Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
Majdnem. Ami várható volt azt nem volt nehéz megjósolni erre a listára. A többi csak vki áloma.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Slade92
aktív tag
"Syphoon Filter reboot."
Loool
Na már csak a Carsh Bandicoot meg a Resident Evil reboot hiányzik! -
Tényleg, elfelejtettem hogy jön a Remastered TLOU.
Mondjuk mire kijön a kettő, pont addigra ha összetudok gyűjteni egy PS4-re, (mert hogy gondolom az PS4 exkluzív lesz). Addig meg elég lesz egy használt PS3, amíg elbíbelődök az 1-el. A látvány meg nekem teljesen 8. A tartalom a lényegAll→M8
-
AndrewBR
senior tag
Már így is eléggé zuhan a PS3 ára...
A.
-
gyuszaa
őstag
válasz callmeakos #30 üzenetére
Emiatt már nem kell PS3-at venni, mert jön nyáron PS4-re is a TLoU első része, 1080p-ben, részletesebb textúrával, karaktermodellekkel etc..
-
Garada
őstag
Remek lista ez szerintem.Elvártam hogy minimum ilyen játékválaszték legyen
Alig várom már a rendezvényt tavaly sikerült kijutni idén meglátjuk -
leslieke
Jómunkásember
GoW 4-re kíváncsi leszek.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
-
Gilberto
aktív tag
Syphoon Filter
PS1-en az egyik nagy kedvencem volt.
PSN: Gilberto2k10 (PS4)
-
james001
veterán
válasz mentoloshypo #35 üzenetére
Úgy értem hogy nem hogy jót kapunk majd hanem csalódni fogunk benne. Eddig is csak egy pár perces videót láttunk belőle,semmi gameplay-t nem tudunk róla. Persze ha már olyan jól össze lesz rakva mint az ICO vagy SotC,akkor tuti nem lesz problem.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
válasz mentoloshypo #25 üzenetére
Igaz de vagy (ha jól tudom) 2009 óta ígérik és mondják hogy készül azt még semmi. Olyan pletyka is volt tavaly hogy a PS4 nyitócíme lesz,azt semmi Na de most már talán tényleg valamit csak kiadnak,csak félek hogy más "eredményt" kapunk
(#31) pulyka jocó: Lehet,mondjuk a római mitológiában,Jupiter és Neptunusz oldalán?
https://psnprofiles.com/kazama001
-
zsigus
őstag
Én is egy kicsit merésznek tartom, de ha azt nézed, hogy annak idején a Slim megjelenésekor mennyit csökkent az ára, akkor szvsz annyit nem engedtek belőle a Super Slim-nél. És azért szvsz faragtak rendesen a költségekből (újabb gyártástechnológia, nincs HDD, stb. stb.).
De hamarosan úgyis kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
The Last Of Us 2 - fuuuuuuck thaat. Kell szereznem egy PS3at, de most már tényleg
All→M8
-
pulyka jocó
senior tag
Ps vita tv jöhetne európába
-
Ps Vita
őstag
Váááá
-
Pöttön
őstag
3 perces Uncharted bemutató. A videó teljes mértékben in-game lesz, és az egyik legjobban kinéző játék lesz az egész E3-on. Megjelenés 2015-ben.
Nagyon kiváncsi vagyok már hogy a Naghity Dog mit hoz ki a PS4 ből.
God of war 4! Itt is, na meg arra hogy ki lesz az ellenség?
A 3-ba ki nyírtunk gyakorlatilag mindenkit.[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
törölt tag
FF15? Vagy majd PS5-el jön?
-
mentoloshypo
senior tag
válasz bbTamas77 #18 üzenetére
Látom neked semmi sem jó!
A Prologue kiadásnak hagyománya van a GT sorozatban, és kapaszkodj meg állítólag nem lesz kötelező megvenni!
Infamous SS: 3 hónapja jelent meg a játék, hol akarsz még új részt (ráadásul bemutatható állapotban) ember?GTA5 PS4: lehet, hogy te fél év után már új GTA-t akarsz (ami ugye hagyományosan min 2-3 évig fejlesztenek) de nem is gondolnád, hogy hányan várják a next-gen változatot. Köztük én is, pedig nekem megvan PS3-ra.
The Order 1886, Project Beast, Uncharted 4, God of War 4, The Last Guardian, Guerilla Games RPG-je, új Heavenly Sword, The Last of Us 2? Ezekhez nincs kommentár? Pedig annyira de annyira érdeklne...
-
Na és a Last Guardian?
A Slime draws near! Command?
-
WongFeiHong
senior tag
Na az Uncharted-ra kiváncsi leszek.
-
bbTamas77
aktív tag
Bejelentik a Gran Turismo 7: Prologue-t, valamint érkezik PS4-re a Gran Turismo 6. Címszavakban: 1080p, 60FPS,
Gran Turismo 7: Prologue Mégis mi a fenének? Kiadnak egy nagy demót teljes áron.
Gran Turismo 6 Igazából, ez egy teljesen GT5, de a GT5-ben is, a járművek többsége GT4 feljavított változta, mert ők ugye lusták újra lemodellezni a nem prémium autókat.
inFAMOUS: Second Son DLC bemutató, új helyszínekkel, új képességekkel.
Miért nem jelentik be az újat? Friss hús az igaz, de egy DLC-t bárki összetud tákolni. Egy bemutatón egy nyavajás DLC-vel kiszúrni az ember szemét.
Érkezik Playstation 4-re is a Grand Theft Auto V.
Egy új GTA-nak jobban örültem volna.
-
zsigus
őstag
Ez nem gyenge felhozatal, és bizonyára még vannak olyan címek is amik még nem szivárogtak ki. (+ gondolom lesz még sok egyéb multimédia és szoftveres fejlesztés a PS4-el kapcsolatban).
A PS3 árcsökkentésre nagyon kíváncsi leszek... Szvsz a sok régi AAA cím, és az elfogadható grafika miatt még mindig kelendő lenne. Lehet, hogy túl optimista vagyok, de ha árban a Wii Mini-vel egy szintre kerülne, az tuti megdobná az eladásokat. Csak nehogy -5 % legyen belőle a végén...
[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
GT6 PS4-re? Kell...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz mentoloshypo #13 üzenetére
Gerilla RPG-hez nem véletlenül tettem kérdőjelet.
Live-Die-Respawn
-
mentoloshypo
senior tag
A Gerillák RPG-jére is de kíváncsi vagyok! Meg a The Order 1886-is. Meg a The Last Guardian!
Áhh milyen rohadtul komoly lista ez, te jó ég!!! -
mentoloshypo
senior tag
"Project Beast a Demon Souls továbbgondolása lesz, bemutató videó várható."
Ha minden igaz PS4 exkluzív lesz.
A lista ezen pontja nálam csuklóból alázza az egész M$-osat, Fallout 4-estől, ami gondolom multiplatform lesz.
Mint ahogy a GTA5-is multiplatform marad next-gen fronton, csak gondolom a Sony-s lista kapcsán szivárgott ki. -
gyuszaa
őstag
Érkezik Playstation 4-re is a Grand Theft Auto V.
TLoU 2! Csak visszacsábít engem megint a Sony.
[ Szerkesztve ]
-
CocooN-z
őstag
God of War 4... Köszönöm ez a sor elég is volt a hírből
ui: Nahj ó LoU2...is jól hangzik
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025.06.07-08 !!!
-
Lei559
tag
Nem tudom ti hogy vagytok veled , de nekem a legjobban a Syphoon Filter címre csillant fel a szemem.. régi szép idők..
-
törölt tag
Uj GoW-nak en sem orulnek, barmennyire is nagyszeru a szeria. Mar az Ascension is eroltettt lett es vegtelenul redundans (meg ha maga a jatek nyilvan popec), a tortenet pedig veget ert a harmadik resszel. Azert meg mindig bizom benne, hogy ujabb rokaborok helyett inkabb belevagnak egy uj IP-be.
TLG-t meg hiszem ha latom[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
És az új LBP sehol... :<
(#3) prolad: Tuti nem lesz kihagyva, csak az ő rendezvényükön fog először debütálni... ugyanez volt a GTA IV-vel is, csak az MS-éknél lett bejelentve.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
james001
veterán
Imádom a GoW-ot,de minek 4-dik rész? A 3 után már nehezen képzelem el,főleg hogy már isten se maradt,és ugye maga Kratos se
Plusz a GT6 PS4-re is felesleges,max csak akkor lenne értelme ha fullosan adják ki rá nem olyan hiányosan mint PS3-ra.
A többi jöhet ezerrel,főleg az Uncharted,The Last Guardian és a The Last of Us 2https://psnprofiles.com/kazama001
-
adalbert1
veterán
Ezek pozitív hírek, érik a PS4 vásárlás (szerintem jövőre, Uncharted, GTA V, GT6, már elég tartalomnak tűnnek, esetleg egy Fallout 4 még jöhetne ). Arra viszont kíváncsi leszek, hogy a PS3 árát mennyivel akarják még csökkenteni, olyan sok mozgástér már szerintem nincs benne (most a legolcsóbb változat kb. 44k itthon, egy 30%-os csökkentésre azt mondanám, hogy az már valami).
szerk.: gondolom a Whipeout csak typo, és Wipeout-ra gondoltatok, nem?
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
Érdekes,itt szerepel a GTA V, MS-nél meg nem.Lehet csak PS4 lenne (vagy csak nem "szivárgott" ki) ?
Jól gondolom,hogy az új konzolok miatt még később jön PC-re (ugye előbb onnan kell a pénzt kinyernyi) ?Más:
Egyébként alakul ez,jönnek a jó címek. -
krx21
nagyúr
Uncharted a legnagyobb remény! Kár hogy még több mint 1 év...
Nem lenne baj, ha a sok hírekből lehetne tudni, hogy a GT7 prolog az a GT6 PS4 adaptációja, vagy külön fejlesztés lesz majd?
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Last of Us 2 - Jöhet.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Ps4 pro 1Tb, 3 játékkal és tartozékokkal
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest