Új hozzászólás Aktív témák
-
kacatmester
csendes tag
Szerintem az 1 is nagyon jó volt - a történetét tekintve az egyik legjobb sztori, amivel eddig dolgom volt, márpedig szinte mindent elolvastam, megnéztem vagy végigjátszottam, ami Star Wars. Az 1-et PSP-n és PC-n játszottam végig - voltak különbségek, de alapjában véve hasonlóan nagy élmény volt mindkét változat. A PC-hez javaslok egy gond nélkül működő kontrollert, sokat javít a játszhatóságon - a cég nevét direkt nem írom, mert nem szeretem őket, de a kontrollerjük gyanúsan kifogástalan, míg más gyártók termékei valahogy nem akarnak hibátlanul működni...
-
infectedmann
őstag
-
iwu
addikt
válasz talpalavalo #10 üzenetére
az fps republic commando-ra gondolsz? nekem is az volt a kedvenc starwars gamem, meg a rouge squadron.
üdw,iwuajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
Silenzio
addikt
Eddig úgy tudtam, ugyanazzal a motorral készült, mint a GTA IV. Bár ez sem magyarázná a méretet, a GTA gigászi, ez meg elég sovány kis játék. Ráadásul kiderült, hogy csak a motor egy része ugyanaz... Minden esetre én várom, 2 délutános nyüstölésre megteszi.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz BalaNce87 #12 üzenetére
Azért nem jött, mert mindenképpen tartani kellett az októberi startot a PC-nél, hiszen a játékot az egyik VGA gyártó marketingcélra használja. Ha egy demót csinálnak, akkor az legalább másfél hónapos kiesés.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
BalaNce87
addikt
Most pc-re megint miért nem jött? az is nehezükre esik hogy egy demot megírjanak konolzról pc-re? akkor meg mit erőltetik a teljest? pláne ha ilyen 20 gigás méretet ölt majd, csak tudnám mire fel. Ezt még arra se foghatják hogy nem jön belőle annyi pénz, meg pc-n letöltenék, ezek után ne is lepődjenek meg ha nem veszik meg vaktába, mielőtt bepróbálná.
-
sTERNI
senior tag
Nem lehetne már befejezni az "én-vagyok-a-nagy-jedi" sorozatot és csinálni végre egy X-Wing folytatást?
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
Davidoo
csendes tag
Hát, PSN-en még nincs fent, sem a Latest-ben, sem a Plus-ban nem adja a PS Store... ( UK regisztráció ).
-
wolfman
veterán
látszik hogy konzolra tökéletes ez a játék, ahova nem kell pontosság, csak csapkodni mindenfele, úgy is be fog találni valamelyik suhintás.
Remélem PCn most nem lesz olyan szutyok az irányítás mint korábban. Mert nagyon jónak tűnik
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
akangels
tag
Oké elnéztem belátom : ) bocsmár : ) de a teljes játék méretéről van már valami hír? : )
-
Morden24
nagyúr
-
Slystyle
őstag
PC demót a népnek
-
akangels
tag
Valaki megtudja mondani hogy a teljes játék mekkora helyet fog foglalni ?vagy hogy mekkorára sikerült a demo? megint ütni fogja a 20+ at? : )
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mindent a StreamSharkról!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest