Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
N3ST1C
tag
Volt szerencsém játszani a beta-val és nagyon nem jött be, egyszerűen nagyon lehúzta a TDU-t az arcade vezetés, tisztában vagyok vele hogy sokan nem tudnak és nem is akarnak megtanulni realisztikusan vezeti játékba. De az hogy a fizikát az egy-hez képest ennyire megváltoztatni negatív irányba az nevetséges. Az egy talán ezzel tett pontot a végére hogy a nagyszerű grafika mellé egy használható "érezd az autót" fizikát kovácsoltak.
Tudom a béta nem ugyan az mint a teljes verzió, de alig ha hiszem hogy sokat változna a játék de még a szimulációra se adok semmi esélyt. Grafikailag a 2 is rendben van néha kicsit az autók gyengén mutatkoznak a pályán külsőre, és az is plusz pont hogy próbálják változatosabbá tenni a játékot sztorit adni neki. De nem hiszem hogy valaha is lesz akkora sikere mint az egynek volt. -
zsoltti
senior tag
Úgy néz ki hogy története is lesz, na ez jó. Meg látom sikerül rendes külső kameranézetett is beletenni a játékba, (az első részben túl alacsonyan volt).
-
nap
addikt
Megnéztem a videót. Szerintem, az első rész intrója jobb volt.
Jól láttam, hogy csak 2 rádióadó volt?
Na mindegy, két hét múlva kiderül minden.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
-
szabod
senior tag
-
zuchy
őstag
Egy ilyen játékkal hónapokig el lehet lenni, aki nem szimulátor fan. Ez a lényege a játéknak, a nagy szabadság, szép tájak, dögös kocsik, közös krúzok. Én is jobban örültem volna, ha nem ennyire árkád, de egy szimulátoros játékból sokkal kevesebbet adnának el. Ez van.
TDU1-hez képest sokkal jobb a kidolgozottsága, tudom nem crysis, de azért a napszakok váltakozása és annak kidolgozása így is odab@asz. És szerintem nem csak az.
Amúgy igen, az NFS nem ez a kategória. Közelébe sincs.[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
feka007
veterán
Húde jó, megy a buli, technó, dj, lsd.. Még vezetni is lehet benne. Csak egy egymást taposós rész maradt ki belőle, akkor diszkószimulátornak is elmenne ez alapján.
-
saguaro
tag
Nem tűnik rossznak, kár, hogy az autók grafikája ugyanaz, mint az első részben.
Elég megnézni a mercis intrót, ott látszik, hogy mennyire nincsenek kidolgozva a lámpák, a csillag a kocsin, a kasztni, a belső még úgy-ahogy szódával elmegy.De azért olyan apróságokra lehetne figyelni, hogy belül a kocsiban az óra rendes időt mutat, normálisan van kalibrálva a sebességmérő(régen, az audi a6 4.2 v8-ban mentem 230 körül, és 300 fölött mutatott az óra, kb 90-ig jó volt, utána tök pontatlan az egész).
Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe
-
Mappa
addikt
engem nem győzött meg, se ezek az állítólagos ingame képek...és ez még megspékelve az arcade jellegű játékmenettel(az 1. förtelem volt) ...maradok továbbra is a csilivilli über gagyi játék lesz - mellett
(#23) Silenzio - "Pedig összességében jobbnak tűnne, mint az NFS."
- hát hogyne[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
szabod
senior tag
Nyugi van emberek, ez a bulizós dolog nem lesz kötelező, csak egy választható lehetőség, ami a versenyzés mellett meg tudunk csinálni. Mint ahogy Zuchy is mondta Ibiza a bulisziget, meg vhogy el kell kezdeni a játékot, és egy ilyen kis történetszerűség úgyis kell hozzá. Amúgy meg ezek az átvezetők csak az elején lesznek tutorial jelleggel. Ha mindent tudunk már, akkor úgyis megkapjuk a TDU-s szabadságot. Úgyhogy nem kell félni, jó játék lesz ez nagyon
-
Silenzio
addikt
Csak tudnám minek kell a konzumidióta flasht erőltetni... Bulik, techno, csöcsös ribik... Azt én értem, hogy ez a vásárlók nagyobb részének bejön, de biztos nem hiányolták volna, ha eleve kimarad. Viszont az ízlésdiktatúrának ellenálló kisebbség nem okádta volna telibe a monitort, mint most én. Mekkora szégyen. Pedig összességében jobbnak tűnne, mint az NFS.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Kephamos
addikt
Ha belegondolok, hogy mit is üzen nekem ez a videó....
Viselkedj búzaként, bulizz búza zenére a búza haverjaiddal és álmodban taposd ki a méregdrága autók belét. Ezek után szerintem nem állja meg a helyét a pegi 12. Mi lesz így a generációból?
--------
Mellesleg az autók nagyon szépek és a hangjuk is remekül meg van csinálva. Ezt a langyi trendi bícsfiús dolgot ki lehetne hagyni nyugodtan a játékból. Komolyan mondom, a gyomrom fordult fel a videó elején. -
sagesz93
addikt
jó lesz ez
úgyis az online a lényeg, nem a nyomorult sims koppintás és bícsparty -
zuchy
őstag
válasz infectedmann #18 üzenetére
600 verseny lesz neaggódj. Bár ha meg nem lenne semmi történet, akkor meg az lenne a baj, én nekem teszik, hogy egy kis életet is visznek a játékba. Bár igazából a TDU online az igazi. Amúgy Ibiza az partysziget, nem véletlen szerintem az elején a kis buli.
(#15) Mappa Én ennél jobb kidolgozottságú kocsikat még nem láttam. galéria Ilyen a játékban is.
A videóról semmit nem lehet lekövetkeztetni a kidolgozottságról, ellenben, ha az ember ingame látja, akkor már más a helyzet.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
joshua7
veterán
Az elején ez a bícsparti kva szánalmas. Azért remélem maga a játék vállalható lesz...
Semper Fi
-
infectedmann
őstag
Ez most valami új fajta GTA lesz? Én versenyezni akarok nem idióta sztoriban részt venni.
-
Antibazsi
aktív tag
Azt hittem velem van a baj, de én is így látom. Az egésznek nagyon gagyi hatása van ahogy az első résznek is...nekem baromira nem tetszik. A forgalom meg nevetséges.
Én városi/közúti autóversenyzős játékot csak akkor fogok venni legközelebb ha szimulált, valósághű forgalom lesz és számítani fog,h javarészt a sávodban maradj.; városban gyalogosokkal, rendőrlámpákkal amik nem csak dísznek vannak.Üdv, Balázs
-
GabN73
addikt
Hol lehet ilyen munkát kapni? Plz valaki mondja meg!
-
Mappa
addikt
te jó ég ez ultra gagyi, azok a karakterek...és sztem az autó sincs szépen kidolgozva a hangokról meg ne is beszéljünk
nem kötelező megadni
-
Thodeus
aktív tag
3 kilométerenként szembejön velünk 1 autó.
-
hoffman_
nagyúr
A vezetés egyértelműen TDU feeling, szuper, polcon lesz
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
keIdor
titán
Jónak tűnik, valaki elvihetne engem is Ibizára egy adhatna mellé egy 599 GTB-t.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
engusz
veterán
Korábban már előrendeltem, és úgy tűnik, hogy jó választás volt.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Tomcat
őstag
-
jozefgucci1
addikt
Nem lesz ez rossz szerintem.Látványos és az , hogy a csaj ennyit dumál közben és még poénkodik is "hé a gázpedál az amelyik jobb oldalon van " .Mekkora duma.Jó lesz ez szerintem .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Roxbury
őstag
A videó alapján megint arcade lesz. Ezt már nem hiszem el, de komolyan, ekkora igény van egy ilyen fizikailag kiherélt játékra? Ennyire nem vágynak az emberek a realisztikára?
A többi része (grafika, stb...) viszont rendben van nagyon szerintem.[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
Nekem ez nagyon tetszik! Én a Sims helyett inkább filmes beütésnek mondaná, bár az emberek tényleg ugyanúgy néznek ki, mint az EA játékában.
Az autó, aszfalt kidolgozottsága nagyon jó lett, ahogy a városon kívüli környezet is. A német szinkron is kiváló és baromira tetszik,hogy a csaj ennyit beszél, ráadásul néhány jó poént is előtt !
Ha lesz egy új, erős gépem, akkor nálam ez slágerjáték lesz, persze csak németül !Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Tomcat
őstag
Én egy kicsit tartok ettől a Sims-es játékmenettől mert nem vagyok igazán fogékony rá, de remélem az autók és a táj látványa a vezetési élménnyel együtt feledtetni tudják majd. Egyébként a video-t végignézve nekem tetszik amit láttam, de van egy olyan érzésem hogy ezzel nem fogunk 3-4 évig nyomulni mint ahogy tesszük azt ma is az első résszel. Mondom mindezt a decemberi nyílt béta hétvége egyhuzamban végigjátszása után.
[ Szerkesztve ]
Tomcat
-
Sicilian
addikt
Továbbra is várom a játékot, idejét sem tudom mikor lehetett utoljára Ferrarit vezetni 1 játékban..
nothing is true everything is permitted..
-
- = Zk = -
félisten
Hm....
Kellemesen van kidolgozva a bige...de erről a német csacsogásról a német kazettás prornófilmek jutottak az eszembe. bár azon legalább (néha) volt magyar alámondás. igaz, mindig ugyan az a férfi mondta minden szereplőét, de volt valami. nah.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Sundesz
őstag
Hú, ez a német karatyolás érdekes...
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
rupert
tag
A buli kicsit Sims-es, a ház belseje meg kicsit Mirrors Edge-es, de a lényeg, a kocsik marha jól néznek ki. Egy "kidobomacsajtakörforgalomban" gombot még betehettek volna.
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, 2*8 GB G.skill Trident Z Neo, 2TB Kingston SKC3000, Asus ROG Strix 1000W Gold, Asus ROG Strix RTX 3080, Cooler Master Masterkeys Pro L RGB, Logitech G703 Wireless, Lian Li Lancool 215, Alienware AW2518HF 1080p 24" 240Hz, MSI G274QPF-QD 1440p 27" 170Hz, PS4 500
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest