Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz #10234880 #10063 üzenetére
Egy kis korrektúra.
"de megtanultam,. már régen,. de most ezlett ,van,. de mind1 (mindegy). deha más röviden ir, azt nem cseszegetik,.csak engem kell mindig,. nade nemérdekel,. és akinek nemtecik(nemtetszik) nemkell ránézni. ugyh (ugyhogy) erről ennyit."
Helyesen ez így néz ki:
De megtanultam, már régen, de most ez lett, van, de mindegy. De ha más röviden ír, azt nem cseszegetik, csak engem kell mindig. Na de nem érdekel, és akinek nem tetszik, nem kell ránézni. Úgyhogy erről ennyit.Hány helyesírási hibát számolhatunk össze? A stilisztikáról már ne is beszéljünk.
Ha azt hiszed, hogy ellened vagyunk, tévedsz. Lehet, hogy nagy a pofon, de ha levonod a tanulságot, akkor nem az a megoldás, hogy megsértődsz, hanem az, hogy megembereled magad, bekapcsolod a helyesírás ellenőrzőt, és amit aláhúz, azt kijavítod.
"nade nemérdekel,. és akinek nemtecik(nemtetszik) nemkell ránézni."
Ez is egy dolog. Csak ha senki "nem nézne rá", akinek "nemtecik", akkor kinek írnál? Fölösleges időtöltés lenne.Ha rászoksz a helyesírásra, az a mi sikerünk. Ha nem, az a te kudarcod.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest