Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért a grafika brutális, nagyon szép.
Az első része totál élvezetes volt és elég nagy kihívás hard fokozaton.
A Spec ops 2 listavezető mindenhol, aztán szerintem még ehhez a játékhoz mérten is hatalmas baromságok és bakik vannak benne, megvalósításról ne is beszéljünk. A fizika kb 5 évvel ezelőtti szint.
Szóval nem kell lehúzni a gamet, aki tolta az elsőt az tudja hogy az is szórakoztató és élvezetes játék volt. -
DiamondBack
senior tag
A kolléga késelése hatásosabbnak tűnik a mi "bicepszenszúrásunknál"
-
blaca83
őstag
Ezek az alapvető amatőr hibák mint a "szalma-sniper a háztetőn" a késelés gagyisága és az emberek feje fölötti "céltábla" engem is elkeserít kicsit, mert az első résszel régen nagyon sokat játszottam.
Remélem a későbbiekben orvosolják a hiányosságokat és egy élvezhető játék lesz belőle.
A medium-hard fokozatban legalább egy két "bugyuta segítséget" kivehetünk, de így sokkal nehezebb volt régebben is a játék, de szerintem érdemes kipróbálni.
-
Szerintem ebben is lehet majd állítani, mint az elsőben, a nehézséget/lövési "fizikát".
Easy az abban is olyan volt, hogy mutatta hova csapódik be a golyó. Itt is van egy piros kör ami mutatja.
De pl hard fokozaton semmi nem volt, neked kellett kimérni hova kell célozni hogy eltaláld. Közben persze ballisztikus pálya, szél, hőáramlás stb...
Na az tényleg nehéz volt... sőt lehetetlen.Azért a játszhatóság is szempont kell legyen, főleg ha konzolra is jön kontrollerrel.
-
Shing
őstag
Bírom, hogy mert City interactive-os a játék mindenbe beleköttök. A nagy címek is tele vannak hülyeségekkel még sem szól senki semmit...
-
Jakesz
addikt
Ne várjátok már a City Interactive-tól, hogy egyik játékról a másikra már AAA címeket fog gyártani! De a fejlődés az látható és nekem nagyon bejön a játék a látottak alapján.
-
wolfman
veterán
A videó végén a legutolsó beszédhang engem két korábbi játék főszereplőjére emlékeztet, mégpedig a Max Payne 1-ből Max Payne-ére és az Undyingból Patrick Galloway-re, de nem tudok dönteni.
-
A furcsaságoknál nálam az vágta ki a biztosítékot, hogy lehajtja a szeme elé a hőkamerát... majd belenéz a puska távcsövébe, és voilá, a szeme előtt lévő hőkamerán láthatjuk a távcső által felnagyított kép hőábráját...
Jajj...
-
slymblzs
csendes tag
Nem tudom de ennek a játéknak sincs semmi köze fizikához! Az, hogy egy cirka 450m távolságban és +/- 150m szintkülönbségben lévő ellenség fejére célzok és fejest ad be, hát ne kelljen kommentálni.
-
ledgeri
nagyúr
Gáz, hogy a facebook az alap elérhetőség... bár tény lehet, hogy olcsóbb mint fenttartani egy saját szerverparkot /weboldalt..)
-
subaruwrc
félisten
nekem az első része is tetszett
-
tixem
addikt
ejha city ekkorát fejlődött
[link]
-
mickemoto
őstag
Minek van a háztetőn csücsülő sniperen álcának egy kazal széna?
-
Psychopeti
senior tag
Hát....
-
_Szasza_
tag
Az a headshot kó kemény
-
Xaels
félisten
CE3 ide vagy oda de ez a trailer is hemzseg a fura dolgoktól. Kedvencem az a késelés, megpaskolja hátát majd hóna alatt beszúr az meg hagyja némán. De a háztetőn álcaruhában lévő ellenséges sniperek is megérnek egy misét.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Új trailer érkezett a City Interactive zászlóshajójából.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Medence topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest