Új hozzászólás Aktív témák
-
wrathchild
tag
válasz Terenszhill #1034 üzenetére
Üdv! Új /első ilyen eszközöm/ Shield TV Pro tulajként abszolút tudatlan és tapasztalatlan vagyok a témában, de "egy cipőben járok" baluka kollégával:
"csupán" külső merevlemezről történő hdr/dv filmek feliratos lejátszására használnám.
Ha jól bogozom a dolgokat, akkor jelen esetben nem Plex szervert használnék,
hanem Plex klienst. ?
De ennek ellenére a beállítása hasonlóan melós, mintha szerverként állítanám be? Vagy esetleg ugyanaz? (Mert mindkét javasolt youtube linkeden server beállítás van a címben...)
Köszönöm! -
djpundro
aktív tag
válasz Terenszhill #938 üzenetére
Megvan mar en bekapcsoltam a rfresh appnal is meg sajat maganal a smart you tubenal is.A smart appnak van sajat es igy összezavarodott.
Amugy most hogy a Fire stick 4k melett van Nvidia Pro m is ,nem nagyon latom az ertelmet hogy az Nvidiat megtartsam.
A stickel a Plex 5Ghz Wifin perfektül megy .Nas Ds118 as Sinology van es azon a Plex server.
You tube smart is megy a sticken jol.
A stick 30€ volt az Nvidia 200€ .
Megeri a felarat ?[ Szerkesztve ]
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
konigjanos
senior tag
válasz Terenszhill #938 üzenetére
amúgy honnan látni, hogy fel an skálázva?
-
djpundro
aktív tag
válasz Terenszhill #922 üzenetére
"Resolution Switching-et nem kapcsolom be, mert azt szeretném, ha a shield és nem a tv csinálná a felkonvertálást."
Mivel szeretnem hogy az nvidia shield konvertaljon fel mindent ,a felkonvertalas be is van kapcsolva ,
de
nalam nem tudom miert ,az original You tubenal minden 4k ba van felkonvertalva es amikor a Smart you tubet hasznalom az minden videot abba jatsza le ami az eredeti felbontas .Valami a bealitasnal nem jo?
Meg kesöbb megnezem ,bevan e kapcsolva ez a Refresh Rate Switching ,de ha az egyiknel müködik a felkonvertalas ,kene a masiknal is ,vagy ?[ Szerkesztve ]
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
konigjanos
senior tag
válasz Terenszhill #922 üzenetére
-
konigjanos
senior tag
válasz Terenszhill #919 üzenetére
Ezek pontosan mit csinálnak?
-
bernina
csendes tag
válasz Terenszhill #911 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Elsőre egy kicsit ilyesztőnek tünt, de végül egész könnyen ment. Talán annyi kérdésem lenne, hogy dv lejátszás szem előtt tartása mellett, van a plex beállíátsoknál amire oda kell figyelni.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz Terenszhill #911 üzenetére
Mond csak, ismered a frissítés fogalmát?
-
hozelujiz
tag
válasz Terenszhill #732 üzenetére
Igen, egyre inkább kezd úgy tűnni, mintha Zidoo minden téren Beta lenne Shieldhez képest. Kérdés mikor lesz (ha lesz) olyan szinten a SW, ami miatt még van reményem benne.
BDMV helyett jó a Remux, tehát ez nem akkora hátrány.
Behúztam még egyet a shield mellé.Köszi.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz Terenszhill #719 üzenetére
Nem tudom. Próbáld meg itt.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz Terenszhill #716 üzenetére
Kodi egy régebbi verziójánál volt ilyen hiba. A 18 Leia vagy 19 Matrix beta nálam hibátlan ebből a szempontból.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Terenszhill #679 üzenetére
ts csak HDR-ben.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Terenszhill #675 üzenetére
Bocs, helyesen a KODI (store verzió) nem játszik le DV-t, de minden mást igen és gyönyörűen. Az MrMC, szintén bolti, fizetős 1000 valamennyi forintért, simán lejátssza a DV-t, de az utolsó frissítéskor kb egy fos lett. mert újraindult, ahogy elindítottam, pl a Matrix, vagy a Hang nélkül filmet, erről írtam is, de szerencsére azóta kijavították, tehát most az is jól működik. Ha nem DV tartalmat nézek, én inkább a KODI-t használom.
-
djnice
veterán
válasz Terenszhill #669 üzenetére
A Kodi és MrMC az max Profile 5 Single Layer-t tud mp4-ből, de mostanában hektikusan szaggat mindkettő, én már nem is nagyon használom a Shield-et filmnézésre. Ha XBMC Wrapper-rel meghívod a yuescope féle ExoPlayer-t, akkor menni fog a Profile 7 STDL is, de annak meg más gondjai vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Terenszhill
csendes tag
válasz Terenszhill #668 üzenetére
2020.10.15-i verzióval próbáltam, innen szedtem le.. DV nélkül játssza csak le a .ts fájlokat. Egy mp4 elindult Dolby Vision-ben, de az meg szaggat és kockásodik... Ez így elég elkeserítő..
[ Szerkesztve ]
-
djnice
veterán
válasz Terenszhill #666 üzenetére
Kodi 18 nem viszi a DV-t egyáltalán, a Kodi 19 Alpha-val megy a Single Layer Profile 5.
-
Terenszhill
csendes tag
válasz Terenszhill #665 üzenetére
Kodi v18.8 a lejátszó.
-
djnice
veterán
válasz Terenszhill #663 üzenetére
Ha dual track dual layer profile 7 a sample, akkor az csak HDR-ben fog menni, nézd meg a legújabb mediainfo-val a fájlokat.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Terenszhill #661 üzenetére
Ha DV a tartalom, azt ki kell írnia. Mi az, hogy ránézésre?
A rendszerben a DV ki van választva egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Lenovo ThinkPad T560 laptop notebook i5-6300U, világító HU bill., FullHD IPS, dupla akku
- Synology DS220+2GB + 6TB WD RED
- UNI T UT81C multiméter és oszcilloszkóp
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB 8GB RAM Dual (SM-S721B) Mobiltelefon Új Bontatlan Garanciás
- Intel xeon X 5650 HP Z400 6 mag 12 szál GTX 650TI 20 GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest