Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Szerintem semmi. Tapasztalat az 1700X-szel van. Minthogy nem tudja kihasználni a sok szál előnyét, mert nincs párhuzamos AI művelet, mind egymás után következik.
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Zotya84
őstag
válasz nyisziati #19 üzenetére
De te legalább felvállalod, még, ha nem is büszkén. Sokan nem vallják be. Én a F2P-ből P2W-né vált játékokat szép lassan feladtam. Inkább költök majd a GS kiegre, amikor 15 ojró körülre engedik az árát, mert ez így 340-es árfolyamnál nekem nem megérős.
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Zotya84
őstag
Örülök, hogy annyira nem lett rossz az irányítás, mint amitől tartottam. Ha sikerül kikupálniuk, akkor lehet belőle egy olyan játék, amin a PC-s és a konzolos játékosokat össze lehet ereszteni multiban, mert itt az irányítás eszköze annyira nem hoz meghatározó különbséget.
Az meg, hogy a körök lassúak? Hát, azok PC-n is tetű lassúak tudnak lenni 350+ kör környékétől. De, ez egy ilyen játék. :/Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest