Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Szerintem semmi. Tapasztalat az 1700X-szel van. Minthogy nem tudja kihasználni a sok szál előnyét, mert nincs párhuzamos AI művelet, mind egymás után következik.
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Zotya84
őstag
válasz nyisziati #19 üzenetére
De te legalább felvállalod, még, ha nem is büszkén. Sokan nem vallják be. Én a F2P-ből P2W-né vált játékokat szép lassan feladtam. Inkább költök majd a GS kiegre, amikor 15 ojró körülre engedik az árát, mert ez így 340-es árfolyamnál nekem nem megérős.
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
nyisziati
veterán
Pár éve még én is azt mondtam volna, hogy iszonyat drága, aztán jöttek az IAP-ok...
Egyik-másik csúnyán beszippantott, a múlt havi költésemet nem is merem összeadni... -
mepet
addikt
Vitatkoznék azzal, hogy drága. Kétségkívül van benne hiba, de azért ez a legkiályabb körökre osztott játék. Ez konzolra 3 új játék egyszerre kiadva. Nincs konzolom, nem tudom, hogy mennyibe szoktak kerülni a konzolos játékok, de én emlékeim szerint a PC verzióért 60+30+40EUR-t fizettünk (najó, talán össz 10 eurral kevesebbet, mert az alapot és a gathering stormot előrendeltem).
-
Grath
HÁZIGAZDA
válasz Stauffenberg #14 üzenetére
Nincs konzolon egér-támogatás.
-
jófejsrác
senior tag
válasz Stauffenberg #14 üzenetére
Nekem ugyan meg van PC-re, így a konzol verzió tárgytalan. Viszont itt tudtam meg, hogy iPad-re 1700 ft az alap kiadás ami a hülyének is megéri, nem hogy nekem .
Szóval köszi a tesztet
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem követtem a konzolos verzió eljövetelét, de a cikkből nem derült ki, hogy támogatja-e az egér+bill irányítást Xbox One-on, ahol egy ideje már szabadon dönthetnek erről a fejlesztők.
Nem tudok ennél zseniálisabb party játékot mondani pár baráttal a nappaliban. Persze anno a PC-t is körbeültük négyen (Civ, Heroes, Worms sorozat), de azért egy bluetooth bill+egér körbeadogatása a nappaliban egy nagy TV előtt játszva azért csak jobb.
Én ilyet csináltam a PC-s verzióval is (fullos Civ 5 csomag), csak akkor PC-ről lőttem ki a képet TV-re és az egyik haverom hozta át a touchpad-el egybeépített bluetooh billentyűzetét. Zseniális volt!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ahogy nézem a steam fórumot, azért dolgoznak az AI-n. Most majdnem megvettem leárazáson a Gathering Storm kieget, de majd később egy 75%-nál talán, addig most van mivel játszani. A másik kiegnél minden második poszt azt írja, hogy vedd inkább a GS-t...
Meg azt látom még, hogy a bevezetett olaj fogyasztás kissé problémás. Még a gyalogság fenntartásához is kell olaj, ami kissé furcsa.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
addikt
Nekem ez konzolon még mindig nem jön át.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
nagyúr
igazából ami nagyon betett az ai-nak, az az 5-ben bevezetett one unit one tile elv. az addigi ai vonal kb. a klasszikus éra végére telepakolta volna a mapet egységekkel. innentől borult a dominó, mert nem úgy tervezték, hogy egy túlfejlett sakkgép legyen. jon schafer ki is lépett tőlük, és a kickstarteren gründolt saját játékra, ez az at the gates.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Silenzio
addikt
Ideje, hogy Meier beütemezze az End of the Civilizationt is. 10 év múlva épp időszerű lesz.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Még mindig katasztrofálisan ostoba az AI? Briliáns játék lehetne... Ha jól tudom, mindössze 1 AI coder fejlesztőjük van, holott az AI lenne talán a legfontosabb egy ilyen játékban.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
törölt tag
Gyenge CPU -tól nem kell gyors köröket várni.
-
Tuomas
addikt
A cikkhez:
"...a Gathering Storm pedig a természeti katasztrófákat és a minden szereplőre kiható döntéseket hozó világkongresszust vezette be – no és a sorozatban először a magyar népet is."
A CIV sorozatban az V. részben már voltak magyarok (pontosabban hunok), Attila vezetésével.A játékhoz:
Talán valami akció keretében behúzom, PC-re megvettem, de sajnos kicsit döcögős, talán addigra konzolon is kiforrja magát. Ezek a hibák azért bőven peccselhetőek szerintem.We were here
-
Norb79
őstag
Hahó! Három apró kiegészítés. Az első, hogy a kiegészítő csomag switchre is akkor jelent meg amikor x1/ps4re, korábban csak az alapgém volt elérhető. A másik, hogy iOSen cserébe az első kieg 12500, a második kieg 14500 forint, vagyis a két kieg összesen jelképes 27ezer forint alapból. A harmadik, hogy az iOS verzió már közel egy éve nem iPad verzió, hanem iOS verzió, iPhone6s-től fölfelé fut. Kérdés itt is milyen hatékonysággal és köridővel, de pl egy első szériás iPad Pronál azt mondja a második kieg, hogy a proci kevés a legnagyobb és az egyel kisebb térképhez, nem is fogja engedni.
Viszont ez a legjobb játék az tény, szóval jó játékot mindenkinek! -
Zotya84
őstag
Örülök, hogy annyira nem lett rossz az irányítás, mint amitől tartottam. Ha sikerül kikupálniuk, akkor lehet belőle egy olyan játék, amin a PC-s és a konzolos játékosokat össze lehet ereszteni multiban, mert itt az irányítás eszköze annyira nem hoz meghatározó különbséget.
Az meg, hogy a körök lassúak? Hát, azok PC-n is tetű lassúak tudnak lenni 350+ kör környékétől. De, ez egy ilyen játék. :/Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest