- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
A Very High nálam nem játszik. Nem a grafika miatt játszom valamit. Ha élvezetes a játékmenet, akkor teljesen lebutítva is elvan vele az ember hosszú ideig (pl GTA4).
1280x720, high-on van nálam játszható állapotban.
Most megijedtem, hogy csak velünk van a baj így haverok közt, mert csak nekünk nem tetszik a Blur (annak is meglepően alacsony lett, mert jól fut 1280x720, mediumban), ezzel meg órákra le tudjuk kötni magunkat.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Motion_Blur
félisten
-
ADAM1337
nagyúr
Nekem ennyi volt a game szép volt jó volt de:
blur kijött és sokkal jobb nem fantázia járgányok vannak benne, grafban is veri ezt meg persze multiban. -
JetiRulez
őstag
Érdekes. Én ennek az ellenkezőjét állítom. Szerintem hihetetlenül kicsi a rendszerigénye. Nálam ilyen jól új játék még nem futott magasabb felbontásban és grafikai részletességgel.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
csaabz
őstag
Egyébként tényleg erős gép kell hozzá. Én 1680as felbontásban játszok very high-on és a gtx280-as megérzi a helyzet komolyságát...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Sonja
nagyúr
-
csaabz
őstag
Klassz kis játék, hiányzott már vmi...
Furcsa,h tavasszal is uborka szezon van a pc-s játékok piacán...
Mi lesz nyáron??https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
gainwardgs
veterán
Jó game.
De belerakták a fránya 30 fps korlátot -
Viktor77
titán
válasz BalaNce87 #39 üzenetére
Hát igen, ez tipikusan az a játék lenne, amit ki kell próbálni vásárlás elött, mert különben nagyon-nagyot csalódhatsz. Egy Diablo3-at vagy SC2-t meg lehet venni látatlanban (persze ezt is embere válogatja, a saját példámból indultam ki). Ezt nagyon nem.
Egészen egyszerűen a kiadók terelik a játékosokat a warez felé.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
BalaNce87
addikt
Hát akkor köszöntem, nemtudom ilyenkor miért adják ki egyáltalán pc-re, fog ez bárkinek is hiányozni?
Eddig is tudtuk hogy 30 fps limites konzol portokat dobnak ki pc-re, ilyenkor szánalomból nem kell megcsinálni pc-re, mert az hogy így kiadják még rosszabb, mintha ki se adták volna. Ha nincs demo akkor ne fogjanak mindent a warezra, mert ebből csak ők lesznek azok akiket hülyének néznek. -
Viktor77
titán
Szerintem csak driverből. Legalábbis játékban nem láttam állítási lehetőséget, de mint tudjuk, én vak vagyok. Bár irigyellek, ha egy 9600GT-vel te még élsimítást is rá tudsz rakni. Én a 3870-emmel elfelejthetem (na jó, talán egy gyenge kis 2x-est elbírt volna, de én a minél a folyamatosabb játék híve vagyok, a látvány sokadlagos tényező).
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
Hi!
Élsimítást lehet rá tenni valahogy?I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
BalaNce87
addikt
Mindenki írja hogy van demo, de nekem nagyon nem akarja megtalálni, az hogy boxra és ps3-ra már van 1 hónapja az oké, de itt a többséget az érdekli hogy pc-n van e demo.
Szóval valaki tudja honnan lehet leszedni? -
Viktor77
titán
Dehogy nézek videót, már rég le is töröltem. 3 forintot nem ér a játék. Az a baj, ráfekszenek a látványra, és azt hiszik, hogy ez majd eladja a játékot többmillió példányban. Aha, persze.
Ahogy azt korábban leírtam, unalmas, elcsépelt, ötlettelen. Ezen nincs mit szépíteni. Sajnálom, hogy pc-re csak ilyen autós játékok jönnek.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
csutkaa
senior tag
látod látod többen is írják hogy bárhova lehet telepíteni Ha kétszer szakítottad meg és nem találtad akkor csak gratulálni tudok: Nem én vagyok ügyes, te vagy béna és vak
mimóza lelkem XD ez jóó Én nem is mondtam hogy fél évig gamelni fogok vele, szórakoztató ENNYI! ha kevés neked az idő javaslom nézz youtubon videót a pályákról hogy mi hol van hátha hát ha az én gépemen 3fps lenne akkor a tiéden (-30fps) -
Sirandrish
legenda
Wrecked vagy semmi..ezt mondták a többiek is..ez nem törés..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ADAM1337
nagyúr
Játszottam vele egy 30percet max és már meg is untam.
Unalmas játék menete van a kormányzás egy vicc illetve kb mindig driftelni kell.
Túl egyszerű buták az ellenfelek röviden ennyi. -
{Zodiac}
senior tag
kiváncsi vagyok, hogy a demoban lévő hibát javították-e: G25-el függőleges irányban "szalad" a menü egyfolytában, hacsak rá nem lépek a gázpedálra... a konfigurálás nehézségéről nem is beszélve: ha joypadnél akarom állítani a kormányzás irányát, akkor pl balra kormányzásnál visszamegy keyboard-ra 2010-ben... nem igaz, hogy ennyire dedósoknak készült, öregemberekre nem is gondolnak már?
Öntörvényű Sünmalac
-
JetiRulez
őstag
Tetszetős. Egy próbát mindenképp megér.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok erre a 30 fps szánalom limitre van megoldás ?
-
Gomez86
őstag
Aki esetleg Boxon próbálta a teljest az megosztaná velem hogy van-e benne 4player split screen?
Köszönet!"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Sirandrish
legenda
Egyébként tényleg lehet telepíteni akárhova
Nekem is D-n van..costum install kell és kész...már tallózhatsz isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Viktor77
titán
Kétszer szakítottam meg a telepítést, mert nem láttam választási lehetőséget. De hiszek neked. Ügyes gyerek vagy.
Nem erőltetek senkire semmit, ilyen hülyeséget. Ha ez nálad már erőltetés, akkor igen érzékeny mimózalelked lehet. Bocsánat, ha belegázoltam. Az ilyen játékokkal az ember nem játszik hónapokat, mert egyszerűen nincs bennük annyi. Ideig-óráig leköt(het), de ez nálam igen rövid idő.
Elmondom, hogy egészen pontosan kb. 0.5 mp-re villant be a választási lehetőség. Ez alatt el tudtam olvasni, hogy valami alternatív útvonal, nyomjak meg egy gombot. Szerintem nálad olyan 3 fps-sel futhat a játék, úgy valóban van idő olvasgatni.
[ Szerkesztve ]
-
csutkaa
senior tag
""MOD: Ja, és akinek a C:-n nincs 7 giga helye, az el se kezdje telepíteni, mert csak oda lehet.""
NEM, NEM csak oda lehet valamit benéztél én az F-re raktam!!
nem kellene agyatlanul nyomkodni a NEXT gombot....""Mondom, sokat ne várjatok tőle, dög unalom már 2-3 verseny után. Flatout jobb volt, ha valami viszonyítási alap kell.""
Tök jó fej vagy hogy a saját véleményedet próbálod másra erőltetni.. pfff..
Flatout roncsderbis game,, ez meg show... látványos megoldásokkal...""Néha bevillan, hogy lehet más útvonalon menni, ehhez meg kéne nyomni egy gombot, de olyan gyorsan jön a felirat, és olyan gyorsan kéne reagálni, hogy szinte nem is láttam.""
ez meg egyéni probléma... én tudok reagálni... ha te nem akkor magaddal beszélgess el..
többivel 1et értek veled
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Hát én pont ilyen véleménnyel vagyok a burnout paradise-al kapcsolatban, akkor ezt is hamar megfogom unni. Bár mit is várok egy ilyentől, ez nem is arra van hogy lekössön évekig, bár a burnout is kb 1-2 hetet volt fent gépen, aztán rájöttem hogy nincs kedvem játszani vele, mert mindig ugyanazt kell csinálni, csak a helyszín változik. A törés viszont ott nagyon tetszett.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
Hát, egyszerű lett mint a faék.
Mész-mész, megnyomsz egy gombot, robbantasz, valaki kiesik előled. Ha te vagy elől, neked robbantanak, ha nem vagy ügyes, te esel ki. Ha wrecked lesz az ellenfél, akkor még kapsz egy szép lassítás-ráközelítés effektet is.
Adataimnál látható géppel High-on elmegy szépen (AF16x-AA0), 1680-ban. Állítgatási lehetőség nincs, 4 szint van (Very High - High - Medium - és gondolom Low, ezt nem láttam). Very High-on diafilmvetítésnek elmegy. A grafika nem olyan rossz, csak kicsit túlzsúfolt a pálya. Az autó nem igazán törik, vagy wrecked lesz, vagy csak felületi hibák (karcolások) lesznek.
Az irányítás kicsit fura, valahogy mindig driftelni akar az autó. Egy lökhárítós, meg egy hátulról kamerás nézet van. Néha bevillan, hogy lehet más útvonalon menni, ehhez meg kéne nyomni egy gombot, de olyan gyorsan jön a felirat, és olyan gyorsan kéne reagálni, hogy szinte nem is láttam.Mondom, sokat ne várjatok tőle, dög unalom már 2-3 verseny után. Flatout jobb volt, ha valami viszonyítási alap kell.
MOD: Ja, és akinek a C:-n nincs 7 giga helye, az el se kezdje telepíteni, mert csak oda lehet.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Holnap már meg is lesem milyen lett, bár mindenhol dicsérik a grafot szerintem elég silány lett.
De lehet én rakom magasra a mércét. -
- = Zk = -
félisten
na majd egyszer tán ezt is kipróbálom
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
félisten
Van belőle demo is.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
littlelion21
addikt
Kicsit meglepődtem... Nem tűnik valami szavatos játéknak.
-
Sirandrish
legenda
Szerintem nagyon komoly kis gamma ez
Nekem tetszikEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Skynet258
veterán
válasz BloodyEddie #8 üzenetére
Én is többet vártam... mindegy, egynek jó lesz
-
Nem is olyan vészes
Minimum System Requirements:
Operating System: Microsoft Windows 7 / Vista SP2 / XP SP3
Processor: 3.0 GHz Intel Pentium D processor (Windows 7 / Vista) / 2.6 GHz Intel Pentium D processor (Windows XP) or 2.0 GHz AMD Athlon 64 X2 or equivalent processor
Memory: 2.5 GB RAM (Windows 7 / Vista) / 2.0 GB RAM (Windows XP)
Hard Drive: 6.5 GB uncompressed hard drive space
Video Card (graphics): 256 MB DirectX 9.0c-compatible, 3D video card supporting Shaders 3.0 (NVIDIA GeForce 7600 or better, ATI Radeon X1600 or better) -- NOTE: Onboard (built-in) integrated chipsets are not supported
Sound Card: 16-bit DirectX 9.0c-compatible sound card
DirectX: DirectX 9.0c (included)
8x DVD-ROM driveRecommended Requirements
Operating System: Microsoft Windows 7 / Vista SP2 / XP SP3
Processor: 3.0 GHz Intel Core2 Duo processor or 2.4 GHz AMD Athlon 64 X2 or equivalent processor
Memory: 2.5 GB RAM (Windows 7 / Vista) / 2.0 GB RAM (Windows XP)
Hard Drive: 6.5 GB uncompressed hard drive space
Video Card (graphics): 512 MB DirectX 9.0c-compatible, 3D video card supporting Shaders 3.0 (NVIDIA GeForce 8800GT or better, ATI Radeon HD3870 or better)
Sound Card: 16-bit DirectX 9.0c-compatible sound card
DirectX: DirectX 9.0c (included)
8x DVD-ROM driveA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Gyusz
őstag
A Pure után, és a GT tesztjét végignézve nekem ez kötelező vétel lesz.
-
Arcképgyáros
kirááály!
-
BloodyEddie
őstag
Hát őszintén szólva ez belefért volna egy Burnout DLC-be is Nekem nem mutatott túl sok újdonságot, árkád versenyzés kategórában nálam a B: Paradise vezet.
-
elithun
őstag
-
johni86
tag
Hmm...hát egy próbát megér
-
ribizly
veterán
Már alig várom, hogy kipróbálhassam
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s