- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
válasz Dale Cooper #1078 üzenetére
Bocs nem ide akartam.
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Dune kiarusitas Dune HD Pro 4K Plus II [link] , A cseheknel legalabb leaaraztak .
[ Szerkesztve ]
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz Wade0303 #1045 üzenetére
Mel tartalom az ncoren mennyire van elterjedve?
A masik ,a stick Dolby Vision szempotbol meg jobb az nvidiatol?
RED PUSH megis mi ,elszinezödik pirosasra?[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
A Dune uj Dolby Vision os lejatszoja ? [link] RTD1619DR
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Nem ertem ha a TV en megy kisüles nelkül a Kadenciahelyes Netflix ,miert nem lehet megoldana az Nvidian is hogy ne akadjon meg minden film elinditaskor?!
-
djpundro
aktív tag
Jol tetted .En nem is azt mondtam hogy nem jo .
A Fire Stickhez amugy muszaj egy Gigabites Lan adaptert venni ,ha kiakarod maximum a 4K HDR-t hasznalni .
Nvidiat különben ,lehet fogok meg egyszer venni. .De ,mar ugy szeretnek valami egesz mast , valami ujat venni .[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Szerintem annyit nem er az nvidia.Dehat attol függ kinek?!
Nekem egy 30€ os Fire stick nagyon bejött.
Ha nem volna Stickem ,megtartottam volna ,mivel soha nem gondoltam volna hogy az Nvidia aranak a töredekeert mit lehet venni?!Remelem erthetö amit irtam.Ha nem ,akkor ennyi ,többre nem vagyok kepes.
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Ez mind igaz .Vagyis nem igazan.
Netflixet a tv sajat app javal nezem ezentul , kadenciahelyes es nem akad meg 1 x sem .
Dolby Vision fel ? Ha volna is ,en hülyesegnek tartanam ,mindent DV ben nezni .4K all fell ,az van .Az meg nem er semmit.
Ja igen ,mivel a Tv em HDR10+ is tud ,a Stick lejatsza ellenben a Shield nem tudja .[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
3 dolgot hasznalok .
Plex sticken ugyan az .
Smart You Tube sticken ugyan az.
Netflix ,amit inkabb tv en hasznalom ezentul ,mivel a kadencia valtas vegett elsötetül 2x a kep az Nvidian .Szerintem nincs jol megoldva ,nekem baris nagyon zavaro.
Különben jo kis keszülek az Nvidia ,csak nekem ,igen csak nekem a 180€ os felarat nem eri meg.( Stick 30€ volt)[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Ne add fel. NICHT AUFGEBEN MEIN FREUND :)
Visszaküldtem ,mert nem eri meg az arat .Egy Fire stick ugyanazt kinalja .Erthetö?
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Nvidiat visszaküldtem ,egyszerüen a Netflixnel minden film inditasnal a 2x i kisüles ,sötet a kepernyö ,es tudom kell hogy valtson es igy müködik de megis nagyon zavart ,nezem a teven es ott nem al meg .
A Fire 4k stickhez rendeltem Gigas Lan adaptert es a Netflixet meg nezem a TV vel .
Nem jogos a nagy felar az Nvidia nal .Lenyegeben Plex re csak kell .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Ezek erdekes dolgokok ,nalam is a Cec kapcsolja at mivel a Philips Oled754 nel,nem tudom miert is ,de vagy 6-7 masodperc eltellik (nem android ,hanem Saphi ) mire elöjön a HDMI bemenetre valto menü es hogy csak a HOME Gombra nyomok az Nvidianal igy rögtön 1-2 masodpercen atvalt a CEC en keresztül .es ha a Sat belterimre (Octagon SF8008) akarok vissza ott meg csak a bekapcsolo gombjaval . Ennek nagyon örülök ,mert voltak nagy keveredesek nalam a CEC vegett.
Es nalam nagyon fontos a sorrend amikor a Sat belterit es tevet bekapcsolom .Elsönek tv et majd Sat belteri ,ha nem igy teszem ,akkor sokszor a Sony Soundbar on nem jön meg a hang .
Mindenesetre az Nvidian nagyon jol megvan oldva a Cec es az alatta levö bealitasok .
-
djpundro
aktív tag
Jo lenne rajönni pontosan mi lehet ,az nem megoldas hogy a DV t mindeg kikapcsoljuk ,mivel szükseges ,baris nekem .
-
djpundro
aktív tag
Nekem 2X törtent meg 1 het alatt hogy nem volt kep es teljessen havas kep jött be ,mind regen amikor llejart az ejszakaban a tv müsor .Mikor kihuztam a hdmi t es vissza ,akkor visszajött .Nagyon zavar mert nem tudom miert törtent .Most napok ota jo ,de visszajöhet a problema .
Csak most ha elinditom peldaul a nagykutya filmet az 25 filmkockas es akkor meg annal 2x i megalas törtenik .
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz trance89 #952 üzenetére
Igen ketszer es meg ki is lepett a netflixböl . Most a Refresh rateba kell a Netflix ben Startup display mode nal alitani? Es 1080 vagy 2160p re jobb tenni ? Persze 23,976 re mind a kettö esetben .
Most peldaul a Vervonal arnyai film elinditasnal 1 x sem al meg . Jo ötlet volt töled az info .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz trance89 #950 üzenetére
Köszi .Kiprobalom.De alitolag az egyszeri elsötetüles normalis es minden alkalommal filmindatasnal megtörtenik ,mivel igy alitsa be a refreshrate hogy kadenciahelyesen jatsza le.
-
djpundro
aktív tag
A netflix nel film indotasnal 2 x is megszakad a film ,ez a Refresh rate app vegett van ?
A masik meg az ALL felkonvertalasi opcio vegett gondolom hogy van ez a problema ,hogy mar 2 x egyszerüen elment a kep es hang volt ,a tv en olyan kepet adott le mind regen amikor nem volt adas a tv en es nagyon havazott .Amikor Kihuztam a HDMI kabelt es vissza akkor megjött.
-
djpundro
aktív tag
Sajnos a stick Plex en roszabbul szerepel ,baris nalam nem jatsza le a jellyfish-140-mbps-4k-uhd-hevc-10bit.mkv et. Söt meg 96Mbps Lucy t sem. Az nvidia pedig igen ,mind a kettö 5GHZ wifire kapcsolodva .
-
djpundro
aktív tag
válasz Terenszhill #938 üzenetére
Megvan mar en bekapcsoltam a rfresh appnal is meg sajat maganal a smart you tubenal is.A smart appnak van sajat es igy összezavarodott.
Amugy most hogy a Fire stick 4k melett van Nvidia Pro m is ,nem nagyon latom az ertelmet hogy az Nvidiat megtartsam.
A stickel a Plex 5Ghz Wifin perfektül megy .Nas Ds118 as Sinology van es azon a Plex server.
You tube smart is megy a sticken jol.
A stick 30€ volt az Nvidia 200€ .
Megeri a felarat ?[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz Terenszhill #922 üzenetére
"Resolution Switching-et nem kapcsolom be, mert azt szeretném, ha a shield és nem a tv csinálná a felkonvertálást."
Mivel szeretnem hogy az nvidia shield konvertaljon fel mindent ,a felkonvertalas be is van kapcsolva ,
de
nalam nem tudom miert ,az original You tubenal minden 4k ba van felkonvertalva es amikor a Smart you tubet hasznalom az minden videot abba jatsza le ami az eredeti felbontas .Valami a bealitasnal nem jo?
Meg kesöbb megnezem ,bevan e kapcsolva ez a Refresh Rate Switching ,de ha az egyiknel müködik a felkonvertalas ,kene a masiknal is ,vagy ?[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Szia
Nekem egy Synology Ds 118 as Nas om van .Es azon a Plex szerver( Nvidia shield Pro es masik szobaba Fire Stick 4k) .Mivel van 2 kinti kameram is a hazon es közbe közbe vesz fel minden mozdulatot ,gondoltam hogy ssd re kicserelem a nagy 3,5 es Wincsit benne.
De ugy halottam ,mivel csak Gigabites a vonal , igy semmit nem javit egy ssd ,mivel egy ssd 500 megabittel is elmegy ,tehat felesleges .
Te ezt nem igy gondolod?Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz fojtviki #860 üzenetére
A stick el csak a Joker t probaltam es jol ment ,mondjuk keves tesztelesre .De az Nvidia csöv az mar az elsö tesztelesnel becsödölt ,különben visszaaltist mindent probaltam ,utanna megint csinalta .En a Plexre gondolok nincsen jol rakalibralva .
Kedden kapom a Pro verziot a nagyot es szolok egy ugyanaz filmnel mi lesz a külömbseg .[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Szia
Sajnos a forumokon es amazon.de en is többen irjak a cső valtozattal problema van en is visszalüldtem, felakadt a távirányító sem müködött, pedig jo aron is vettem 85€ ert hasznalt amazonrol.
Lenyeg muszaly a Pro verziot venni. Sajnalom ez van.Okvetlen küld vissza, ha lehet es vedd meg a Pro t.A plex a legjobb ,de különben a Fire Stick perfect a plexre 5 ghz wifin es olcso.
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz fojtviki #855 üzenetére
"Van ugy, hogy a shield lefagy, egyszer az is ujraindult."
Melyik Shield ed van ? Mert nalam a kube csöv kisebb el voltak ilyen gondok .Most megrendeltem a nagyobbat a Pro verziot ,remelem ott nem lesz .Különben repül a 200€ ert biztossan ,mar szeretnek valamit kapni is ellenertekben ha 180€ pluszban kiadtam ,mivel a Fire Stick 4k Plexel nagyon jol megy .
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Helo
Valaki hasznal Nvidia Shield TV Pro 2019 + Külső HDD t es közben torrent et ?Egy masik forumon valaki irta "A TeamViewer ugyan működne, de a torrentezéssel már gondok lennének. Sok memóriát eszik, nem 100% az RSS feed, nem biztos, hogy tud külső hdd-re írni."
Mi a velemenyetek birna az nvidia a torrent töltest közben meg filmezest ?
Mivel most meg a Plex szerver egy nas on van külön ,gondoltam egy Nvidiat veszek mivel avval lehet a szerver is egybe ,csak nem tudom a Torentezes menne e vele közben hogy birni fogja e?
-
djpundro
aktív tag
Az arrol azert irtam ,ha nem ertetted meg ,hogy sajnaltam mert nagyon olcson vettem meg ,mivel dupla az ara .
De az user errornak igenis van az arhoz is köze ,mertha valamit dragabban arulnak (legyen az barmi mosogep is) akkor többet elvar az ember attol mind az olcsobb termekektöl .Lasd az uj Zidoo lejatszot amit nagyon hirdetett a Kinai a Dolby Visionnal ,szerintem szivatta az embereket es most nem veszik sötr meg akinek van is többen aruljak .
A masik meg a problemarol itt van [link] velemeny is ,itt peldaul . [link][ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Jo nagyot csalodtam az Nvidia Shield Tv 2019 Csöv (kube ) ba.Mivel nem neztem nagyon utanna az interneten elöször ,de nagyon nagy hibai vannak ,meghozza a 4k HDR s lejatszas közben .Plex röl egyszerüen felakad nemmegy a tav sem es nem reagal .
Es meghozza 85€ ert vettem ,amazonbol .De visszaküldtem .Erröl csak ennyit ,hogy tudjatok .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Pipat elsem ertem mar.(köszi)
De sikerült egy hard reszettet csinalni ,annelkül hogy menübe mennek.
Huhh ,mar ugy bepanikoltam ,meg jo hogy az nvidia megcsinalta a gyari bealitas visszalitast ugy hogy android el se induljon .
De utanna neznek ,hol is az a refresh a menü alatt?[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Ma kaptam meg a shield tv csövet es nagy nehezen a refresh appot is a netflix re is bealitottam ,es most amikor megnyomom a menüt allandoan a Netflix re raal ,egyszerüen nem tudok a bealitasokra menni es meg gyarira visszalitani sem az Nvidiat.Ez vicc .lehet reszettelni hogy ne menüböl ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Vasutas topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest