Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiFiu
tag
Én egy 395CN Brothertrel lepem meg magam karácsonyra azt hiszem.
Most egy Epson DX7400 van és amúgy teljesen jól működik és olcsó és jó minőségű az utángyártott patron is, de ami ezekbe a Brotherekbe nagyon tetszik, hogy teljesen kompakt!
Az hogy kazettába van az A4 -es és a 10x15-ös papir is egyszerre és, nem felülről kell beadagolni, valamint tud nagyítani és kicsinyíteni másolásnál, meg pendrájvra is tud szkennerelni közvetlen és kis színes kijelzőn tudok mindent kezelni az csúcsszuper és nekem ez megér 25-27 ezret.Viszont érdekelne, hogy milyen nyomtatási technológiát alkalmaz? Hőtintasugatas vagy Piezó, esetleg más elven működik?
Vajon mennyi ideig bírja a beépített fej és a cserére szorul mennyibe fáj a fejcsere? -
blueMerle
veterán
Csak azt nem értem ha egyszer ilyen a kialakítása, akkor miért nem lehet vele A3-ast is nyomtatni?
-
Dr. Romano
veterán
A korábbi típusok üzemeltetése eléggé olcsó (15ml-es színes patronok és 22ml-es fekete patron 400-800Ft/db beszerzés függő).
Azonban nem tudom hogy ez a típus még mindig az 980/1100-as patront fogja e használni vagy új típus lesz ebből is?
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
blueMerle
veterán
Nagyon bejönnek ezek a Brotherek, nekem egy HL2032-es lézeres van, az utántöltése viszonylag olcsó és hibamentesen teszi a dolgát pedig rengeteget van vele nyomtatva.
Tintasugaras multiból csak azért vettem SX600FW Epsont mert tul. képpen ingyen jutok hozzá a bele való patronokhoz
-
veterán
Nagyon szépek,de azért arra kíváncsi lennék mennyibe kerül az üzemeltetése,mert nem nagyon látok utángyártott patron ehhez a márkához
duree54
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest