Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_tris
tag
Nekem jol fejlett a humorerzekem (nem en allitom hanem az aki ismer) es a trancsir jatekokat is szeretem, de ennel orbitalisan nagyobb szart meg eletemben nem lattam.
A poenok nagy resze total degeneralt. A jatekmenet ora utan dogunalom, de legalabb idegesito.
Bugos.
Ocsmany.
Kicsi texturak, low poly objektumok, karakterek, 10 eve is gaz shaderek.
Az ellenfeleknek nincs ai-juk, csak mindig tudjak hol vagyunk.
Nem is latnak sokszor , de szorjak a fejunkre pl granatvetobol. Tokeletesen hibatlanul celoznak olyan messzirol is, , hogy meg egy pixelesek a kepen.
Tudjak elore, hogy a kovetkezo pillanatban hol leszunk.
Ha egy "holyaghurut" rankveti magat, de meg feluton sincs amikor mi odebb ugrunk es mar vagy 5 meterre vagyunk tole mire foldet er akkor is beviszi a talalatot.
A sebzes rendszere egy okadek.
Az iranyitas egerrel es kontrollerrel is egy fika.
Elkepesztoen osszecsapott igenytelen munka.
Nagyon alacsonyan van az a lec ezzel a 80-as ertekelessel.
Ez max 2/10
Az is joindulattal.#3.
Jogosan.
Ez egy fosch.[ Szerkesztve ]
"learatjuk a pálmát.."
-
Mister_X
nagyúr
Nem kísérelm figyelemmel, hogy melyik exkluzív játékot köti szerződés a platformhoz, de a Microsoft adta marketing hátszélt figyelembe véve csekély az esélye, hogy a Sunset Overdrive kijön PC-re.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
tDr1v3r
veterán
Nagyon jónak tűnik, de nem győzött meg hogy ez kell nekem teljes áron... majd valamelyik Deals with Gold-on megveszem.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
BabMester
senior tag
Lehet h csak nem kapott el a hype.. de nekem nem jön be, azért kellene szorakoztatonak meg viccesnek lennie mert robbanó macikat lövünk meg az ellenség kiirja h POW ha meghal? Na nembaj majd a Quantum Break talán..
-
gianni85
veterán
Baromira vagány cucc. Egy éven belül kérem PC-re, a Ryse és DR3-hoz hasonlóan...
-
davidsone
addikt
ez ott van nagyon->boxon
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Sanchez638
addikt
Ez mehetne a kontrába: "A Sunset Overdrive kizárólag Xbox One-ra jelent meg."
Számom az adatlapomon.
-
veterán
Elso videok alapjan mindenki hogy lefujjogta...
En imadom az ilyen stilusu gameket! 9/10 nalam is!
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
félisten
Ez nagyon jónak tűnik.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
pzstm
titán
Nalam legalabb 90.
Egyértelműen az ev legelvezetesebb jateka, olyan pont amit öreg fejjel akarok. Moka, kacagas, kikapcsolodas es haverokkal is durvan elvezetes...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Politika
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Futás, futópályák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest