Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
JoHn123 #4569 üzenetére
A TV-n nem lehet állítani a host nevet? Ugyanis a probléma az, hogy ő a DHCP kérés esetén azt küldi, hogy az ő host neve "localhost", amit a dnsmasq nem tolerál, hiszen benne van már a /etc/hosts-ban a 127.0.0.1 IP címmel.
Ha nem, akkor a TV-n tudsz statikus IP-t beállítani, vagy a dnsmasq-ban tudod kikapcsolni, hogy beolvassa a /etc/hosts állományt (-h, illetve --no-host kapcsolóval, vagy a config-ban a no-hosts direktíva megadásával). Szerintem Padavan esetén az utolsó a járható út (ha jól látom, akkor a webes felületen az Advanced Settings -> LAN -> DHCP Server oldalon a Custom Configuration File "dnsmasq.conf" opciót kell választani).Tegyük hozzá, hogy a "localhost" küldése hostname-ként elég elvetemült és nem szabványos megoldás. Kínai IP kameráknál láttam már ilyet...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem terveztem blogbejegyzést írni, bemutatóra pedig pláne nincs időm sajnos, viszont többen is megkerestek a gyári...
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Íme az új Android Auto!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest