Hirdetés
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- EAFC 25
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
Az a baj , hogy ezen a vonalon ott az ESOnline, részemről gondoltam belenézek a special editionbe, és 3 órát bele is toltam. Nem estem hanyatt a grafikai újításoktól, én csak highres textúra modot használtam a sima verziónál is, de kellemesen néz ki szerepjáték műfajban meg mindenképp. A játékmenet meg még mindig rohadt jó, napi 1-3 órákat el lehet vele játszogatni.
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
PöCöKuk@c
tag
Két projektjük van, amit ki akarnak nyomni aztán jön a TES6 és az még soká lesz.Két éven belül nem várható szerintem. És lehet az utolsó lesz, sajna.
-
Z10N
veterán
válasz szupermacs #13 üzenetére
Csereld ki a J-t es menni fog
Mas: Ugye megkapta a Fallout4 motorjat es ahhoz mar vannak mukodo modok. Rovidesen ehhez is atirjak.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
törölt tag
válasz laceszgamer #17 üzenetére
Bár igazad lenne, de ha láttad az idei E3-at meg a tavalyit... mondjuk finoman úgy csalódás volt a legtöbb emernek az idei. Már izzana minden ha jönne idén valami. Sajnos...
-
laceszgamer
addikt
válasz #45185024 #16 üzenetére
Kétlem, hogy az online annyira nyereséges lenne nekik. Amúgy én abban sem vagyok biztos, hogy nem jön 2017-ben egy új Elder játék... a Fallout 4-et is kb úgy titokban tartották, hogy egy hónappal a megjelenés előtt derült csak hogy egyáltalán készül... akkor itt is simán megtehetik ezt.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
törölt tag
válasz laceszgamer #15 üzenetére
Jó, de Te is érzed hogy nem ezzel a kiadással van baj, hanem hogy nincs új rész...
Már a második Dishorned jön ki míg elder scrollból egy sem.
Maga a piac simán felszippantaná hogy egyik évben Fallout jön ki másik évben Elder scroll
csak ők tudatosan nem ezt nyomják hanem az Online-t meg a divatjátékokat.
Ezek tudatos döntések amikben anyagiak szerepelnek és nem érdekli a céget mire van igény.
Tudom hogy nagyok a RPG-k fejlesztési költségei ezért nem készül sok.
De akkor át kell állni egy más finanszírozási rendszerre
Én még a hitman féle epizódikus rendszerrel is kijönnék amiben 2 hónaponta kidob egy új várost és környékét.
. Nem azért nem szeretik az Online változatot annyira mert mindenki torrentezni akar, hanem mert nem akarnak illúzióromboló nevekkel és trollkodó online játékosokkal játszani mert szétverik az illúziót. -
laceszgamer
addikt
válasz #45185024 #11 üzenetére
Én se igazán értem, hol ebben a gond.
Oké, nyilván újabb bevételek lesznek abból, hogy most megint frissnek hat a dolog, és aki eddig nem vette meg, vagy épp nem is nagyon foglalkozott vele, elhet meg fogja.
De ezen kívül, így hogy azok akiknek már megvolt a DLC-kel együtt a játék megkapják ingyen ebben nincs semmi rossz.
Az alapjátékkal rendelkezők nem kapják meg, de ez meg oylan dolog, hogy a játékipar is a profitról szól, mért adnának ingyen DLC-t ha úgy vesszük.Ha nagyon kapzsik lennének simán csinálhatták volna azt is, hogy mindenkinek fizetős az új kiadás, még annak is akinek amúgy megvolt a régi, lehet nem tetszett volna rengeteg embernek, de sokan megvették volna még így is, azaz még nagyobb bevételük lett volna, de mégse tették meg.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
mad1
veterán
Az alt+tab meg mindig bugos.
Ne szemetelj ! = Steam
-
szupermacs
veterán
A Skyrim Legendary mentésemet nem fojthattam automatikusan. Annyira nem voltam elájulva tőle. Marad a régi. Modok és minden egyéb nélkül.
-
gyugyo79
addikt
válasz #45185024 #11 üzenetére
Aki anno megvette az alapjátékot meg a kiegészítőket az ingyen kapja ezt. Aki azóta akcióban megvette ezeket töredék áron az is ingyen kapja. Szerintem ez a játék azon nagyon kevesek közé tartozik amit aki már akart megvett magának akár a virágbolti után is. Szóval pc re inkább egy gesztus, hogy megkaptuk.
De én ha ezt pénzért adnák is megvenném mert megérdemelné a játék még úgy is ha már nem játszanék vele soha. -
törölt tag
Nem az alapváltozattól ingyenes.
Ha a "Legendary kiadása van meg (vagyis minden DLC-t birtokol)".
Amikor kiadnak valamit konzolra ez egy ismert séma.
Wasteland 2 egy év után uj motrot kapott "ingyen" (Untiy)
Risen3 egy évre rá új motrot kapott "ingyen" .
Semmi másról nem szól ez csak bekerül újra az "Új" játékok közé és egy csomóan megveszik, minimális utómunka fejében... ez a szememben egy újabb rókabőr.
Akinek megvan az eredeti , az összes DLC megvételével kapja meg "ingyen" ezt.[ Szerkesztve ]
-
CriticalHit
őstag
-
ribizly
veterán
Na akkor most le is szedem a Legendary edition-t minden mod-jával és ezt feltolom...
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
törölt tag
Én játszom vele.
Aminek nem az az oka hogy sokkal szebb hanem mert nincs más
és megfűztek ezzel az új grafikával.
Néhol erdőkben , God rays effektel nagyon szép, és a város egyes részei is.
De a föld alatti részek továbbra is elnagyoltak és sivárak.
Ráadásul ez azt jelenti hogy jelenleg egyetlen egy MOD sem működik vele, ez mod restrart és innentől az ehhez való modokat kell keresni.
Végülis a Magyar nyelv az ami miatt ujrajátszom, kösz a fordítóknak innen is.
Az viszont hogy 5 év után eladják ugyanazt , az az RPG világnak kb a halálát mutatja.Rég új résznek kellene kint lennie.
Bethesda egy pénzéhes nagycég lett aki nagyokat akar szakítani. A Dishornedet még értelmezni sem tudom hogy micsoda de divatjáték az a lényeg.[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
A fényeffektek és a látóhatár növelés alapból marha látványos. Igen hatásos, amikor kezdődik a játék és elvakít a fák ágai között besütő nap. Az sem mellékes, hogy immár 64bites a játék, feltehetőleg kevesebb problémáink lesznek a különféle modokkal, gyorsabb lesz a töltés (megfelelő memóriamennyiség mellett) és feltehetőleg többórányi játék után sem fog játszhatatlanra lassulni a játék.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
laceszgamer
addikt
Azt már reklámozták volna, ha ilyesmi lenne.
Csak a grafika változott lényeges dolog, bár enkem ez is elég, sose használok modokat, így a 2011-es Skyrim is a mai napig ugyanúgy néz ki nálam, ahogy kijött, na jó, a hivatalos textura packot megkapta persze.
-
Shade45
senior tag
Azt tudja esetleg valaki, hogy PC-n a grafikai turbózáson kívül tartalmaz-e egyéb plusz tartalmat?
Új küldetés, extra DLC, valami?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- DIGI Mobil
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest