Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
válasz
Papabear195 #33 üzenetére
ja, tenyleg, a pajzs volt a masik ilyen hasonloan eros nonsense
nem kell minden passzoljon a realitashoz, egy kis elrugaszkodas sohasem art.
en vagyok az elso aki szemethuny dolgok felett, ha kapok valamit cserebe a jatektol.
de ezek eleg szembetunoen wtf jellegu dolgok -
celf
őstag
válasz
remington2 #29 üzenetére
rendben. a minusz 5000 eves technikat szemleletesnek irtam. csak egyszeruen lassuk be, hogy az urt meghodito emberiseg legnagyobb bajtarsa nem egy rotoros helikopter lesz. ez hiba a blizzard reszerol. ami ritka, de az.
-
remington2
senior tag
" -5000 eves technika? mi van, ha epp nincs atmoszferaja a bolygonak."
Már bocs, de ilyen alapon lánctalp sem lehetne, mert az olyan "gagyinak" tűnik a hiperszuperultrabrutál hajtóművek meg technoblabla mellett . . . De nem az a lényeg, hány éves, hanem hogy hogyan teljesít, mennyire hatékony, stb. Abban egyetértek, hogy a rotor alkalmazása nem igazán szerencsés.
szerk: például kereket is használunk ma is, a repülők korában, fél évszázaddal a holdraszállás után.
-
celf
őstag
az 1-nek csak az artworkjeben volt manga style, amugy mindenhol korrekt gazdag mely szinek, izleses kepi vilag. orom votl nezni. egy kulon atmoszferaja volt a jateknak emmiatt.
a dio3-mat jol eltalaltak ebbol a szempontbol, teljesen rendben van. nezd meg milyen szep szinei vannak. -
marcias
őstag
1. akkor még fejlesztés alatt volt. most már jobbak a hangok
2. szintén változott a terran gameplay óta, de igazán darkos nem lesz soha az SC, az 1 sem volt az. egyszerűen azért, mert akkor nehéz lenne megkülönböztetni ki kivel van. (Samwise Didier)
3. Elvileg puskagolyó sem terjed az űrben. -
celf
őstag
igy van, varjuk mar mint a mikulast,
engem megis zavar 2-3 dolog. eddig terran gameplayt neztem meg.
1: a hangokat remelem megcsinaljak korrektre, mert ezek az effektek nagyon gyengek. ld: ghost sniperattack pld. de szinte minden uj hang ratyi. de remelem ez meg melo alatt van.
2: van egy enyhe mangas atszivargas warcraft reszrol, ez nyilvan azert van mert alapvetoen koreanak meg kinanak keszitik a jatekot. eznem lenne baj, csak ne vinnek bele ezt kajla vizualitast. a terran gameplay teljesen w3 kornyezet. zold rikito szinek...egyszeruen nem veszi be a gyomrom.
3:a banshee neken nagyon c&c1 orca. es mit keres ott legcsavar? -5000 eves technika? mi van, ha epp nincs atmoszferaja a bolygonak.amugy minden popecul nez ki, es tenyleg varom en is
-
Nunder
őstag
Úgy kéne már ez a SC2 mint egy falat kenyér komolyan. Talán minden idők legjobban várt játéka ez nálam.
-
Preda
aktív tag
válasz
[pod]Diablo #15 üzenetére
A legutolsó c&c ami bejött az a generals volt azzal rengeteget toltam, a COH is nagyon jó azt én is várom,de ez a full csicsa RA3 nekem már képeken se jön be sajna. Pedig a 2-vel sokat multiztam.
Aki várja a DOW2-t és esetleg nem hallott róla annak mondom, hogy steamen béta teszt van.
-
atesss
addikt
válasz
[pod]Diablo #8 üzenetére
Egy haverom is hasonlóban gondolkodik, mármint hogy részben a Starcraft 2-hez vesz majd új gépet.
Bár ma már az optimálisnál nem nagyon lehet / érdemes rosszabbat venni.
Egy (akár használt) E2xxx is álltalában simán húzható 3Ghz körülre, egy 4670-nek meg elégnek kell lennie, nem?Ennek a megjelenési idejéről mit lehet tudni ?
-
PAtr0n
addikt
Ha RTS akkor számomra Total Anihilation & Supreme commander, Starcraft, RA1, Warcraft és W40K. A többivel csak elszórakozok/tam ideig, de a felsoroltak közül mindegyik rabjává tett. Várom már a SC2-t, nagyon bejön a rajzfilmszerű graf, bár ez a RA3-nál undort váltott ki belőlem. Sztem csalódás az egész játék. C&C3 nekem bejött, bár az se hozta az igazi céencé fílinget. W40k 2-t várom még nagyon.
Kinek a pap, kinek a paplan ugye .... -
marcias
őstag
válasz
[pod]Diablo #15 üzenetére
Márpedig új WC RTS a következő 4-5 évben nem fog jönni, biztosra veheted. Legjobb esetben bejelentik jövőre a BlizzCON-on, vagy WWI-n, és onnantól számítva minimum 2 év.
-
[pod]Diablo
őstag
-
marcias
őstag
Sztem a DoW2-nek jobb a grafikai motorja, viszont az SC2-ben fílingesebben, szaftosabban vannak kidolgozva az elemek. Ha Relic, akkor inkább az új COH: Tales of Valor-t várom, az is valamikor most tavasszal jön.
-
Mazsika
őstag
hát lapin sajnos nem fogom nyomni... ilyenkor bánom hogy nincs asztalim...
-
warhammer powa
-
Preda
aktív tag
Hát én magam részéről se a c&c3-at se a red alert3 at nem vártam.Amikor megláttam a gamplay-t belőlük röhögtem.... szégyen . c&c nek adtam egy esélyt kár volt . RA3 nak már nem jutott. Viszont a DoW2 betaja nagyon bejön és mivel sc-t is mai napig tolom sc2-t is iszonyat várom. Képek meg durvák csak jönnének már zerg újdonságok...
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Mr.Csizmás #9 üzenetére
Nincs mit,,jóéjt.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
[pod]Diablo #8 üzenetére
A minimum már most megvan
Thx kollega úr, joccaka
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Mr.Csizmás #7 üzenetére
Elvileg:
Minimum rendszerkövetelmény:
* Videokártya: GeForce 7/8 széria vagy Radeon 1000/2000 256 MB RAM-mal
* Processzor: Pentium 4
* Memória: 1 GB
Ajánlott rendszerkövetelmény:
* Videokártya: GeForce 8000 vagy Radeon 2000 széria 512 MB RAM-mal
* Processzor: Core 2 Duo vagy Athlon X2
* Memória: 2 GB
Optimális rendszerkövetelmény:
* Videokártya: Geforce 9000 vagy Radeon 3000 széria
* Processzor: Core 2 Duo 3 GHz vagy Athlon X2
* Memória: 2GB DualChannel módban
Hála égnek nekem most az optimális megvan. -
[pod]Diablo
őstag
cc 3,red alert 3,starcraft 2,márcsak 1 új warcraft rts game kéne,és esetleg egy új age of empire.Jónak ígérkezik,az 1 el nem játszottam túl sokat,de már alig várom ennek a megjelenését.
-
duffbeer
őstag
Háááát... lesz proci igény.
-
Elrood
őstag
-
S.J.M.
senior tag
válasz
remington2 #1 üzenetére
Terranok szépen felemelik az épületeket aztán a zergek csak nézhetnek, ebben a felállásban.
(Nuke meg remélem nem lesz benne (annyira lehet mint az 1-ben
), főleg olyan amit nem lehet sehogysem kivédeni, Red Alertben sem csíptem annyira.)
-
xuldar
addikt
válasz
remington2 #1 üzenetére
Lehet, hogy mégis? Látod azt a 3 nuke-ot a kép alsó felén?
-
remington2
senior tag
Ugye, ezen a képen a terranok nem gondolják komolyan?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Néhány kép érkezett a galériánkba, melyeken azt nézhetjük meg, hogyan tudják a zergek beborítani a képernyőt.
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest