Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
Az alap ötlet nagyon jó volt.A küldetések kivitelezése sem volt rossz de ahogy írjátok is a járművek viselkedése néha katasztrofális volt.
[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
Szvsz egy gagyi árkád játék volt az SD. Egyszerűen nem lehetett komolyan venni.
Azért egy Mafia vagy GTA 4 után húztam a szemöldökömet rendesen hogy mi ez.
-
Lord Myn
senior tag
válasz
Dark Archon #4 üzenetére
Nekem sem volt különösebb bajom az autók irányításával, jó nem egy GTA IV vagy Mafia II, de meg lehetett szokni, ha valaki játszott a Just Cause 2-vel, szinte 1:1-ben ugyanolyan. Várom a folytatást, az első rész 2012 egyik kellemes meglepetése volt.
"War does not determine who is right - only who is left."
-
gianni85
veterán
válasz
Dark Archon #4 üzenetére
én x360-on toltam és ott is moslék volt a járműves irányítás más hasonló játékokhoz képest. Attól eltekintve egy nagyon pozitív élmény volt a játék.
[ Szerkesztve ]
-
-
nubreed
veterán
Attól függetlenül, hogy ez így van, én kifejzetten szerettem ezt a játékot, és várom a folytatást. Igaz nem egy GTA de még mindig jobb szerintem mint a saints row 4, hogy 2 másik legismertebb open world gengszter játékkal hasonlítsam össze.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Ipszilon
csendes tag
Ezzel teljesen egyetértek. Egy GTA-ban vagy Mafiában csak azzal el tudtam tölteni egy csomó időt, hogy autóval felfedeztem a várost. Ebben meg fájt, ha járműbe kellett ülne. Ez még árkádnak is rossz volt. Valaki találóan jegyezte meg, hogy RC fizika. Viszont a verekedések kimondottan jók voltak benne.
[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
Jó játék lett volna az első része ha az autók/járművek fizikája ne lett volna olyan pocsék
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy elmosódott, képernyőről fotózott képet tett közzé a United Front Games.
- Micro Four Thirds
- Free energy
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Nintendo Switch 2
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hang csúszás képhez képest
- Nintendo Switch
- Hőmérőt keresek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest