Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Nekem ezek voltak a "kapudrogok" a pen-and-paper szerepjátékokhoz, a '80-as évek végén az általad felsoroltak jó részéhez volt szerencsém, a Titán világleírás azóta is megvan... édesapám volt a "játékmester" én és öcsém pedig szimultán haladtunk a könyvben... egész '94 tavaszáig, mikor először a kezem közé kaptam egy MAGUS alapkönyvet... a többi meg már jött magától, a következő 20 évet többé-kevésbé rendszeres szerepjátszással volt szerencsém tölteni, amig a csapat nem végzett az oktatási rendszerrel és szét nem széledt.
Hja, a régi szép idők...Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Idehaza épp 30 éve jelent meg a kaland-játék-kockázat könyvek egyik atyjának talán legjobb sorozata, épp ideje volt tehát, hogy a videojáték-verzió konzolokon is tiszteletét tegye!
- Gyúrósok ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- 3D nyomtatás
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Gothic Remake - Fejlesztői videó sorozat indult
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
- Playstation 5 Slim
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest