Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
Kíváncsian várom a sorozatot, bár én a könyveket nem olvastam, csak a játékot ismerem, és szerintem sok néző lesz ugyanígy ezzel. Bár nem tudom a könyvekből összesen mennyit adtak el, de az valószínűleg nem teljesen véletlen, hogy a W3 után az eladások nyugaton megtöbbszöröződtek. Ha 40millió + eladásokat produkáltak a könyvek is akkor tévedtem. Úgy tudom jelenleg ott tartanak a Witcher játékok eladásai amiből 20 millió csak a W3.
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
laceszgamer
addikt
Ahogy egyre több karakterről kerülnek ki képek, hát valahogy komolyan, nekem úgy totál elveszi a hangulatot, könyvekben is elég jól el lehet képzelni, a játékok is hozták azokat a figurákat, erre itt meg úgy totál össze vissza castingoltak, Yennefer is köze nincs ahhoz ahogy valójában kinézne, Trissről meg jobb nem is beszélni.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
hogabesz
aktív tag
Nekem kifejezttem tetszett az első évad, nem is csodálom, hogy lesz folytatása.
-
GodGamer5
addikt
Nagyon bátrak.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
.LnB
titán
Nem kimondottan az első könyv miatt sikeres a sorozat. A könyveknek változik a stílusa és a szerkezete is. Kezdetben novellás gyűjtemények, később regények.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
-
.LnB
titán
Amennyire jó volt az első évad, nem is csoda.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
l.skywalker
félisten
Na akkor a próbavetítések ennyire jók lettek?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest