam...
Voltak "jó próbálkozásai"de 1ik sem jött be.
Biztosan bennem van a hiba...Ha megtisztellek hogy írok neked elvárom ezt fordítva is!
-
Gomez86
őstag
Pont most kezdtem gondolkodni hogy a box mellé beteszek egy Wii-t jövőre, de akkor mégse
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest