Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Pedig csak a játék második harmadában (kb. a dűnéktől) indul be igazán a hent. Az első néhány pályán azok a zegzugos épületes részek még nem az igaziak.
Remélem a Second Encountert is megcsinálják ilyen kinézettel, jó lenne! Vagy esetleg egy Serious Sam 3 is jöhet!
[ Szerkesztve ]
-
sirdond
őstag
én letöltöttem, mert kíváncsi voltam, elvégre elég sokan dicsérték és nekem anno kimaradt
hát aki esztelen hentelésre vágyik annak talán jó lehet,de hogy másra nem az biztos
ez a játék egy fos. -
Yutani
nagyúr
Valóban csak a régi játék grafikai felturbózásáról van szó, így aki nem találkozott az első résszel annak idején (mert mondjuk még dömpert tologatott a homokozóban), az most kipróbálhatja korszerűbb grafikával. Mást ne várjunk tőle, de a régi hangulatot hozza. Mert igenis számomra volt/van hangulata, mivel az egyiptomi környezetet nagyon eltalálták, és jók a zenék, hangok is.
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
válasz Dr. Romano #35 üzenetére
Viszont egyike volt azon kevés játékoknak, melyek használták a tesszeláció elődjét, a TruForm-ot.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Dr. Romano
veterán
válasz Neil Watts #34 üzenetére
Azért annyira nem volt modern, mikor megjelent anno
Max a hardveres TnL egységet mozgatta meg, de inkább még azt sem, mert egy DX6-os Savage 4-es karin is ugyanúgy nézett ki mint egy Geforce MX440-esen
Tehát abban semmiféle shaderezés nem volt, de ebbe most toltak egy "keveset"Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
veterán
válasz Dr. Romano #33 üzenetére
hát igen!
A régi, emlékeim szerint még DX8-at használt!
Na! Asse' ma volt -
KG.
tag
Jó lesz átélni újra az alapműben lévő nagy henteket akkoriban az első rész jóideig a kedvencem volt, de azért remélem lesz benne pár extra pálya+fegyver, igaz erről nem volt hír!
Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!
-
Atykah
csendes tag
biztos jó anyázós
-
Malachi
addikt
válasz juliabrilke #25 üzenetére
te még emlékszel rá?
-
juliabrilke
veterán
Szépnek szép, de még egyszer újrajátszani csak ezért?
-
Pala
veterán
Valaki végigvitte már esetleg?? Nekem a legutolsó pályán, mikor a nagy böszmedék megjelenik, annál a bejátszásnál mindig kidob hibaüzenettel. De csak ott, és mindig ugyanakkor, pedig azelőtt egyik pályán sem volt semmi gond.
Ultra grafikán elég ütősen néz ki, főleg azok a pályák, ahol növényzet is van. Szép színes, agyon van shaderezve meg hdr-ezve, tele effektekkel, de ehhez a játékhoz pont ez illik; nem is feltétlenül az a lényeg, hogy élethű legyen, csak minél látványosabb.
-
savior
őstag
gepigenye az igencsak nagy. kb mint a cod6-nak. a hd felbontas pedig mit sem er. a palyak nagy ures terekbol allnak, hiaba a nagy felbontasu textura, ha az egyik 10x10 meteres kocka szobabol megyunk a masikba.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
veterán
lol! De jókat játszottam ezzel!
-
keIdor
titán
Inkább a Left 4 Dead 2-t választottam 9k-ért, mint ezt. Ha már hent, akkor nekem az sokkal jobban bejön. Hiába drágább, annyival jobb is.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Dany007
veterán
Én már próbáltam tegnap. 3k forintot megér. Kár, hogy nem lehet kapni a helyi közértben... Vagy telefonon fizetni... Szerintem meg is venném.
Amúgy akinek Directx problémát ír ki, az állítsa a windows-os hangot 44.000khz-re. És menni fog.
Vezpult. - > sound -> propeties (vagy hogy írják ezt) -> és ott lehet váltogatni -
XuChi
addikt
Hát a videó alapján a sokat nem változott a HD ellenére sem. Inkább Ssam 3 jöhetne már.
-
FRENK1988
veterán
Biztos meg fogja izzasztani a VGA-kat
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
válasz toth_janika #8 üzenetére
Igazából 10GBP, de ez csak 1EUR-al több.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
toth_janika
őstag
Én személy szerint akarom ezt a játékot, de 20eurót, egyelőre, sokallok érte! Majd 10-ért megveszem!
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
Atykah
csendes tag
akkor nem ajánljátok?
-
proof88
addikt
Nem kell leszólni, ez nem egy új fps, hanem a régi játék alá bedobtak egy új grafikus motort és ennyi. A játék ugyanazt tudja, mint régen, azért is olyan, amilyen. Meg ez a játék alapból a hentről szólt.
-
dunc
nagyúr
Hát ez elég hitvány lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest