Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_tris
tag
Nekem jol fejlett a humorerzekem (nem en allitom hanem az aki ismer) es a trancsir jatekokat is szeretem, de ennel orbitalisan nagyobb szart meg eletemben nem lattam.
A poenok nagy resze total degeneralt. A jatekmenet ora utan dogunalom, de legalabb idegesito.
Bugos.
Ocsmany.
Kicsi texturak, low poly objektumok, karakterek, 10 eve is gaz shaderek.
Az ellenfeleknek nincs ai-juk, csak mindig tudjak hol vagyunk.
Nem is latnak sokszor , de szorjak a fejunkre pl granatvetobol. Tokeletesen hibatlanul celoznak olyan messzirol is, , hogy meg egy pixelesek a kepen.
Tudjak elore, hogy a kovetkezo pillanatban hol leszunk.
Ha egy "holyaghurut" rankveti magat, de meg feluton sincs amikor mi odebb ugrunk es mar vagy 5 meterre vagyunk tole mire foldet er akkor is beviszi a talalatot.
A sebzes rendszere egy okadek.
Az iranyitas egerrel es kontrollerrel is egy fika.
Elkepesztoen osszecsapott igenytelen munka.
Nagyon alacsonyan van az a lec ezzel a 80-as ertekelessel.
Ez max 2/10
Az is joindulattal.#3.
Jogosan.
Ez egy fosch. -
tDr1v3r
veterán
Nagyon jónak tűnik, de nem győzött meg hogy ez kell nekem teljes áron... majd valamelyik Deals with Gold-on megveszem.
-
BabMester
senior tag
Lehet h csak nem kapott el a hype.. de nekem nem jön be, azért kellene szorakoztatonak meg viccesnek lennie mert robbanó macikat lövünk meg az ellenség kiirja h POW ha meghal? Na nembaj majd a Quantum Break talán..
-
gianni85
veterán
Baromira vagány cucc. Egy éven belül kérem PC-re, a Ryse és DR3-hoz hasonlóan...
-
davidsone
addikt
ez ott van nagyon->boxon
-
Sanchez638
addikt
Ez mehetne a kontrába: "A Sunset Overdrive kizárólag Xbox One-ra jelent meg."
-
RECSKA
veterán
Elso videok alapjan mindenki hogy lefujjogta...
En imadom az ilyen stilusu gameket! 9/10 nalam is!
-
Ez nagyon jónak tűnik.
-
pzstm
titán
Nalam legalabb 90.
Egyértelműen az ev legelvezetesebb jateka, olyan pont amit öreg fejjel akarok. Moka, kacagas, kikapcsolodas es haverokkal is durvan elvezetes...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az apokalipszis is lehet vidám, vérszomjas szörnyek támadása is lehet kiváló buli, és egy mai modern játék is lehet végtelenül színes!
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Xbox Series X|S
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ! AKCIÓ !Garanciális - Számlás - PS5 Slim digital eladó
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- PS4 FAT 1TB Dobozával + 2 kontroller + 3 játék
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest