Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
no offense, de meg kell kérdeznem a kijelentésedből kiindulva: játszottál már _szimulátorral_?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
need for speed <-> realizmus??
jujj, de jót röhögtem!"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Mr.Csizmás
titán
ez a cím kicsit úgy hangzik, mintha Austin Powers indulna a gyúrósbajnokságon
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
plejik
addikt
Csak az irányítás legyen frankó, a grafikával sosem volt gondja a fiúknak. Csak az a fránya irányításs...
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
JohnR
aktív tag
Kicsit tanulmányozd át a menüjét
Engem is meglepett mennyi állítási lehetőséget nem fedeztem fel mikor végigjátszottam.
Most másodjára már ráérek nézelődni, és meglepődök mennyit lehet szöszölni az autó beállításával is (nemcsak a játék finomhangolásával).
Persze lehet az 1.02 patch hozta ezeket (új kocsikat mindenképp hozott).Az új rész pedig várós, és remélem az 1 hibáit kiküszöbölve tényleg olyan jó lesz, mint a videón látszik.
Nem a látványra gondolok, mert az már az egynél is bőven jó[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
nagyon várós
az egyben a hangok nagyon elvoltak találva, egyetlen egy óriási hiba volt ott hogy a stock autóknak is süvítő hangja volt mint valami rally vagy túra autónak ....plusz a fékbetét nyikorgása. na az rohadt idegesítő. egyébként NFS közül most a Shift visz mindent
nem kötelező megadni
-
- = Zk = -
félisten
megvesszük...
remélem, mire megjelenik, lesz alá gépem isnekem a Shift 1 is bejött. persze nem billel kell játszani. nekem is egy ócska Manta kormányom van...karok, pedálok széttörve, de még működik..
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sagesz93
addikt
na, talán megcsinálják normálisan a driftet is? Nem lenne rossz, én bírtam az első részt is, jöhet..
-
heihachi
addikt
Van más autós játék is (komolyabb PC-s szimulátorok), ahol nagyon jól működik ez a kamera fordulás. Kanyarodsz jobbra, a kamera pedig kicsit fordul jobbra, hogy azt lásd ahova kanyarodsz, mert az az érdekes - remekül meg van oldva headtracking nélkül is. Egyszer az ember hozzászokik, akkor utána már hiányzik, ha más játékokban nincs.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
-
Jofi81
őstag
Eddig elég jónak tűnik, az első rész sem volt rossz. Persze nem igazi szimulátor, de nem is akarok óráka tölteni azzal, hogy megtanuljak körbemenni egy pályán. A hangulata viszont nagyon ott van.
-
megint én
őstag
Akkor döntöttem el, hogy jó, ez nem maradhat a gépen, amikor bementem a menüben és szinte semmit sem engedett beállítani. Élsimítás luxus???
(#2) baleee89
Ha jól meg lesz csinálva nem kizárt, hogy bolti verzsönt is megvegyem! A SHIFT (1. részével) Végre eltalálták azt az aranyközéputat, ahol a leg élvezhetőbb egy gamma. És mindent állítani lehetett. Kipörgésgátlótól, a kanyarrásegítésig mindent. Így kell! Az annyira bejött, hogy még kormányra is beruháztam.
[ Szerkesztve ]
-
baleee89
aktív tag
szerintem tuti meg fog érni egy próbát!
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
-
megint én
őstag
A SHIFT legalább élvezhető...
Szimulátorszerűbb mint a mostani.
Feltettem ezt a nevét sem tudom legújabb részt, 3 pálya után azt mondtam, na jó, ezt is konzolra tervezték, ilyen sz@rból nem kell nekem...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest