Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért a grafika brutális, nagyon szép.
Az első része totál élvezetes volt és elég nagy kihívás hard fokozaton.
A Spec ops 2 listavezető mindenhol, aztán szerintem még ehhez a játékhoz mérten is hatalmas baromságok és bakik vannak benne, megvalósításról ne is beszéljünk. A fizika kb 5 évvel ezelőtti szint.
Szóval nem kell lehúzni a gamet, aki tolta az elsőt az tudja hogy az is szórakoztató és élvezetes játék volt."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
A kolléga késelése hatásosabbnak tűnik a mi "bicepszenszúrásunknál"
-
Ezek az alapvető amatőr hibák mint a "szalma-sniper a háztetőn" a késelés gagyisága és az emberek feje fölötti "céltábla" engem is elkeserít kicsit, mert az első résszel régen nagyon sokat játszottam.
Remélem a későbbiekben orvosolják a hiányosságokat és egy élvezhető játék lesz belőle.
A medium-hard fokozatban legalább egy két "bugyuta segítséget" kivehetünk, de így sokkal nehezebb volt régebben is a játék, de szerintem érdemes kipróbálni.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Szerintem ebben is lehet majd állítani, mint az elsőben, a nehézséget/lövési "fizikát".
Easy az abban is olyan volt, hogy mutatta hova csapódik be a golyó. Itt is van egy piros kör ami mutatja.
De pl hard fokozaton semmi nem volt, neked kellett kimérni hova kell célozni hogy eltaláld. Közben persze ballisztikus pálya, szél, hőáramlás stb...
Na az tényleg nehéz volt... sőt lehetetlen.Azért a játszhatóság is szempont kell legyen, főleg ha konzolra is jön kontrollerrel.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
Bírom, hogy mert City interactive-os a játék mindenbe beleköttök. A nagy címek is tele vannak hülyeségekkel még sem szól senki semmit...
-
Ne várjátok már a City Interactive-tól, hogy egyik játékról a másikra már AAA címeket fog gyártani! De a fejlődés az látható és nekem nagyon bejön a játék a látottak alapján.
-
A videó végén a legutolsó beszédhang engem két korábbi játék főszereplőjére emlékeztet, mégpedig a Max Payne 1-ből Max Payne-ére és az Undyingból Patrick Galloway-re, de nem tudok dönteni.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
+ az ebben a jelenetben, hogy szinte világít a fegyver a szemhez emelés előtt, de utána hűvös, hogy majdnem abszolút fekete...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
A furcsaságoknál nálam az vágta ki a biztosítékot, hogy lehajtja a szeme elé a hőkamerát... majd belenéz a puska távcsövébe, és voilá, a szeme előtt lévő hőkamerán láthatjuk a távcső által felnagyított kép hőábráját...
Jajj...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Nem tudom de ennek a játéknak sincs semmi köze fizikához! Az, hogy egy cirka 450m távolságban és +/- 150m szintkülönbségben lévő ellenség fejére célzok és fejest ad be, hát ne kelljen kommentálni.
-
Gáz, hogy a facebook az alap elérhetőség... bár tény lehet, hogy olcsóbb mint fenttartani egy saját szerverparkot /weboldalt..)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
nekem az első része is tetszett
-
Minek van a háztetőn csücsülő sniperen álcának egy kazal széna?
-
Hát....
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
Az a headshot kó kemény
-
CE3 ide vagy oda de ez a trailer is hemzseg a fura dolgoktól. Kedvencem az a késelés, megpaskolja hátát majd hóna alatt beszúr az meg hagyja némán. De a háztetőn álcaruhában lévő ellenséges sniperek is megérnek egy misét.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
gp Új trailer érkezett a City Interactive zászlóshajójából.
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest