Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
Black_Raven #13639 üzenetére
Szerintem mi elbeszélünk egymás mellett.
Mind a két verziót próbáltam, az egyik elakadt, a másik meg letörli holnapra a régi órám eredeti mentését.
A mentés cseréjére nyomva;
-az óra lecseréli a régi mentést egy újra, amit majd éjszak fog megcsinálni (legalábbis ezt írta), és már nincs visszaút, a régi mentést még látom, de már csak törölni tudom, eltűnt a választás lehetősége, már nem tudom se a 'cserélni', se 'visszállítást' választani.Előtte próbáltam a visszaállításra nyomni, amit elkezdett, de másodjára is elakadt, ugyanúgy ahogy az óra első indításakor is, amikor megkérdezte hogy a mentést akarom-e visszatenni, vagy új órát állítok be. Akkor is a mentést választottam, elkezdte visszapakolni, majd pár perc múlva leállt a hibával és elindult mint új óra.
A régi mentésem még mindig megvan, ennyit tudok vele kezdeni;
Szóval ezzel az új biztonsági mentéssel kitörölhetem, mert ugyanúgy lehet belakni elölről az egész órát!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- RAM topik
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy S23 is kipróbálhatja a One UI 7-et
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fujifilm X
- Macska topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest