- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Napot!
Ebből nem tudok többet felvenni. De akkor mire tudom elhasználni
-
Kvelstadt
veterán
válasz Fitzgerald #3 üzenetére
Sztem nagyon jó hogy jönnek kissebb nagyobb mindenféle soulslikeok. From software souls játék nincs minden évben (ami persze nem is baj) és még egy elden ring méretü játék is lemegy 1-2hónap alatt.
Én nagyon szeretem a soulslike játékokat de ez nem azt jelenti hogy mindenre rámegyek ami ilyen. Megnézem persze de nem mind fog meg. Ahogy ez sem, de ez nem baj. Had próbálgassák csak magukat a kisebb csapatok, mi meg tudunk miből válogatni.
Én ezt kihagyom de néztem róla videókat és elismerem hogy jó kis játék ez.
Látszik rajta hogy valamit akartak alkotni és ahhoz képpest hogy kis csapat sikerült is.
Bele mertek nyulni a sebzés mechanikába és a fejlődési rendszert is ügyesen megbabrálták."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
BoneDragon
veterán
5-7 óra játékidő? Hát én ahogy elnéztem twitchen, elsőre végigvitték az emberek nagyjából 2,5-4 óra alatt. Ez nagyon kevés...
-
Fitzgerald
veterán
Ezt az évet nyilván az Elden Ring zsákolja be, szóval bátor-botor dolog bármiféle soulslike játékkal előállni idén.
Bár természetesen nem mindenki tör a csúcsra, világos hogy a kisebb fejlesztők/kiadók leginkább a kenyérért dolgoznak, nem a pináért meg a pálinkáért, kult státuszért, elismertségért. -
Bad Pritt
félisten
Tipikus GP töltelék játék, mikor pont annyi pozitívumot látsz egy videóban, mint negatívumot.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
Köszi a beszámolót. Ránézek majd.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Hegesztés topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest